Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:Αν θέλεις όμως και τηλεόραση, η λύση του ΟΤΕ είναι μονόδρομος. Αλλά το κόστος είναι εξαιρετικά μεγάλο (πάνω από 60€ το μήνα! :dizzy: )

Το σκέφτομαι, αλλά, αν θέλω VDSL, το κόστος είναι περίπου εκεί που λες. Αν όχι, κάνουν προσφορές... σε μετανάστες από Forthnet περί τα 40-45 ευρώ, για το 3play 24 + full πακέτο.
Άβαταρ μέλους
By gakost
The Ace έγραψε:Το VoIP, όπως κάθε τεχνολογική εξέλιξη, έχει υπέρ και κατά, συγκρινόμενο με τις υπάρχουσες τεχνολογίες. Και φυσικά έχει να αντιπαρέλθει τη "συνήθεια" (π.χ. την τροφοδοσία που αναφέρω). Γενικότερα όμως, ως πιο εξελιγμένη μορφή, έχει περισσότερα να προσφέρει από αυτά που θα μας "αφαιρέσει". Το θέμα, όπως πάντα, παντού και με οτιδήποτε, είναι να περάσουμε σύντομα και ανώδυνα τα "βρεφικά" προβλήματα :s_wink

Καλά κάνεις και το βάζεις σε εισαγωγικά το σνήθεια γιατί ουσιαστικά και τώρα να κοπεί το ρεύμα δεν έχεις τηλέφωνο. Ποιος έχει στο σπίτι του κάτι άλλο εκτός από ασύρματο. Ναι μερικά ασύρματα δουλεύουν και χωρίς ρεύμα στην βάση αλλά είναι ελάχιστα.

Για το βρεφικά προβλήματα δεν θα συμφωνήσω, είναι ώριμη τεχνολογία. Τα προβλήματα θα προκύψουν από την υλοποίηση του κάθε παρόχου και στην προετοιμασία που θα κάνει στο προσωπικό του κυρίως και το ποσό της επένδυσης που θα ξοδέψει.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#152180 Εγώ έχω ξεχωριστά UPS και για τα τηλέφωνα (μέχρι και οι τηλεοράσεις μου λειτουργούν) :metalo:

Τροφοδοσία δεν εννοώ μόνο στο τηλέφωνο και τη γραμμή, αλλά και στο router + αναγκαίο switch/hub. Δηλαδή θα θες υποχρεωτικά UPS/μπαταρία, κάτι που κάνω εγώ σήμερα από κ@υλ@ ή τρέλα....

Για τα "βρεφικά", και εγώ για την υλοποίηση μιλούσα, η τεχνολογία μια χαρά ώριμη είναι...εδώ κάναμε 15 χρόνια να δούμε ADSL, κάτι πρέπει να μας λέει αυτό :s_wink
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#152195 Ο οτε απ' οτι διαβάζω δεν δίνει τους κωδικούς του VoIP (για όσους συμμετέχουν πιλοτικά). :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#152300 Wind vdsl από KV :
Εικόνα

To attainable το έχω δει να πηγαίνει μέχρι 133000. Απλά τώρα του έχω αλλάξει πρίζα και σε αυτήν πάει λίγο χαμηλότερα. Η πραγματική ταχύτητα δεν έχει διαφορά φυσικά.

Επίσης, είναι η πρώτη φορά που χαζεύω στο forum και το φχαριστιέμαι καθώς ανοίγει αμέσως κάθε σελίδα. Με την forthnet που είχα ~5mbps όπως και στο εξοχικό με τα 3,5-4mbps της hol όταν φορτώνει τις σελίδες καθυστερεί λιγάκι...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#152449 Με 6.8db attenuation ξέρω και γώ.
Εγώ έβαλα OTE vdsl και το γύρισα ξανά σε adsl σε 2 μέρες γιατί οι ταχύτητες συγχρονισμού ήταν άθλιες. :x
Άβαταρ μέλους
By Mark
#152457 Τώρα θυμήθηκα που μου έλεγε μια ξαδέρφη μου που έμενε στα Πατήσια και είχε ΟΤΕ, την πήρανε τηλέφωνο κάποτε και της έδωσαν vdsl δωρεάν. Μετά είχε πάρα πολλά προβλήματα και στο τέλος το γύρισε επίσης σε adsl. Λογικά από αστικό κέντρο θα έπαιρνε.

< Z μου
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#152483 Τι να δούμε ρε qabala... 5 τετράγωνα στην πουτάνα την Αθήνα καλύπτει αυτή η |λογοκρισία|....... :slap:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Bayern7 έγραψε:Τι να δούμε ρε qabala... 5 τετράγωνα στην πουτάνα την Αθήνα καλύπτει αυτή η |λογοκρισία|....... :slap:

για μια εταιρεια που εχει μηνες ζωης βαζωντας δικο της δικτυο και μονο δεν το λες και λιγο...
αλλωστε το εχουν πει θα βαλουν μονο σε δημους που δεν το παιζουν δυσκολοι
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#154448 Με πήραν από forthnet για προσφορά που λήγει δήθεν σήμερα 24αρα γραμμή και νόβα στα 30 ευρώ χωρίς ποδοσφαιρικά κανάλια. Εγώ τώρα δίνω 23 για 8αρα στη Cyta.Έχει κανείς εμπειρία από την εταιρία που να μένει κιόλας στα νότια προάστια;
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#154457 Δεν είναι προσφορά, είναι τιμή καταλόγου και δεν λήγει σήμερα ή τέλος πάντων δεν έχει αλλάξει τον τελευταίο 1,5 χρόνο, οπότε χλωμό το βλέπω να αλλάξει σήμερα.
Μένω στα νότια προάστια, πριν είχα ΟΤΕ και δεν έχω δει καμιά απολύτως διαφορά με τη Forthnet. Έχω ακριβώς τις ίδιες ταχύτητες.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#169161 Επιτέλους! Μετά από πάρα πολλά χρόνια (τουλάχιστον 10) η Forthnet άλλαξε το interface του webmail της.

Καιρός ήταν.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#169367 ... το οποίο όμως ΔΕΝ δουλεύει! :lol:

Αφού από το πρωί δεν είδα κανένα εισερχόμενο e-mail στο νέο interface (μόνο από τις ειδοποιήσεις του petrolheads θα έπρεπε να είχα ένα σωρό) μπήκα στο παλιό και είδα 20 μηνύματα στο inbox!

Δεν κατάλαβα γιατί έκαναν ανακατεύθυνση στο νέο interface αφού δεν ήταν έτοιμο. :thumbsdown: