Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#150589 Να σημειώσω ότι δεν έχω σχέση με πυραμίδες, ούτε είμαι διαχειριστής κτλ. Η επαναφορά με ενδιέφερε για (α) λόγους ηθικής τάξης, αφού η διαγραφή ήρθε για αστείο λόγο (ειδικά αν δούμε ότι ο θιγόμενος χρήστης εξακολουθεί να ακολουθεί την ίδια τακτική κι εδώ), (β) λόγους πρόσβασης στα pm μου, (γ) λόγους προώθησης του καναλιού μου στο YouTube.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
pipinos1976 έγραψε:Να σημειώσω ότι δεν έχω σχέση με πυραμίδες, ούτε είμαι διαχειριστής κτλ. Η επαναφορά με ενδιέφερε για (α) λόγους ηθικής τάξης, αφού η διαγραφή ήρθε για αστείο λόγο (ειδικά αν δούμε ότι ο θιγόμενος χρήστης εξακολουθεί να ακολουθεί την ίδια τακτική κι εδώ), (β) λόγους πρόσβασης στα pm μου, (γ) λόγους προώθησης του καναλιού μου στο YouTube.

Ευχαριστώ.

Μην το πάρεις στραβά αλλά μάλλον το έκαναν κατα λάθος .

Μαλλον κατα την αλλαγή που έκαναν κάτι ξέχασαν.
Και εμένα με αφήνει να μπω :whistlink: αλλά δεν μπορώ να στείλω πμ
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
bill33 έγραψε:Μην το πάρεις στραβά αλλά μάλλον το έκαναν κατα λάθος .

Μαλλον κατα την αλλαγή που έκαναν κάτι ξέχασαν.
Και εμένα με αφήνει να μπω :whistlink: αλλά δεν μπορώ να στείλω πμ

Γιατί να το πάρω στραβά; Κι εμένα η πρώτη μου σκέψη είναι ότι πρόκειται περί λάθους. Γι' αυτό τους ενημέρωσα, ώστε να μην ακούγονται μετά διάφορα. Γι' αυτό το έκανα κι εδώ άλλωστε. Αυτό που ήθελα να κάνω, να πάρω backup τα pms, το έκανα, οπότε, τώρα, τον λόγο τον έχουν οι διαχειριστές.

Και μιας και βρίσκομαι, μια περίοδος από ένα pm. Δεν γράφω συντάκτη, απλά το περιεχόμενο είναι ενδιαφέρον.

user X έγραψε:θέλω να βγεις δημόσια στο θέμα και να γράψεις αν και ποιά επαγγελματική σχέση έχεις με τους jammers και τα λοιπά συστήματα

Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από pipinos1976 και 22 Αύγ 2015, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#150595 Σε ξεμπαναρα για να κάνω το χατήρι του Bayern που ήθελε να σου ρίξει ενα μπάνιο εξ απο ανεκαθεν.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
italakias έγραψε:Έχει αρθεί ο αποκλεισμός του μέλους pipinos1976. Του ευχόμαστε καλά ποσταρισματα!

Μπραβο τους. :s_thumbsup

Γιατί πρέπει να γίνει ειδική μνεία για κάτι τέτοιο; :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
italakias έγραψε:Γιατι ηταν πολυ καλος χρηστης και ειχε διαγραφει αδικα επειδη καποιοι το ζηταγαν.

OK, απλώς δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος να μας ενημερώσεις σε αυτό εδώ το θέμα για κάτι τέτοιο.
Τέσπα, θα έχεις τους λόγους σου, πάμε παρακάτω.
:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By gianik
#151812 Οποίος θέλει μπορεί να γράφει είτε εδώ , είτε "απέναντι" , δεν έχουμε ρήτρα αποκλειστικότητας με τον Γρηγορη ή με τον οποιονδήποτε..
Κούρασε πλέον το θέμα...