Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Nosferatu έγραψε:Εκεινο το μικρο πραματακι(σα δαχτυλο) που σπρωχνει την ζωνη προς το μερος σου για να τη φτανεις υποθετω. Υποθετω οτι ο φιλος εχει κουπε, ετσι η κολωνα ειναι λιγο ποιο πισω και πρεπει να τεντωθεις πολυ για να τη φτασεις

< >

Ακριβώς. Θα τραβήξω ένα βιντεάκι μετά για να δείτε τι εννοώ.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
By drdino
#149236 Αν η ζώνη ήταν πιο τεντωμένη θα την έπιανε καλύτερα;
Άβαταρ μέλους
By GTS
#149305 Στο τελευταιο 316 μπορουν να μπουν τα φωτα Xenon αν δεν τα εχει πανω;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#149313 Τι εννοείς; Retrofit τα εργοστασιακά σίγουρα γίνεται, αλλά το κόστος θα είναι μεγάλο.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#149358 Χωρίς να έχω κοιτάξει, το κάθε φανάρι πρέπει να παίζει γύρω στο 1000άκο (eBay) μετά θες αισθητήρες ύψους που είναι στις (πίσω) αναρτήσεις, τοποθέτηση και προγραμματισμό.

Επίσης δε ξέρω αν η εργοστασιακή ecu θα μπορέσει να πάρει τα xenon.

Δε συμφέρει με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#149439 Λογικά ο εγκέφαλος μπορεί με προγραμματισμό να "δει" τα ζίνον. Γενικά το κόστος είναι μεγάλο. Το μόνο που λισως μπορείς να κάνεις πιο οικονομικά είναι να βρεις τα φανάρια και να βάλεις αφτερ μάρκετ ζίνον. Το self leveling δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει έτσι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#150339 Μια και λέτε για ζώνες είδα ότι από του συνοδηγού έχει χαθεί το μαύρο κουμπί, αυτό που διαπερνά το πανί ώστε να μην επιτρέπει στην πόρπη να κυλάει χαμηλά και να δυσκολεύεσαι να την βρεις. Αποτελείται από 2 κομματάκια που κουμπώνουν σαν το μαγνητάκι καρφίτσα που βάζουν στα καινούργια ρούχα και τα βγάζουν στο ταμείο.
Δεν είναι σοβαρό και δεν πρόκειται να ψάξω να το βρω εκτός αν το βρώ μπροστά μου αλλά μήπως έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να βάλω στη θέση του;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

:metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#151504 Ακαδημαϊκή απορία: Πόσο κάνει μια κάρτα καυσαερίων;

Σήμερα πέρασα από τον Σπανό στην Γλυφάδα για να μου ρυθμίσουν το δεξί φως που χτυπούσε χαμηλά (δεύτερη φορά που συμβαίνει μέσα σε ένα χρόνο) και για να μην ξαναπερνάω για μηδενισμό της προειδοποίησης για την κάρτα καυσαερίων που λήγει σε 15 μέρες τους είπα να την βγάλουν τώρα. Μου την χρέωσαν €9 χωρίς να πάρουν τίποτα για την διόρθωση στο φως.

Όπως πάντα, είναι εξαιρετικά εξυπηρετικοί και φιλικοί, παρόλο που γινόταν ο κακός χαμός από κόσμο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#151510 Νομίζω τόσο στοιχίζει.
Xenon έχεις;

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#151513 Ξερεις οτι μπορεις να μηδενίζεις και τη προειδοποίηση της κάρτας μόνος σου, ε; :)

Τοσο κανει η κάρτα, στο ΚΤΕΟ στη βγάζουν μεσα στο κόστος του ελέγχου.

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#151516 Τα φώτα είναι adaptive bixenon και με ανησύχησαν λίγο γιατί μου είπαν ότι δεν δικαιολογείται να συμβεί και μάλιστα για δεύτερη φορά.
Αν τριτώσει, θα πρέπει να τους κλείσω ραντεβού για να δουν τι τρέχει και χάνει την ρύθμιση του.

Για το ΚΤΕΟ το ξέρω!