Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#150183 Ο μπαμπάς της κατηγορίας :s_cool

Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#150200 Βγαζει λιγο μούτρα στην έξοδο απο τις κλειστές, αλλα θα το φτιάξουν.

Ο τρόπος που στρίβει και φρενάρει ειναι φοβερός!

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By karacop78
#150209 Διορθώσεις σε σχεδόν κάθε έξοδο στροφής βλέπω κι εγώ ή μου φαίνεται? Πολλά τα άλογα... :metalo:
Επίσης, στα active aero, τουλάχιστον το μπροστινό φτεράκι δείχνει να δουλεύει.
Αν καταφέρει και κατεβάσει ΚΑΙ ΤΑ 510 ps στο δρόμο χωρίς πολλές απώλειες, με σχετικά ενδοτική και προβλέψιμη συμπεριφορά, όπου και φαίνεται να είμαστε σε καλό δρόμο, τότε ναι, θα γίνει ο "μπαμπάς" της κατηγορίας...
Τελικά η QV θα διατίθεται RWD & 4WD?
Oι μικρότερες? Φρανκφούρτη?
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Nikos! έγραψε:Οι μικρότερες είναι η ερώτηση.

Μια 1.750 ΤΒΙ τη χτυπούσα άνετα... :eat:

Παρομοίως :metalo:
(μου έμεινε απωθημένο από την 159 φαίνεται....)

Πάντως και εγώ βλέποντας το video δεν ένιωθα να το έχει "άνετα" (θα είχα φύγει διψήφιο αριθμό φορές από τη πίστα), ίσως όντως είναι πολλά τα άλογα και δεν κατεβαίνουν εύκολα στο οδόστρωμα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
The Ace έγραψε:
Nikos! έγραψε:Οι μικρότερες είναι η ερώτηση.

Μια 1.750 ΤΒΙ τη χτυπούσα άνετα... :eat:

Παρομοίως :metalo:
(μου έμεινε απωθημένο από την 159 φαίνεται....)

Πάντως και εγώ βλέποντας το video δεν ένιωθα να το έχει "άνετα" (θα είχα φύγει διψήφιο αριθμό φορές από τη πίστα), ίσως όντως είναι πολλά τα άλογα και δεν κατεβαίνουν εύκολα στο οδόστρωμα :hmmm:

Το αυτοκίνητο είναι ακόμη σε φάση δοκιμών. Ενδεχομένως να είναι ακόμη πιο γρήγορο μιας και τις προηγούμενες ημέρες τεσταριζόταν έκδοση με 490 ίππους και όχι τους 510+ που θα έχει τελικά.
Εικόνα

Το active aero splitter φαίνεται να δουλεύει και οι πιο παρατηρητικοί θα διαπίστωσαν ότι επίσης δουλεύει και το σύστημα με τα φρένα. βλ στροφή καρουζέλ.

Από όσο ξέρω η έκδοση QV θα είναι αποκλειστικά RWD με την επιλογή χειροκίνητου κιβωτίου με 0-100 στα 3.9sec και με 7άρι ημιαυτόματο αυτούσιο από Ferrari 488GTB και 0-100 σε 3.6-3.7sec.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#150262 Ελπίζω το VP_13 να μην σημαίνει πως είναι ακόμα σε φάση VP το πρόγραμμα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
drdino έγραψε:Ελπίζω το VP_13 να μην σημαίνει πως είναι ακόμα σε φάση VP το πρόγραμμα.

Το οποίο σημαίνει;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
drdino έγραψε:Ελπίζω το VP_13 να μην σημαίνει πως είναι ακόμα σε φάση VP το πρόγραμμα.

Λέγεται ότι οι πρώτες παραδόσεις των Giulia QV LE(launch edition) θα ξεκινήσουν τέλη Νοέμβρη του 2015.
Οι εκδόσεις LE θα είναι κάτι αντίστοιχο με τις LE εκδόσεις της 4C. Κάποια κομμάτια με αριθμημένο plate και κάποια εξτραδάκια.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#150271 Επίσης για την ώρα δεν υπάρχει 1750. Υπάρχει ένας ολοκαίνουριος αλουμινένιος 4cyl στα 2lt που στην καλύτερη του έκδοση θα αποδίδει ως και 350cv.
Σχεδιασμένος με euro 6 προδιαγραφές και πιο φιλικός με τις υψηλές rpm σε σχέση με τον 1750.
Άβαταρ μέλους
By drdino
Giuseppe Busso έγραψε:

Λέγεται ότι οι πρώτες παραδόσεις των Giulia QV LE(launch edition) θα ξεκινήσουν τέλη Νοέμβρη του 2015.
Οι εκδόσεις LE θα είναι κάτι αντίστοιχο με τις LE εκδόσεις της 4C. Κάποια κομμάτια με αριθμημένο plate και κάποια εξτραδάκια.

Mακάρι. Αλλά αν είναι ακόμα σε φάση εξέλιξης και δεν έχουν design freeze, καλά κρασιά.

bill33 έγραψε:

Το οποίο σημαίνει;

Σε εμάς VP=Validation Prototype, πολύ πιθανό οι OEMs να χρησιμοποιούν κοινή ονομασία για τις κύριες φάσεις του προγράμματος. Πού είναι ο προφήτης να μας πει :lol:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Giuseppe Busso έγραψε:Επίσης για την ώρα δεν υπάρχει 1750. Υπάρχει ένας ολοκαίνουριος αλουμινένιος 4cyl στα 2lt που στην καλύτερη του έκδοση θα αποδίδει ως και 350cv.
Σχεδιασμένος με euro 6 προδιαγραφές και πιο φιλικός με τις υψηλές rpm σε σχέση με τον 1750.

Όπου έχω διαβάσει για τις πιο μικρές εκδόσεις, όλοι αναφέρουν τον 1750 με περίπου 210 άλογα (μια καινούρια 159TBi δηλαδή)....
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
The Ace έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Επίσης για την ώρα δεν υπάρχει 1750. Υπάρχει ένας ολοκαίνουριος αλουμινένιος 4cyl στα 2lt που στην καλύτερη του έκδοση θα αποδίδει ως και 350cv.

Όπου έχω διαβάσει για τις πιο μικρές εκδόσεις, όλοι αναφέρουν τον 1750 με περίπου 210 άλογα (μια καινούρια 159TBi δηλαδή)....

Αυτά που διαβάζεις είναι απλά αναμετάδοση και για αυτό τα διαβάζεις παντού. Όπως τα αστεία renderings που διαδίδονταν για τη μορφή της.
Στη Giulia τα πάντα θα είναι καινούρια, άρα δεν βλέπω για την ώρα τον 1750. Αλήθεια δεν ξέρω γενικά τι θα κάνουν με τις πιο ταπεινές εκδόσεις.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#150501 Στάση για ανεφοδιασμό

@Fiorano :metalo:
Άβαταρ μέλους
By j.marr
drdino έγραψε:
bill33 έγραψε:

Το οποίο σημαίνει;

Σε εμάς VP=Validation Prototype, πολύ πιθανό οι OEMs να χρησιμοποιούν κοινή ονομασία για τις κύριες φάσεις του προγράμματος. Πού είναι ο προφήτης να μας πει :lol:

VP για τους ιταλούς = Προντακτσιον Ρεντι. :rtfm: Και να εχει τίποτα κουσούρια το λένε ψυχή και τελειώνει η ιστορία με τους αντιδραστικους/μίζερους. :rtfm: