Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vasilis
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα σε δύο υπολογιστές με 8.1 (ο ένας με "αγορασμένο" κλειδί άλλος νομιμότατος), καμία πρόσκληση ακόμη.
Ο πρώτος είναι και συνέχεια ανοιχτός...

Έχεις κάνει όλα τα update?
Άβαταρ μέλους
By vasilis
Anonymous Founder έγραψε:Ναι.

παράξενο.
σε ένα λαπτοπ που μουλάρωσε, έκανα αναγκαστικό update και restart 4-5 φορές... μέχρι που ένιωσε
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#148637 μετα την αναβαθμιση στα 10αρια τι γινεται με το recovery partition των 8.1? μενει ως εχει η αντικαθισταται απο ενα των 10? με μια προχειρη ερευνα στο νετ, βρηκαμοτι τα 10αρια δε χρισιμοποιουν recovery partition, οποτε υποθετω οτι ειναι αχρηστο, σωστα? αν ναι πως σβηνει ευκολα?
Άβαταρ μέλους
By cabala10
trident1971 έγραψε:
cabala10 έγραψε:προφανως και οχι :lol:

μη περιγελας βρε κακε ανθρωπε, το ζητιανο της γνωσης :lol:

και εγω πηγα να το κανω αυτο ωστε να τα κανω win 7 και μετα 10 αλλα τελικα εγινα Insider :lol:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα σε δύο υπολογιστές με 8.1 (ο ένας με "αγορασμένο" κλειδί άλλος νομιμότατος), καμία πρόσκληση ακόμη.
Ο πρώτος είναι και συνέχεια ανοιχτός...

Και στον δικό μου. Μάλιστα αν κοιτάξεις το ιστορικό του Windows Update, δείχνει οτι έχει failάρει καμια 10αριά φορές να κατεβάσει τα 10αρια... Δοκίμασα και forced update.
Σε καινούργιο laptop, με το forced update ξεκίνησε αμέσως...

Δεν βιάζομαι πάντως.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#148676 Τελικά τα πειρατικά 7άρια παίρνουν κανονικά 10 όπως τα αυθεντικά? Γιατί σε ένα ερείπιο λάπτοπ που έχει πειρατικά έχω δοκιμάσει τα πάντα και τζίφος. Έχω τρέξει το batch file που δίνουν στο ίντερνετ και κάνεις copy-paste στο notepad, έχω τρέξει το άλλο batch που έχει 3 μεθόδους ενεργοποίησης να επιλέξεις κλπ.

edit βασικά απλά ήθελα να δω πως δουλεύει το σύστημα του upgrade, γι αυτό προσπαθούσα να πάρω το notification, αλλά μετά από λίγο μελέτη το βλέπω χλωμό, πάμε για iso από το θείο και παλιό καλό format+install
Άβαταρ μέλους
By bill33
Chris έγραψε:Τελικά τα πειρατικά 7άρια παίρνουν κανονικά 10 όπως τα αυθεντικά? Γιατί σε ένα ερείπιο λάπτοπ που έχει πειρατικά έχω δοκιμάσει τα πάντα και τζίφος. Έχω τρέξει το batch file που δίνουν στο ίντερνετ και κάνεις copy-paste στο notepad, έχω τρέξει το άλλο batch που έχει 3 μεθόδους ενεργοποίησης να επιλέξεις κλπ.

edit βασικά απλά ήθελα να δω πως δουλεύει το σύστημα του upgrade, γι αυτό προσπαθούσα να πάρω το notification, αλλά μετά από λίγο μελέτη το βλέπω χλωμό, πάμε για iso από το θείο και παλιό καλό format+install

Δοκίμασε το http://www.filecritic.com/how-to-fix-th ... indows-10/ το έκανα και αμέσως μου εμφάνισε στο win update να τα κατεβάσω .
Άβαταρ μέλους
By elteo
#148902 Γιατί γ@μω την Άννα μου μέσα δεν παίρνει την αλλαγή της γλώσσας; Το είχα στα αγγλικά και ξαφνικά μετά από κάποιο update μουλάρωσε και αφού ελληνοποίηθηκε δεν αλλάζει ξανά.

:rant: :dizzy: :rant:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#148971 @bill μα δεν έχει φτάσει καν στο σημείο που βγάζει error, δεν έχει βγάλει ούτε notification κάτω δεξιά. Τέλοσπαντων, κατέβηκαν ήδη, θα τα περάσω ένα απόγευμα με χρόνο

< using some app