Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#150818 Εκεινο το μαυρο Αnti-Microbial τι ειναι ?
Συνδυαζεται με σκυλο στο κρεβατι?

Επισης γιατι τα ποδια της κοπελιας ειναι πιο ασπρα απο το γονατο και κατω? :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από trident1971 και 23 Αύγ 2015, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#150833 Εικόνα

Γιγαντα Σπαικ... :s_drinks :s_drinks :s_drinks

First row sports σε εχουνε... :s_yes :s_yes :s_yes
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#150943 Επιστροφή από εξοχικό, αλλά μια βδομάδα άδεια ακόμα. Ήρθα για να τρέξω ό,τι μπορώ για το σπίτι. Ίσως προλάβω να ξαναπάω.

Ο Spike όλη την ώρα ντούρος είναι; Τι είναι αυτό που ξεπροβάλλει στην 1η φωτό;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
JasonLouk έγραψε:Δανείζομαι gifάκι qsis. Πρώτη μέρα ξανά διάβασμα εξεταστικής. :vava:

δανείζομαι με τη σειρά μου το post σου γιατί χρωστάω κι εγώ 2 μαθηματάκια στο μεταπτυχιακό (όχι που δε θα ήμουν και "αιώνιος" κι εκεί :shifty: ) , οπότε έχω και αυτό :lol:

γενικά αίσχος και το ωραίο είναι ότι δουλειά κανονική δεν έχω κάνει ακόμα μου την έχουν πέσει από το πρωί για δηλώσεις τελευταίας στιγμής :vava:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#150949 Δανείζομαι qsi και jason...

Άλλη μια μέρα στη δουλειά και ξανά διάβασμα για εξεταστική.
Σιγά μην πάρω πτυχίο φέτος... :lol:

Τα @@ απ' την Παρασκευή άρχισαν να ρωτάνε για παρατάσεις. Λες και θέλουν να έρθουν επίτηδες τελευταία μέρα... -.-
Άβαταρ μέλους
By drdino
#150974 Δανείζομαι τα των από πάνω, δεν πρόλαβα να επιστρέψω καλά καλά στη δουλειά κι έφυγα για την χώρα του sauerkraut γιατί πάλι τα γ@μήσανε τη μάνα εδώ. :rant:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Dodger έγραψε:Και γω ψάχνω σέλα για το Motobecane που ανανέωσα, η αυθεντική δύσκολα θα βρεθεί, ψάχνω πολλούς μήνες. Τουλάχιστον βρήκα από Γαλλία το head badge και θέλω να το κολλήσω.

Δεν είσαι ο μόνος που ψάχνει σέλα. Κάποιοι μάλιστα τις δοκιμάζουν στα μαγαζιά... :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
QsisVTS έγραψε:πρώτη μέρα ξανά στη δουλειά

και εγω.. :(