- Προηγούμενη
- 192 Δημοσιεύσεις
- Σελίδα 5 από 13
- 1 ,
- 2 ,
- 3 ,
- 4 ,
- 5 ,
- 6 ,
- 7 ,
- 8
- ...
- 13
- Επόμενο
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
giannik1977 έγραψε:Εδώ κ 1 βδομάδα , δεν λειτουργούν οι αισθητήρες παρκαρίσματος. Με το που κουμπωνεις την όπισθεν δεν ακούγεται το κλικ κ ούτε ανάβουν οι φωτεινές ενδείξεις κ ούτε φυσικά ακούγεται ο ήχος. Τι μπορεί να φταίει;
Αν είναι after market οι αισθητήρες, κατά 99% έχει καεί το ηχειάκι τους. Αν είσαι τυχερός, βρίσκεις ένα παρόμοιο και το αντικαθιστάς. Αν δεν βρεις, αγόρασε το φθηνότερο σετ αισθητήρων για να το αντικαταστήσεις. Δεν χρειάζεται ν' αλλάξεις τους ίδιους τους αισθητήρες.
Γρήγορη το ηχειακι δεν είναι γιατί δεν έχω ούτε οπτικές ενδείξεις..
giannik1977 έγραψε: Τελευταία φορά που κινησα το αμάξι είχα συνδέσει κ την φαναριερα της thule πάνω στα ποδήλατα . δεν ξέρω μην έφταιξε εκεί κάτι.
Αν είναι έτσι, πρίν σκαλίσεις τον διακόπτη της όπισθεν και αφού πρώτα βεβαιωθείς ότι δεν ανάβουν τα φώτα της όπισθεν, ρίξε μια ματιά στις ασφάλειες να δείς μήπως η φαναριέρα σου έκανε κάποιο βραχυκύκλωμα.
giannik1977 έγραψε:Να σας πω την αλήθεια δεν είδα αν ανάβει το φως της όπισθεν . θα το δω κ θα σας πω. Τελευταία φορά που κινησα το αμάξι είχα συνδέσει κ την φαναριερα της thule πάνω στα ποδήλατα . δεν ξέρω μην έφταιξε εκεί κάτι.
Γρήγορη το ηχειακι δεν είναι γιατί δεν έχω ούτε οπτικές ενδείξεις..
Είναι χωριστά το ηχείο και οι οπτικές ενδείξεις; Συνήθως είναι σε ένα από αυτά που έχω δει.