panos2171 έγραψε: Το κάτα πόσο απαγορεύεται ή όχι παρκάρισμα αυτοκινήτων σε σημείο όπου υπάρχει άδεια για τραπέζια βέβαια δεν το ξέρω.
Φυσικά και απαγορεύεται. Ο δήμος δίνει άδεια χρήσης πεζοδρομίου για συγκεκριμένη χρήση πχ. εμπορεύματα, σταντ, είσοδο οχημάτων, ζαρντινιέρες κλπ και όχι γενικά, γιατί προφανώς σε έναν κοινόχρηστο χώρο όπου θα επέτρεπε τραπεζοκαθίσματα, μπορεί να μην επέτρεπε αυτοκίνητα.
τις αγαπησα...μια κιτρινη και μια αλλη πρασινη.
ερωτας....
Ρισπέκτ, μόνο αλλοδαπούς είχα δει με τέτοιο αμάξι, παίζει να είναι και το μόνο στη χώρα μας.
dstou έγραψε:Tαξί Μερσεντέ Ε-κλάσε στέησον με προσπέρασε κινούμενο σφαίρα στην εθνική οδό έξω από την Τρίπολη σήμερα πρωί. Γκρίζο χρώμα, σε Καλαμάτα-Μεσσήνη πάει το μυαλό μου.
Ρισπέκτ, μόνο αλλοδαπούς είχα δει με τέτοιο αμάξι, παίζει να είναι και το μόνο στη χώρα μας.
Καλαμάτα είναι μπορντω αν δεν κανω λάθος.Μεσσηνη είναι γκρι.

Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
bill33 έγραψε:dstou έγραψε:Tαξί Μερσεντέ Ε-κλάσε στέησον με προσπέρασε κινούμενο σφαίρα στην εθνική οδό έξω από την Τρίπολη σήμερα πρωί. Γκρίζο χρώμα, σε Καλαμάτα-Μεσσήνη πάει το μυαλό μου.
Μπορντώ είναι του Ναυπλίου,bill.Tης Καλαμάτας είναι ανοιχτό πράσινο,απο τις ελιές που έλεγε και ένας γνωστός και έχουν λευκό ουρανό και κολώνες.Κόκκινα με λευκό ουρανό και κολώνες είναι της Σπάρτης και τώρα τελευταία εχω δει μερικά με καρώ ταινία στα πλάγια,οπως και σε μερικά ασημί του Αργους.Της Κορίνθου είναι λίγο....
ως προς την απόχρωση του κόκκινου που πρέπει να είναι,αλλα είναι μπορντώ,άλλα είναι κόκκινα,αλλα μια απόχρωση προς το "κεραμυδί"και κάτι λίγα μια απόχρωση του μαύρου με λίιιγο μπορντώ.Αφου τροχαία,κτεο και μεταφορών δεν τους έχουν στείλει για βάψιμο,καλα κάνουν Ως προς την W212 estate,δεν είναι η μοναδική,υπάρχουν και άλλες και με amg look
και σε facelift.A! υπάρχει s-max στην Τρίπολη.
bill33 έγραψε:dstou έγραψε:Tαξί Μερσεντέ Ε-κλάσε στέησον με προσπέρασε κινούμενο σφαίρα στην εθνική οδό έξω από την Τρίπολη σήμερα πρωί. Γκρίζο χρώμα, σε Καλαμάτα-Μεσσήνη πάει το μυαλό μου.
Πράσινο χρυσομυγι ήταν στην Καλαμάτα, πλέον είναι λευκά αν και κυκλοφορούν μερικά ασημί
Από το Moto G
Fiat Panda 7,6l/100km
REALZEUS έγραψε:Σε ποιές φτωοχογειτονιές βολοδέρνεις Ντίνο;
Κουμουνδουρου;
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.