ειχε ενα "shortcut to the beach" οπως έλεγε και το ακολούθησα
.
Απλά πιστεύω οι περισσότεροι θα ήταν πολύ πιο χαρούμενοι με ένα toyota. Τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι άσχημα και αδιάφορα, οι διαφορές μεταξύ τους είναι μικρές και το βασικότερο, ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για αυτές. Ενδιαφέρεται κυρίως για τον μύθο που έχει φτιάξει στο μυαλό του (ότι πχ η τάδε μάρκα είναι "καλύτερη" ή ότι το τάδε μοντέλο είναι ΝΕΑΝΙΚΟ) ή το πως θα τον δούν οι άλλοι.
Anonymous Founder έγραψε:Μέτρησα πέντε; Θύμισέ μου ποια είναι τα quadra;
Anonymous Founder έγραψε:Όλα γνήσια; Αυτό με τον κινητήρα του Clio έβγαινε έτσι;
Στο κόκκινο είναι που έχεις κάνει τις μετατροπές στα φρένα;
Ωραία συλλογή!
21 quadra έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Μέτρησα πέντε; Θύμισέ μου ποια είναι τα quadra;
To κόκκινο που είναι και το καθημερινό μου, το μαύρο είναι το μπροστοκίνητο Turbo, το γκρί είναι το 2λιτρο 12βάλβιδο, το πράσινο φοράει τον 1800 του Clio 1.8 16V και το κόκκινο στο βάθος είναι το GTS με τον 1.8 8βάλβιδο.
Έχω επίσης όλα τα μηχανικά + σαλόνι + ηλεκτρικά ( 1 πλήρες αυτοκίνητο ) από άλλο 1 quadra από Γερμανία που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει, είχε έρθει Ελλάδα για δότης του άλλου κόκκινου.
Επίσης υπάρχουν και 3 Clio του μικρού γιού το ένα είναι Willy μετατροπή, ο μικρός ετοιμάζει ένα Clio 1 μοναδικό στον κόσμο, όταν ετοιμαστεί θα βάλω φωτό.
alexandros.K έγραψε:21 quadra έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Μέτρησα πέντε; Θύμισέ μου ποια είναι τα quadra;
To κόκκινο που είναι και το καθημερινό μου, το μαύρο είναι το μπροστοκίνητο Turbo, το γκρί είναι το 2λιτρο 12βάλβιδο, το πράσινο φοράει τον 1800 του Clio 1.8 16V και το κόκκινο στο βάθος είναι το GTS με τον 1.8 8βάλβιδο.
Έχω επίσης όλα τα μηχανικά + σαλόνι + ηλεκτρικά ( 1 πλήρες αυτοκίνητο ) από άλλο 1 quadra από Γερμανία που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει, είχε έρθει Ελλάδα για δότης του άλλου κόκκινου.
Επίσης υπάρχουν και 3 Clio του μικρού γιού το ένα είναι Willy μετατροπή, ο μικρός ετοιμάζει ένα Clio 1 μοναδικό στον κόσμο, όταν ετοιμαστεί θα βάλω φωτό.
και ειναι ολα σε κυκλοφορια?
δλδ πληρωνετε τελη και ασφαλειες για 10 αυτοκινητα?
Arrow έγραψε:Εγραψες 7 golf mk3 ή έγινε λάθος?
Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]