Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vagmann
#146538 ...δεν ειναι Ελληνικης κατασκευης αλλα ειναι αξιοπιστα,και με καλο service...
Τα εχω σαν εταιρια απο τοτε που ξεκινησαν,τα πρωτα με καποια ελαττωματακια,τα φετινα ειναι πολυ καλης ποιοτητας για τα λεφτα τους παντα...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#149344 καινούριο δωράκι στον εαυτό μου έτσι να γουστάρω λίγο :iconcool:

αυτή τη φορά πήρα polarized φακούς, θα δω τις επόμενες μέρες πώς θα μου φανούν
επέλεξα ξανά σκούρο πράσινο φακό μιας και ξέρω ότι για μένα είναι "ασφαλής" επιλογή σε σχέση με κάποιο άλλο πιο ανοικτό χρώμα

είδα και τα mcqueen, πολύ όμορφα αλλά η τιμή έφευγε στο θεό

μετά σκεφτόμουν σπαστά ή μη σπαστά, αλλά τελικά αποφάσισα να μη δώσω χρήματα για σπαστά και να προτιμήσω τη διαφορά χρημάτων να τη δώσω για polarized

μου τα άφησε 190 που είναι σχετικά τίμια τιμή νομίζω :hmmm:
σε σχέση με τα wayfarer που έχω τα οποία έχουν πλαστικό φακό μου φαίνονται σίγουρα πιο ποιοτικά (μένει να δω και αν ο σκελετός είναι το ίδιο ανθεκτικός με τα folding, όχι τα απλά wayfarer που είναι λίγο γτπ και χαλαρώνει συνέχεια) και παραδόξως όχι πολύ βαριά :thumbsup:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#149347 Αυτό που φοβόμουν έγινε. Έπεσαν τα γυαλιά μου στα χέρια του μικρού και... τους άλλαξε τα φώτα. Στράβωσε τον ένα βραχίονα τόσο πολύ που κανένας εδώ δεν αναλαμβάνει να ισιώσει, με το φόβο μη σπάσει το κρύσταλλο.Εικόνα
Ευτυχώς δεν έσπασαν και κουτσά-στραβά τα φοράω.
Άραγε επισκευάζονται με ζέσταμα ή πάω για αλλαγή βραχίονα (ή σκελετού);

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By xenos
#149471 Εγώ αφού πέρασα από 5-6 μαγαζιά, τα μόνα που μου έκαναν κλικ και πήρα τελικά ήταν αυτά:

Εικόνα :metalo:

Ήθελα polarized αλλά δεν βρήκα κάποια που να μου αρέσουν.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#149481 Δεν ξέρω, τότε δεν τον είχα γνωρίσει ακόμα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#149546 Αυτά wayfarer μου μοιάζουν.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
xenos έγραψε:Εγώ αφού πέρασα από 5-6 μαγαζιά, τα μόνα που μου έκαναν κλικ και πήρα τελικά ήταν αυτά:

Εικόνα :metalo:

Εικόνα

Εγώ έχω αυτά. Ο σκελετός σου ειναι όλος μπλε η διάφανος και στην "πρόσοψη" μπλε;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#150048 όσο φαίνεται τώρα από το κινητό με zoom..

χωρίς γυαλιά

Εικόνα

με τα wayfarer (όχι polarized)

Εικόνα

με τα persol (polarized) η αντανάκλαση στο πίσω παρμπρίζ είναι συγκριτικά μηδαμινή πλέον

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By xenos
KWSN-Men έγραψε:
xenos έγραψε:Εγώ αφού πέρασα από 5-6 μαγαζιά, τα μόνα που μου έκαναν κλικ και πήρα τελικά ήταν αυτά:

[img]https://cdn.optofashion.gr/image/cache/data/sunglasses/2015/rayban/ray-ban-rb-4165-justin-62255-sunglasses-01-1024x1024.jpg[] :metalo:

[img]http://s7.postimg.org/6vd21uzrf/image.jpg[/]

Εγώ έχω αυτά. Ο σκελετός σου ειναι όλος μπλε η διάφανος και στην "πρόσοψη" μπλε;

Ο σκελετός είναι μαύρος, ματ. Οι φακοί είναι προς το μπλε. Ακριβώς όπως στη φωτό που έβαλα.

QsisVTS έγραψε:όσο φαίνεται τώρα από το κινητό με zoom..

χωρίς γυαλιά

με τα wayfarer (όχι polarized)

με τα persol (polarized) η αντανάκλαση στο πίσω παρμπρίζ είναι συγκριτικά μηδαμινή πλέον

Ενώ σε 2-3 μαγαζιά ζήτησα να μου δείξουν περσόλ, ήταν όλα κακάσχημα! :lipsealed:
Είναι σαν τα ορθοπαιδικά παπούτσια. Ξέρεις ότι είναι καλύτερα, αλλά δεν βλέπονται. :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
xenos έγραψε:Ενώ σε 2-3 μαγαζιά ζήτησα να μου δείξουν περσόλ, ήταν όλα κακάσχημα! :lipsealed:
Είναι σαν τα ορθοπαιδικά παπούτσια. Ξέρεις ότι είναι καλύτερα, αλλά δεν βλέπονται. :lol:

Κι εγώ πέρασα από αρκετά μαγαζιά μέχρι να βρω κάτι να φαίνεται ωραίο στη μάπα μου και να μην ξεφεύγει πολύ η τιμή, αλλά τελικά είμαι μάλλον αρκετά ικανοποιημένος

Αυτό που ήθελα πιο πολύ είναι κάποιο polarized μοντέλο αλλά με κρύσταλλο που η μεμβράνη είναι μέσα στο φακό, γιατί στους πλαστικούς φακούς είναι επάνω από το φακό και μακροπρόθεσμα πιθανότατα θα γινόταν κωλος

Και δε θα έλεγα ότι τα μοντέλα τους είναι σαν ορθοπεδικα παπούτσια, ίσα ίσα είναι αρκετά στυλάτα και διαχρονικά και έχουν ένα σωρό μοντέλα άλλωστε (το θέμα είναι τι μπορείς να βρεις και διαθέσιμο..)
Απλά για να βρεις κάτι που θα σου πηγαίνει θέλει ψάξιμο σε σχέση με τα συνηθισμένα ray ban που πάνε σχεδόν σε όλους
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 21 Αύγ 2015, 16:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά