Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
markvag έγραψε:
giannik1977 έγραψε:Υγεια Μαρκο μου κ πρωτα ο θεος του χρονου να εχεις αδεια...

Ευχαριστώ! :) :thumbsup:

Αμήν... αλλά για να πω και την αλήθεια μου, δεν το πολυκόβω... Το χρόνου προβλέπεται χειρότερο σεξ και βία στη δουλειά... Αλλά δεν πειράζει, αφού υπάρχει και είμαστε καλά, θα βολευτούμε...

μην αγχώνεσαι Μάρκο, κ εγώ ακόμη δεν έχω πάρει άδεια... κ για να πω την αλήθεια δε με πολυχάλασε. Με ένα ΣΚ που κατέβηκα Ελλάδα τέλος Ιουλίου κ μερικά ταξιδάκια ΣΚ εδώ γύρω ξεχάστηκα... κ άσε τους άλλους να σελφάρουν από τις παραλίες κ με τις ποτάρες στα κλάμπς... :protest:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#148435 Δε μ αρεσουν οι φωτος με τα σελφοκονταρα... Ελεος.... Πότε θα περασει αυτη η μοδα των σελφιιιζζζζ

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Focusman91 έγραψε: Πότε θα περασει αυτη η μοδα των σελφιιιζζζζ

.

Οταν θα βγουν πολυ μικρά drone :s_biggrin :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#148520 Δε μ'αρεσει η μοναξια. :(
Εχουνε φυγει τα παιδάκια μου απο τελη ιουνίου για Ελλάδα.
Με εξαιρεση δυομιση εβδομαδες που πηγα και γω και καναμε διακοπές παρέα, ειμαι εδω περα μονος μου και εχει αρχίσει να μου τη βαράει. Οδηγαω με Μελωδία FM και τερμα Μητροπάνο και Παπ/νου 'Κουρσαρο'....

Μ'αρεσει που θα ερθουνε αυτη την εβδομάδα :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
KiloMeater έγραψε:Δε μ'αρεσει η μοναξια. :(
Εχουνε φυγει τα παιδάκια μου απο τελη ιουνίου για Ελλάδα.
Με εξαιρεση δυομιση εβδομαδες που πηγα και γω και καναμε διακοπές παρέα, ειμαι εδω περα μονος μου και εχει αρχίσει να μου τη βαράει. Οδηγαω με Μελωδία FM και τερμα Μητροπάνο και Παπ/νου 'Κουρσαρο'....

Μ'αρεσει που θα ερθουνε αυτη την εβδομάδα :yahoo:

Τοσοι αλλοι σταθμοί υπάρχουν! Γιατι μελωδια?

.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
mousatos έγραψε:Αυτά μόνο κάποιος επιπέδου coupeas μπορεί να τα κάνει. Δηλ. από ημίθεος και πάνω
Εικόνα

:lol:

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#148928 Μου άρεσε σήμερα η πρόκληση, με ένα συνάδελφο κάναμε Πρόσθιο χιαστό σε 7χρονο παιδί κ πήγε πολύ καλά :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#149001 Δε μ'αρέσει που ήρθα μόνος μου 1αμ στο Donauspittal με συμπτώματα οξείας σκωληκοιδητιδας. 50 50 να με χειρουργησουνε. Περίεργη εμπειρία, η της μοναξιάς σε ένα κόσμο άγνωστο όταν είσαι σε φάση ζω πεθαίνω.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#149008 Περαστικά ρε Kilo...
Όχι και φάση ζω πεθαίνω για σκωληκοειδίτιδα με 50% χειρουργείο ρε φίλε. :) Όλα καλά θα πάνε...