Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Dimitris_P έγραψε:Ηθελα να βαλω οτε για να εχω οτε tv τωρα που πηρε και το cl αλλα ειναι πανακριβα, σχεδον 70€ βγαινει τον μηνα με 50ρα vdsl. Οποτε με βλέπω να πηγαίνω στη wind...

Υπερβολή η 50αρα νομίζω.

Βάλε 25αρα, ίσως αξίζει περισσότερο.

Φτάνει τόσο στη περιοχή σου?

< >
Άβαταρ μέλους
By Mark
#144647 Το θέμα είναι πως 1,5 πριν που ρώτησα, η καλύτερη προσφορά του ΟΤΕ για double play με μισή ώρα κινητά και απεριόριστα σταθερά και 30άρι vdsl ήταν 35€ το μήνα και με 50αρι 40€. Τελικά έβαλα wind με απεριόριστα σταθερά,5 ώρες σε κινητά, κάτι άλλες παροχές σε καρτοκινητό και 50άρι vdsl στα 25€ το μήνα (και 30 το 2ο χρόνο).

Εγώ του έχω πει του Δημήτρη πως δεν έχει νόημα να βάλει ΟΤΕ TV για αυτά που θέλει να βλέπει (σύμφωνα με τα λεγόμενά του κυρίως ντοκυμαντέρ).

< μου
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Geo f1 έγραψε:Ακριβουτσικα ναι αλλα τα εχεις ΟΛΑ. Ελα θα φερνουμε εμεις τις πιτσες τον χειμωνα για να βλέπουμε cl

< 3

Καλό επιχείρημα :lol:

Νίκο ναι, έχω ήδη 50ρι τώρα.

Μαρκ τώρα είναι και το cl όμως :lol:
Άβαταρ μέλους
By Mark
#144652 Άσε ρε που έγινες ποδοσφαιρόφιλος ξαφνικά...

< μου
Άβαταρ μέλους
By g47
#150707 Με hol ειχα ξαφνικα αποσυνδεσεις οταν επαιρνα videoκλησεις με skype η viber.
Το προβλημα δημιθουργηθηκε απο το πουθενα τον τελευταιο μηνα.
Ειχα καλεσει την εξυπηρετηση και αυτο που εκαναν ειναι να μου περασουν αλλο προφιλ το οποιο θα μου μειωνε τη μεγιστη ταχυτητα στα 20 απο 24 θεωρητικα.
Απο εκει που συγχρονιζα στα 18 Μbps πλεον συγχρονιζω στα 15.5.
Το ιντερνετ ειναι αισθητα πιο αργο και πολλες φορες ενοχλητικο.
Υπαρχει καποια ρυθμιση στο ρουτερ για αυτο το προφιλ ωστε να κατσω να ασχοληθω και να κανω finetuning η ειναι ρυθμιση που γινεται μονο απο την πλευρα τους και πρεπει να τους παρω τηλεφωνο?
Εψαξα αλλα δε βρηκα τιποτα και υποθετω οτι ισως ειναι θεμα Hol και οχι ρουτερ.
Αν παρω τηλεφωνο προφανως δεν ειναι πρακτικο να δοκιμασω με τον υπαλληλο να το ανεβαζουμε λιγο λιγο και μετα να τεσταρουμε.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#150959 Μάλλον αυτό που κάνανε είναι να σου αυξήσουν το target snr και καλά για να είναι πιο σταθερή η γραμμή σου.
Μπες στη σελίδα του router και πες μας πόσο είναι το snr margin αμέσως μετά το συγχρονισμό.
Άβαταρ μέλους
By g47
#150964 Noise Margin(Up/Down): 12/11.7 dB

:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#150967 Σε έχουν σε 12αρι προφίλ. Σκέψου εμένα, σε hol παλι, προκειμενου να καλύψουν |λογοκρισία| τους που μου έχει προκαλέσει πτώση ταχύτητας, με έχουν σε 6αρι προφίλ, για να κλειδωνω λίγο λιγότερο απο οτι κλειδωνα με 9αρι. Ευτυχώς συγχρονίζει σταθερά, χωρίς αποσυνδεσεις κτλ.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#150968 Κλασσικές |λογοκρισία| των παρόχων. Σου ανέβασαν το target snr από 9db (υποθέτω) στα 12 για να ναι πιο σταθερή η γραμμή. Το οποίο βέβαια "κοστίζει" στην ταχύτητα συγχρονισμού.
Οι περισσότερες εταιρίες έχουν target snr στα 9db (OTE, wind, cyta σίγουρα), η forthnet το έχει στα 6.
Όποτε βαριούνται ή δε θέλουν να στείλουν τεχνικό λόγω κόστους κάνουν αυτή τη |λογοκρισία| που αρκετοί συνδρομητές δεν το παίρνουν χαμπάρι και όλα καλά.
Στο δια ταύτα: δε μπορείς να κάνεις κάτι εσύ, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να στο γυρίσουν πάλι στα 9 που υποθέτω πως ήταν πριν.
Πάρτους τηλ και ζήτα τους να το περάσουν ως βλάβη και να στείλουν τεχνικό να ελέγξει τη γραμμή.
Πάντως είναι περίεργο να έχεις αποσυνδέσεις με skype και viber. Δεν είναι δα και βαριά χρήση για να σου δημιουργεί προβλήματα.
Ίσως να είναι και θέμα router.
Άβαταρ μέλους
By g47
#150970 Οντως ειναι περιεργο.
Δεν το εχω σε torrent οπου κατεβαζω μια χαρα αλλα μολις παρω videoκληση σε viber η skype αποσυνδεεται. :dizzy:
Το router εχει αλλαχτει πριν ενα μηνα με μια πλαστικουρα ZTE και προς το παρον φαινεται οκ.
Θα επικοινωνησω μαζι τους να επαναφερουν τη ταχυτητα.
Άβαταρ μέλους
By gakost
#151253 Μήπως είσαι από wifi (κινητό κλπ) και έχεις κανα τρελό ping και διακοπές στο ασύρματο;
Άβαταρ μέλους
By g47
#151264 Εννοεις αν τις κλησεις που δημιουργουν το κοψιμο τις κανω απτο κινητο?
Αν ναι τοτε οχι, παντα απο λαπτοπ, απο κινητο δεν θυμαμαι να εχω δοκιμασει να παρω.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#151289 μαλλον το θεμα σου εχει να κανει με το οτι εισαι στην hol :lol:
Άβαταρ μέλους
By g47
#151402 Μπορει. Δεν ειχα κανενα προβλημα γενικως.
Οποτε χρειαστηκα βοηθεια με εξυπηρετησαν, οταν χαλασε το μοντεμ σε δυο μερες ειχα νεο.
Εστειλα μειλ και περιμενω απαντηση γιατι πλεον δεν ειμαι σπιτι και οι γονεις δεν θα ασχοληθουν αλλα σιγουρα θα θελουν να κατεβαζουν τορρεντς αμεσα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By gakost
g47 έγραψε:Εννοεις αν τις κλησεις που δημιουργουν το κοψιμο τις κανω απτο κινητο?
Αν ναι τοτε οχι, παντα απο λαπτοπ, απο κινητο δεν θυμαμαι να εχω δοκιμασει να παρω.

Κάνε ένα ping στον ρούτερ με διακόπτη t και άστο να τρέξει μερικά λεπτά να δεις τι παίζει. πολύ πιθανό να είναι από το ασύρματο.

- command prompt
- ping (router IP) -t

Για να το σταματήσεις control + c θα σου δώσει και στατιστικά