Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#149329 Έχουν κάτι προηγούμενα με προγόνους και τους περνούν στο κατόπι.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#149476 Εκεί είχα δει και αυτό:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#150263 Είδα το νέο μικρό LR Discovery στο δρόμο, πολύ καλό, άνετα ένα από τα ωραιότερα SUV σήμερα. Κατά σύμπτωση το ακολουθούσε ένα ίδιου χρώματος (καφέ..) 5πορτο smart, απλά αστείο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
IKE έγραψε:Είδα το νέο μικρό LR Discovery στο δρόμο, πολύ καλό, άνετα ένα από τα ωραιότερα SUV σήμερα. Κατά σύμπτωση το ακολουθούσε ένα ίδιου χρώματος (καφέ..) 5πορτο smart, απλά αστείο.

Πολύ ωραίο το Disco. To 5dr Smart είναι όντως ατσούμπαλο, όμως το 3dr είναι αρκετά χαριτωμένο. Μου αρέσει επίσης το εσωτερικό του που θυμίζει gadget.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#150301 Σκούτερ της Henkel το μοντέλο Turist, αντίστοιχο της Bella της Zundapp, αμφότερα με 250cc
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#150624 Μερικά εκατομμύρια μαζεμένα...

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Και κάτι κλασικά...
ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#151090 Ας βάλω κι εγώ ένα ταπεινό:
Εικόνα

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#153059 Εικόνα

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By karacop78
#153574 Είδα στην Πύλο ένα GTR Nismo και...μχμμ, καγκουράμαξο μου φάνηκε. Πολύ φτερούγα, διαχύτες έντονους κ.λ.π. Not my type. Aθόρυβο εντελώς μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να προσπεράσει, όπου και κατεύασε 2 με τη μία (auto kickdown, ή manually δεν ξέρω, τις "κατάπιε" στο άστραμμα πάντως), βούηξε και χάθηκε...
Το ίδιο βράδι, παρκαρισμένη σε παραλιακό ξενοδοχείο, μια μαύρη Maserati GT. Τι κωλ@ρα θεέ μου... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#153998 Κόκκινη Ferrari Testarossa στη Δροσιά (χωρίς πινακίδες..), παρόλο το υπερ-majesticness δε πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία :/
Άβαταρ μέλους
By djalma
#154668 Αυτό εδώ στη Σόφια.. Ξέρει κανείς τι είναι??

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#155314 Bentley Continental GT σήμερα Θεσσαλονίκη με βουλγαρικές πινακίδες με νούμερο 9009 σαν κ αυτή:

Εικόνα