Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Serf
KiloMeater έγραψε:Πήραμε τηλέφωνο... Χρεωμένη σε άλλη μάρκα αυτοκίνητο!!! Λένε θα μου τη σβήσουνε... Μακάρι

Να ζητήσεις αποδεικτικό της διαγραφής... Μη σου εμφανιστεί αργότερα με προσαυξήσεις στην εφορία!!! Για σιγουριά καλό θα ήταν να κατέθετες και γραπτώς την ένσταση αν δε στην έχουν σβήσει εντός κάποιων ημερών!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#148415 Αυτό ήταν το αμάξι που μου έδωσε η Enterprise στο αεροδρόμιο Καβάλας για την κατηγορία Focus... πλάκα είχε :lol: καρυδότσουφλο. :lol: Η πόρτα του πορτ παγκάζ νόμιζα ότι ζυγίζει 1 κιλό :lol:

Εικόνα

Επί του θέματος. Ζώο εγώ που πήγαινα με 100+ χαω κατά τις 1 τα ξημερώματα κ στη διασταύρωση στα Πηγάδια Ξάνθης έκανα προσπέραση πάνω στη ζέμπρα ενώ από την απέναντι είχε περιπολικό (το κατάλαβα πάνω στην προσπέραση...). Είχα πιει κ κάτι, την είχα δει κ φιντιπάλντι με το ρίο. Κάτι το ένα, κάτι το άλλο, μεγάλη μ@λ@κία.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
PeterPan έγραψε:Η πόρτα του πορτ παγκάζ νόμιζα ότι ζυγίζει 1 κιλό :lol:

Αυτό έχω παρατηρήσει και στο yaris.
Απορώ, σε περίπτωση οπίσθιου τρακαρίσματος τί σόϊ παθητική ασφάλεια θα έχω, υποψιάζομαι μηδέν. Πλαστικούρα σκέτη.
Φαντάζομαι παίζει ρόλο η έλλειψη ανάλογης δοκιμής στο Euro NCAP tests.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#148422 Η πόρτα του χώρου αποσκευών δεν προσφέρει κάτι σε τρακάρισμα.
Πολλά αυτοκίνητα εδώ και χρόνια έχουν πόρτα από σύνθετα υλικά, για παράδειγμα η Citroen έχει τέτοια από την εποχή της ΒΧ, και ακόμη και η Xsara έχει τέτοια, όπως και πλαστικά εμπρός φτερά.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#148429 έτσι... κάτι μπάρες πίσω από τον προφυλακτήρα είναι που παίζουν ρόλο... Γενικά απλή κατασκευή το αμάξι... Μόνο για μουλάρι κάνει...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#148437 Το γνωρίζω αλλά δεν παύω να αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν χτυπήσω σε κάτι υπερυψωμένο που προεξέχει.
Πες οτι σβουρίζεις και πέφτεις στην αρχή της υπερυψωμένης μπαριέρας που δεν ξεκινά μέσα από το έδαφος. Θα σε κομματιάσει από πίσω.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
BASSstarlet έγραψε:Εικόνα

Δεν ξέρω πιό είναι χειρότερο. Το επάνω με το παιδί στο μπροστινό κάθισμα, ή το από κάτω με το παιδί στο πίσω κάθισμα...
Όσο προκλητικό κι’ αν είναι το παρακάτω, το επάνω το κόβω πολύ πιο επικίνδυνο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#148479 Το πάνω είναι επικίνδυνο για τη σωματική υγεία, το κάτω για την ψυχική (εφόσον όντως είναι αληθινό το κάτω).
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
mousatos έγραψε:3η γενιάς , αυτό που ξεκίνησε να παράγεται το 2011.
Το καπό μπροστά είναι ασήκωτο. :s_dunno

Eν αντιθέσει με το 2ης γενιάς που είναι πολύ μικρό και πούπουλο.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#148799 Το καλοκαίρι και ειδικά στον οδικό άξονα Αντίρριο - Ιωάννινα επιτρέπονται τα πάντα. Ορισμένα, όμως, περιστατικά είναι ικανά να σε βγάλουν από τα ρούχα σου. Στην σχετική ενότητα με τα βίντεο θα παραθέσω 3 βίντεο με την εξής θεματολογία:

1. Φορτηγό κόβει και βγαίνει από το δρόμο. Ένας από τους ακολουθούντες αποφασίζει να βγει στο αντίθετο ρεύμα, ακριβώς στη μέση αυτού, και με σημαδεύει. Ευτυχώς υπήρχε κάποια απόσταση και αποφύγαμε τις αγκαλιές.

2. Navara άσπρο με μπλε γραμμή στο πλάι βγαίνει από κάθετο δρόμο στον κεντρικό (θα δείτε από την διαγράμμιση στο δικό μου ρεύμα, αν και δεν φαίνεται καλά το δικό του, ότι υπάρχει STOP στις αλλαγές κατεύθυνσης, το οποίο και σφάζει).

3. C4 γκρι με πινακίδες ΑΤΗ abcd με ακολουθεί και με σταματά στη μέση της στροφής (αυτό κι αν είναι έξυπνο - το πρότυπο του ελέγχου*) για να κάνει έλεγχο ταυτοτήτων (το αμάξι των Αλβανών που έγραψα). Αφού βλέπει ελληνικές ταυτότητες (και αφού ζήτησε όλα τα χαρτιά που ήταν δυνατόν να υπάρχουν στο αμάξι) σκεφτόταν για τι να με γράψει. Ο ένας, πιθανολογώ από την φάτσα του, είναι από το χωριό μου, οπότε γνώρισε το όνομα και έτσι μας άφησαν να φύγουμε. Κλου του ελέγχου όταν του ζήτησα να μιλάει σιγά για να μην ξυπνήσει το παιδί: φώναζε όσο πιο δυνατά μπορούσε για να είναι βέβαιος ότι θα κάνει το ανάποδο από αυτό που του ζήτησα...!!! Εξουσία...

Ευχαριστώ.

* Αν είσαι ένοχος σε μαζεύουμε. Αν είσαι αθώος, όλο και κάποιο φορτηγό θα περάσει ή κάποιος γρήγορος θα μπει στην στροφή τάπα, οπότε δε θα υπάρχουν και μάρτυρες της μ...ας μας.