Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#147517 Καταλαβαίνω γιατί το λέει ο Πάνος αυτό αλλά δεν έχει σημασία στην προκειμένη. Ναι μεν καφρίλα ότι παρκάρει μόνιμα εκεί αλλά στο συγκεκριμένο σημείο πραγματικά δεν ενοχλεί ούτε πεζούς ουτε αυτοκίνητα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#147521 Kαλά πολλά σημεία στον πεζόδρομο δεν ενοχλούν αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει εκεί να παρκάρουν. Αν και απ όσο θυμάμαι παλαιότερα τα βράδια έμενε ανοιχτός μέχρι την επόμενη μέρα και παρκάραν μέσα. Πάντως στο σημείο αυτό κάποτε υπήρχαν τραπέζια από το ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται από πίσω και δεν εμφανίστηκε ποτέ εκεί κάποιο αυτοκίνητο. Από τότε που έκλεισε άρχισα να το βλέπω οπότε μπορεί να τους πληρώνει και το χώρο. Το κάτα πόσο απαγορεύεται ή όχι παρκάρισμα αυτοκινήτων σε σημείο όπου υπάρχει άδεια για τραπέζια βέβαια δεν το ξέρω.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
panos2171 έγραψε: Το κάτα πόσο απαγορεύεται ή όχι παρκάρισμα αυτοκινήτων σε σημείο όπου υπάρχει άδεια για τραπέζια βέβαια δεν το ξέρω.

Φυσικά και απαγορεύεται. Ο δήμος δίνει άδεια χρήσης πεζοδρομίου για συγκεκριμένη χρήση πχ. εμπορεύματα, σταντ, είσοδο οχημάτων, ζαρντινιέρες κλπ και όχι γενικά, γιατί προφανώς σε έναν κοινόχρηστο χώρο όπου θα επέτρεπε τραπεζοκαθίσματα, μπορεί να μην επέτρεπε αυτοκίνητα.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#148684 2 Lotus Elise σημερα το πρωι στην Κερκυρα με Ιταλικες πινακιδες.... :inlove:
τις αγαπησα...μια κιτρινη και μια αλλη πρασινη.
ερωτας....
Άβαταρ μέλους
By dstou
#148703 Tαξί Μερσεντέ Ε-κλάσε στέησον με προσπέρασε κινούμενο σφαίρα στην εθνική οδό έξω από την Τρίπολη σήμερα πρωί. Γκρίζο χρώμα, σε Καλαμάτα-Μεσσήνη πάει το μυαλό μου.
Ρισπέκτ, μόνο αλλοδαπούς είχα δει με τέτοιο αμάξι, παίζει να είναι και το μόνο στη χώρα μας.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#148719 Όχι έχω δει κι άλλα station μερκεντέ ταξί στη Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
By bill33
dstou έγραψε:Tαξί Μερσεντέ Ε-κλάσε στέησον με προσπέρασε κινούμενο σφαίρα στην εθνική οδό έξω από την Τρίπολη σήμερα πρωί. Γκρίζο χρώμα, σε Καλαμάτα-Μεσσήνη πάει το μυαλό μου.
Ρισπέκτ, μόνο αλλοδαπούς είχα δει με τέτοιο αμάξι, παίζει να είναι και το μόνο στη χώρα μας.

Καλαμάτα είναι μπορντω αν δεν κανω λάθος.Μεσσηνη είναι γκρι.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#148765 Φρεσκοπλυμενη:
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By postruck
bill33 έγραψε:
dstou έγραψε:Tαξί Μερσεντέ Ε-κλάσε στέησον με προσπέρασε κινούμενο σφαίρα στην εθνική οδό έξω από την Τρίπολη σήμερα πρωί. Γκρίζο χρώμα, σε Καλαμάτα-Μεσσήνη πάει το μυαλό μου.

Μπορντώ είναι του Ναυπλίου,bill.Tης Καλαμάτας είναι ανοιχτό πράσινο,απο τις ελιές που έλεγε και ένας γνωστός και έχουν λευκό ουρανό και κολώνες.Κόκκινα με λευκό ουρανό και κολώνες είναι της Σπάρτης και τώρα τελευταία εχω δει μερικά με καρώ ταινία στα πλάγια,οπως και σε μερικά ασημί του Αργους.Της Κορίνθου είναι λίγο.... :vava: ως προς την απόχρωση του κόκκινου που πρέπει να είναι,αλλα είναι μπορντώ,άλλα είναι κόκκινα,αλλα μια απόχρωση προς το "κεραμυδί"και κάτι λίγα μια απόχρωση του μαύρου με λίιιγο μπορντώ.Αφου τροχαία,κτεο και μεταφορών δεν τους έχουν στείλει για βάψιμο,καλα κάνουν :thumbsdown: Τα πιο ωραία είναι της Τρίπολης,λευκό και τέλος.
Ως προς την W212 estate,δεν είναι η μοναδική,υπάρχουν και άλλες και με amg look :superman: και σε facelift.A! υπάρχει s-max στην Τρίπολη.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
bill33 έγραψε:

Πράσινο χρυσομυγι ήταν στην Καλαμάτα, πλέον είναι λευκά αν και κυκλοφορούν μερικά ασημί

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#148827 Σε ποιές φτωοχογειτονιές βολοδέρνεις Ντίνο; :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#148828 Tελικά έκανα λάθος :slap: :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
REALZEUS έγραψε:Σε ποιές φτωοχογειτονιές βολοδέρνεις Ντίνο; :lol:

Κουμουνδουρου; :hmmm: :lol:
Άβαταρ μέλους