Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#66645 Το καλοκαίρι είχα πάει σε γάμο σε εκκλησάκι μέσα στο βουνό με καμιά 200 καλεσμένους το πολύ. Μετά τον γάμο, τα παιδιά είχαν κλείσει έναν ξενώνα όπου ήταν μόνο η οικογένειες, ο κουμπάρος και λίγοι φίλοι. Το "γλέντι" έγινε εκεί με DJ και το βράδυ έμειναν εκεί. Την άλλη μέρα μαζεύτηκαν όλοι για πρωινό, όσοι ήθελαν έκαναν μπάνιο στην πισίνα και ο γάμος ολοκληρώθηκε με ένα ακόμη τραπέζωμα σε γειτονικό παραδοσιακό οικισμό.

Λίγες ημέρες πριν η κάθε οικογένεια είχε κάνει το δικό της "γλέντι" για να είναι ΟΚ οι γονείς ως προς τις κοινωνικές τους υποχρεώσεις.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#150879 3 εβδομάδες έμειναν ακόμη... Σήμερα επιτέλους βρήκα κουστούμι και παπούτσια :yahoo: Διαφορετικά θα πήγαινα με polo t-shirt :metalo:
Η γυναίκα έπρεπε να παραγγείλει το νηφικό τον Γενάρη :lol:

Τελικά είμαστε πολύ τυχεροί οι άντρες :metalo:
Άβαταρ μέλους
By popolaros
PeterPan έγραψε:3 εβδομάδες έμειναν ακόμη... Σήμερα επιτέλους βρήκα κουστούμι και παπούτσια :yahoo: Διαφορετικά θα πήγαινα με polo t-shirt :metalo:

το δυσκολο δεν ειναι να βρεις κουστουμι, το δυσκολο ειναι να βρεις κουστουμι και να μην φαινεσαι σαν κλοουν.

με το καλο :)
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#151293 Ωραία κλείσαμε ημερομηνία για τη καρδιά του καλοκαιριού 2016, πιστευω η παρουσία των petrolheads north θα ειναι αρκετά μάχιμη! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By vice246
#151317 Καλη ευκολια στους ραμπο… :lol:

Μπηκα κι εγω στο κλιμα, λογω προετοιμασίας της κόρης για το χαρμοσυνο γεγονός σε λιγους μηνες…
Και παρ οτι ειμαι υπερ των "συγχρονων" πρακτικων… η πλευρα του γαμπρου εχει θεμα με την παραδοση…

Ο γάμος θα γινει 250 χιλ. μακρυα απ τη πολη μας… θα μπουνε στο "χορο" πουλμαν και ξενοδοχεία… και θα τυρανιστουν τ αυτια μας απ τα ολονυχτια κλαρινα….
Αλλα οπως λεει κι ο σοφος λαός… αμα δεν χτισεις σπιτι και δεν παντρεψεις κορη………………… .

Εννοειται οτι λογω απόστασης… ολο το μενού (στολισμοι, φωτογραφοι κλπ) παει εις διπλουν…
Ευτυχως υπαρχει χρόνος για να ψαχτουμε και να προετοιμαστουμε αναλογα…. :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#151379 Αφού είναι της παράδοσης, ας κάνουν το γάμο στην πόλη της νύφης! :lol:
Και αφού γουστάρουν παράδοση, να πλερώσουν αντίστοιχα... :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By otso
vice246 έγραψε:Καλη ευκολια στους ραμπο… :lol:

Μπηκα κι εγω στο κλιμα, λογω προετοιμασίας της κόρης για το χαρμοσυνο γεγονός σε λιγους μηνες…
Και παρ οτι ειμαι υπερ των "συγχρονων" πρακτικων… η πλευρα του γαμπρου εχει θεμα με την παραδοση…

Ο γάμος θα γινει 250 χιλ. μακρυα απ τη πολη μας… θα μπουνε στο "χορο" πουλμαν και ξενοδοχεία… και θα τυρανιστουν τ αυτια μας απ τα ολονυχτια κλαρινα….
Αλλα οπως λεει κι ο σοφος λαός… αμα δεν χτισεις σπιτι και δεν παντρεψεις κορη………………… .

Εννοειται οτι λογω απόστασης… ολο το μενού (στολισμοι, φωτογραφοι κλπ) παει εις διπλουν…
Ευτυχως υπαρχει χρόνος για να ψαχτουμε και να προετοιμαστουμε αναλογα…. :)

θα δωσεις προικα;πως ειναι τωρα τα πραγματα;

PeterPan έγραψε:3 εβδομάδες έμειναν ακόμη... Σήμερα επιτέλους βρήκα κουστούμι και παπούτσια :yahoo: Διαφορετικά θα πήγαινα με polo t-shirt :metalo:

πηρες προικα; ενταξει ξερω τα γραφουν στα κοριτσια πλεον αλλα εγινε εξηγα απο τον πεθερο;
δεν θελω να φανω αδιακριτος , και γραφω την δικη μου εμπειρια , επειδη η γυναικα μου ειναι απο σκανδιναβια , δεν πηρε τιποτα ουτε δωρα απολυτως τιποτα το μονο που θα δωθει ειναι σε ολα τα εγγονια μετα θανατον οτι περιουσιακο στοιχειο υπαρχει ,σπιτι χωραφια οικοπεδα τα οποια ως ειθιστε θα πουληθουν και θα μοιραστουν τα παιδια τα λεφτα .και υπαρχουν και λογαριασμοι τραπεζης που τους βαζει λεφτα. κοσμηματα και αλλα πολυτιμα ειναι σε θυριδα και μαλλον θα τα μοιραστουν τα παιδια της.(υπαρχει μονο πεθερα)
εγω λοιπον ξεκινησα με τεραστιο ντεζαβανταζ καθως συμμαθητες και φιλοι και διαμερισματακια και μαγαζια και οικοπεδα και χωραφια ,χωρια που ο ελληνας πεθερος τσονταρει μεχρι να πεθανει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#151383 Λεφτά δεν χαρίζει κανείς, πόσο μάλλον ο πεθερός. Μπορεί τελικά να μην ξεκίνησες με ντεζαβαντάζ, αλλά με ένα μεγάλο συν: είχες το κεφάλι σου ήσυχο...
Άβαταρ μέλους
By vice246
Anonymous Founder έγραψε:Αφού είναι της παράδοσης, ας κάνουν το γάμο στην πόλη της νύφης! :lol:
Και αφού γουστάρουν παράδοση, να πλερώσουν αντίστοιχα... :s_whiteflag

Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις….
αλλα ειμαι της φιλοσοφίας να κανει ο καθενας αυτο που γουσταρει…. :lol: