Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Giuseppe Busso έγραψε:Ρε άει τράβα από δω που θα μου κάνεις και υποδείξεις, τσουτσέκι.

:)
Giuseppe Busso έγραψε:Που θα μου πεις εσύ τι είναι φανφάρες ή όχι. Λες και γράφω ανακρίβειες. Γράφω αποκλειστικά σε ένα αυτοκινητιστικό τόπικ και θα μου πεις εσύ για φανμποϊσμό;

Ναι μεταφέρεις ανακριβώς (βασικά όπως βολεύουν εσένα) πληροφορίες όσο και αν χτυπιέσαι. Λίγο αντιφατικό δεν νομίζεις?
Giuseppe Busso έγραψε:Φυσικά και δεν ξέρεις, είσαι άσχετος.

Άσε πιο άσχετος πεθαίνεις. :)
Giuseppe Busso έγραψε:Το στυλ μου είναι αυτό και σε όποιον αρέσει. Δεν γράφω για να είμαι αρεστός.

Σε δημόσιο φορουμ γράφεις με άλλα 600 μέλη οπότε σ'αρε ,δεν σ'αρε θα φας κριτική.
Giuseppe Busso έγραψε:Φιλάκια.

Κράτα τα.
Giuseppe Busso έγραψε:Και άμα χρειάζεσαι περισσότερες εξηγήσεις, έχω όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, ΤΚ και τηλέφωνο.

Εκεί ειναι το θέμα,δεν χρειάζομαι εξηγήσεις απο σένα. Και εγώ έχω απο αυτά. Τα θέλεις; :iconcool:

ΥΓ : report δεν έκανα. Περιμένω να το δει κάποιος απο τους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#152341 Παρέμβαση Σκαλουάν θέλω τώρα. Να μας πει για υπόγειες ίντριγκες που στόχο είχαν να πλήξουν την Λάντσια η οποία πρώτη φόρεσε κινητήρα φεραρίσιο για να απολαμβάνει το προνόμιο αυτό στο εφεξής μόνο η διαπλεκόμενη Άλφα, με παραπομπές από Ντέιλυ Μέιλ και Ομπζέρβερ. :s_cool
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#152346 Ο jasonlouk κάνει ποδήλατο, ο busso κολύμβηση, it will be to the death people, all bets open
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
Giuseppe Busso έγραψε:O Μαρκιόνε κατάλαβε τι θέλει η αγορά από την Alfa Romeo.

Δεν θα είχα την ίδια σιγουριά. Ήδη από αγγελίες 4c με km0 έχει αρχίσει να βρωμίζει ο τόπος.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Giulia είναι ελπιδοφόρα και τουλάχιστον στην κορυφαία έκδοση QV (γιατί GTA δεν υπάρχει στα σχέδιά τους), δείχνουν ότι τα λάθη και οι τσιγγουνιές του παρελθόντος έχουν αποφευχθεί.
Μη βιάζεσαι όμως να βγάλεις συμπεράσματα για το μοντέλο, η ραχοκοκαλιά του οποίου τώρα εξελίσσεται (και για την οποία δεν ξέρουμε τι οικονομιές κλίμακας θα χρησιμοποιηθούν), από την top version, από την οποία ξεκίνησαν να χτίζουν,που στην ουσία πρόκειται για έναν "κλειστό" αριθμό αυτοκινήτων, που δεν θα υπερβεί τα 1900 κομμάτια σε όλη τη διάρκεια ζωής του μοντέλου, με τιμή εκκίνησης ως launch edition πάνω από τα 100Κ στην Ιταλία.

Giuseppe Busso έγραψε:Έτσι η Alfa δεν δανείζεται πλαίσιο Chrysler, ούτε κινητήρες Maserati.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΑΘΙ για την Alfa Romeo. Έχει πλέον το δικό της R&D... :s_cool
Ακόμη και ο κινητήρας της QV που είναι ένας V8 της 488 GTO με -2 κυλινδρους, η κεφαλή του είναι δια χειρός new Alfa Romeo R&D.

Η πλατφόρμα έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ο κινητήρας προέρχεται από V8 που δεν χρησιμοποίησαν ποτέ όμως στο Maranello, το δε AR R&D είναι ευφημισμός.Για μηχανικούς της Maserati πρόκειται.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#152377 Giuseppe Busso χαλάρωσε βρε ματάκια μου
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Giuseppe Busso έγραψε:Το στυλ μου είναι αυτό και σε όποιον αρέσει.

To στυλ σου αποτελεί ιδιαίτερη κατηγορία και λέγεται "τσιλιού". :metalo: :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By georgechatz
castigamatti έγραψε:
Η πλατφόρμα έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού..

δεν είναι η Giorgio η νέα πλατφόρμα της Alfa σχεδιασμένη από AR / Maserati;
Άβαταρ μέλους
By castigamatti
georgechatz έγραψε:
castigamatti έγραψε:
Η πλατφόρμα έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού..

δεν είναι η Giorgio η νέα πλατφόρμα της Alfa σχεδιασμένη από AR / Maserati;

Ανακύκλωση του μεγαλύτερου μέρους της πλατφόρμας LX της chrysler είναι, στην οποία προστέθηκαν κάποια νέα στοιχεία ,όπως οι αναρτήσεις. Το πλαίσιο είναι μια μικρότερη εκδοχή αυτού της ghibli,η οποία επικριθηκε από τον τύπο για τη βαριά της αίσθηση. Η fca έχει πρόβλημα με τις γερασμένες πλατφόρμες που χρησιμοποιεί, οι οποίες θα της δημιούργησουν σε λίγο θέμα με τις τιμές των ρύπων, ενώ ήδη δημιουργούν καθυστερήσεις στην ανάπτυξη υβριδικών κινητηρίων μονάδων (έλλειψη χώρου για μπαταρίες κλπ ).

Ο Marchionne μιλάει ήδη για την ανάγκη εξοικονόμησης 6 δισ. δολαρίων, ενώ το centrο ricerche fiat, πραγματικό asset για τον όμιλο , είναι αποψιλωμένο από προσωπικό. Η fca,τώρα που δεν είναι άδειο κουτί, καθώς διαθέτει ιστορικά brands,δυνατές σχέσεις με προμηθευτές και ανανεωμένο δίκτυο σε Ευρώπη και Αμερική, είναι δελεαστικότατη προς εξαγορά από κάποιον ασιάτη κατασκευαστή με διεθνείς βλέψεις (Κινέζο ή ινδό).Δεν είναι τυχαία προς την κατεύθυνση αυτή η προσπάθεια του Marchionne για συγχώνευση με την GM, την άρνηση της οποίας ίσως εκμεταλλευθεί ως δικαιολογια στην αμερικανική κυβέρνηση ,για να επιτύχει την πώληση.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
REALZEUS έγραψε:
drdino έγραψε:Δεν βλέπω κάτι κακό στην χρήση του συστήματος αυτού.

Μα δεν είπα ότι είναι κακό. Μια χαρά έξυπνο σύστημα ακούγεται. Ήταν απλά απάντηση στο αν πιστεύω αυτά που λέω περί χρήσης του εν λόγω συστήματος. Επίσης δείχνει ότι μάλλον δεν υπήρχαν περιθώρια μεγάλης αύξησης ισχύος στην Μ3/4 χωρίς τέτοια αντισυμβατικά κόλπα.

Ρωτάω αν πιστεύεις σοβαρά ότι ζορίζονται.

Για να έχουμε καλό ρώτημα, τώρα πιστεύεις ότι είναι μικρή φεράρι οπότε θα μας πρήζεις και εδώ για την ανωτερότητα;
Άβαταρ μέλους
By dstou
#152532 Κάπου διάβαζα έρευνα της JD Power για τα προσόντα που πρέπει να έχει ένα πριμιάρικο τουτού σύμφωνα με το κοινό που τα αγοράζει, και έβγαζε το όνομα (τη μούρη του δηλαδής), την πολυτέλεια και την αξιοπιστία στις τρεις πρώτες θέσεις, πιο πίσω τις επιδόσεις και κάπου στην 6-7η θέση την τιμή.
Μην ψαρώνετε με τους χρόνους στο ριγκ, ενδιαφέρουν απελπιστικά λίγους και για πολύ λίγα μοντέλα όταν έρθει η ώρα να πάρουν αυτή την απόφαση.
Μια πρεμούρα διακρίνω να μας υπενθυμίσουν ξανά ότι ότσν ο Έντζος ήταν κατσαβίδι στην Άλφα η φοράδα δεν υπήρχε ούτε στα όνειρά του. Χειρότερο όλων το ακόλουθο : 'κάνουμε τόσα μικροδευτερόλεπτα λιγότερα στο ριγκ από τον τάδε και τον δείνα'. Έλεος... αυτοί οι δρόμοι είναι γραφικοί και ολισθηροί :s_hang
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#152536 Οι χρόνοι σε μια πίστα έχουν νόημα ως προς της δυνατότητες του αυτοκινήτου. Αυτό.

ΟΚ, είναι ικανή η Giulia...αυτό θα έλλειπε βέβαια, αλλά δε ξέρω πως το project θα βγει κερδοφόρο σε παγκόσμιο επίπεδο με ΕΝΑ τέτοιο όχημα, αρκετά ειδικό για περιορισμένο κοινό. Χρειάζεται diversification.

Πέρα από το wannabe-Ferrari-pedigree τι άλλο μπορεί να κάνει από πλευράς marketing ο όμιλος για να το πουλήσει και να πείσει κόσμο που ετοιμάζεται να ψωνίσει Audi, BMW, Merc, Porsche, Jaaaag, Maserati κ.α?