- 17 Αύγ 2015, 21:03
BASSstarlet έγραψε:Για τα Astra, καλά θα ήταν να τα απέσυραν από κυκλοφορία.
Έχω βαρεθεί μια ζωή να τα βλέπω με αεροτομή και σχάρες οροφής.
Μετά το σημερινό πρέπει να το αποσύρω κι εγώ. Δεν είναι ότι με θεώρησαν Αλβανό ή κακοποιό, αλλά ότι πήγαν να κάνουν έλεγχο στη μέση του δρόμου, πάνω στις στροφές, χωρίς να λογαριάζουν τις ζωές (τις δικές τους τις ρισκάρουν, την δικιά μου ας πούμε ότι δεν με ενδιαφέρει), κυρίως του παιδιού που είχα στο αυτοκίνητο. Άλλο να προσπερνάω σε διπλή γραμμή και ευθεία και άλλο να σταματάω πάνω στο apex για να δω αν ο οδηγός είναι Έλληνας ή από το Τουμπουκτού.
Τουλάχιστον, προς το παρόν, δεν έχω ούτε σχάρα, ούτε αεροτομή. Για το μέλλον βλέπουμε (αν μου κάτσει καμία περίπτωση όπως εκείνη πριν 2-3 χρόνια που είχα βρει OPC έτοιμο για καννιβαλισμό).
IKE έγραψε:pipinos1976 αν κρίνω από τα βιντεάκια που ανεβάζεις οδηγάς σαν κότα οπότε απορώ γιατί ασχολείσαι με μπλόκα κλπ
Το θέμα είναι ότι καμιά φορά δεν πηγαίνω σαν κότα. Αν περάσεις με double score σε ένα χωριό (π.χ. 90-100 σε όριο 50) είναι αρκετό για να την φας, ακόμη κι αν οδηγάς Ferrari. Και αντιστοίχως στην Ε.Ο. αν πας αντί για 120 με 170, έχεις μια κλήση στο τσεπάκι σου. Με το παιδί έχω κόψει εξαιρετικά πλέον τους ρυθμούς (γι' αυτό και αντιραντάρ κτλ τα φοράω μια φορά για να δω ποιες κάμερες δουλεύουν και τέρμα) και δεν χρησιμοποιώ ούτε καν το navi με τα μπλόκα. Πάντως, θέλω να ξέρω πού να φυλαχτώ γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα χρειαστεί ή πότε θα έχεις όρεξη να πας λίγο πιο γρήγορα.
Ευχαριστώ.