Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
JasonLouk έγραψε:
mirage έγραψε: στην Γαλλικη Πολυνησια. .

drdino έγραψε: στην Καραϊβική.

Μείνε Θεσσαλονίκη μου έλεγαν. θα περάσεις ωραία μου έλεγαν. έχει συναντήση κάθε βδομάδα μου έλεγαν.

< >

Καραιβική=AIDS
Πολυνησια=Ραδιενεργεια

μεινε εκει που εισαι. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#148350 Η Καραϊβική είναι μεγάλη, έχει μέσα την Κολομβία, αλλά και την Αϊτή και την Κούβα και πολλές ακόμη και το AIDS αφορά πολύ λίγες περιοχές.
Η Πολυνησία είσαι ακόμη μεγαλύτερη, με την ραδιενέργεια έχουν πρόβλημα μόνον εκεί που είχαν στο κεφάλι τους τους Γάλλους, την μπερδεύεις μάλλον με την Μικρονησία και τα Marchal Islands που έκαναν τις δοκιμές οι αμερικανοί (μέχρι και ατόλες ολόκληρες διέλυσαν στην πορεία...).
Άβαταρ μέλους
By markvag
mirage έγραψε: στην Γαλλικη Πολυνησια. .

drdino έγραψε: στην Καραϊβική.

Με τα λεφτά που πέρνετε από το μοντιλίκι στις πυραμίδες έγιναν όλα αυτά;;;; Ή από το κόμμα;;;; :shifty: :svivhaha: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Η Καραϊβική είναι μεγάλη, έχει μέσα την Κολομβία, αλλά και την Αϊτή και την Κούβα και πολλές ακόμη και το AIDS αφορά πολύ λίγες περιοχές.
Η Πολυνησία είσαι ακόμη μεγαλύτερη, με την ραδιενέργεια έχουν πρόβλημα μόνον εκεί που είχαν στο κεφάλι τους τους Γάλλους, την μπερδεύεις μάλλον με την Μικρονησία και τα Marchal Islands που έκαναν τις δοκιμές οι αμερικανοί (μέχρι και ατόλες ολόκληρες διέλυσαν στην πορεία...).

Non :protest:

Haiti has a 1.8 percent prevalence rate of HIV/AIDS, among the highest percentage-wise in the Caribbean region (behind the Bahamas, and Belize). However, it has the most overall cases of HIV/AIDS in the Caribbean region with an estimated 120,000 HIV/AIDS-positive Haitians.[1]
https://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS_in_Haiti

Ασε που τα παλληκαρια θεωρειται ευρεως οτι εφεραν την ασθενεια στην Αμερικανικη ηπειρο και στις ΗΠΑ.

Περι ΓΑΛΛΙΚΗΣ Πολυνησιας στην οποια αραζει ο mirage

In 1962, France's early nuclear testing ground of Algeria became independent and the Moruroa atoll in the Tuamotu Archipelago was selected as the new testing site; tests were conducted underground after 1974.[11] In 1977, French Polynesia was granted partial internal autonomy; in 1984, the autonomy was extended. French Polynesia became a full overseas collectivity of France in 2003.[12]

In September 1995, France stirred up widespread protests by resuming nuclear testing at Fangataufa atoll after a three-year moratorium. The last test was on 27 January 1996.

https://en.wikipedia.org/wiki/French_Polynesia

Βλεπε και εισαγωγη Godzilla της δεκαετιας '90, απο εκει ξεκινησε το ταξιδι του :lol:

EDIT
πανω στο ψαξιμο για τα links, βρηκα οτι στα Γαλλικα ο στρατιωτικος ορος "strike force" λεγεται "force de frappe" και ελιωσα. :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By IKE
#148400 έχει τίποτα φίλους υπόδικους για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και αυτός ο φίλος σου? :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
trident1971 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Η Καραϊβική είναι μεγάλη, έχει μέσα την Κολομβία, αλλά και την Αϊτή και την Κούβα και πολλές ακόμη και το AIDS αφορά πολύ λίγες περιοχές.

Non rotest:

Haiti has a 1.8 percent prevalence rate of HIV/AIDS, among the highest percentage-wise in the Caribbean region (behind the Bahamas, and Belize). However, it has the most overall cases of HIV/AIDS in the Caribbean region with an estimated 120,000 HIV/AIDS-positive Haitians.[1]
https://en.wikipedia.org/wiki/HIV/AIDS_in_Haiti

Ασε που τα παλληκαρια θεωρειται ευρεως οτι εφεραν την ασθενεια στην Αμερικανικη ηπειρο και στις ΗΠΑ.

Περι ΓΑΛΛΙΚΗΣ Πολυνησιας στην οποια αραζει ο mirage

In 1962, France's early nuclear testing ground of Algeria became independent and the Moruroa atoll in the Tuamotu Archipelago was selected as the new testing site; tests were conducted underground after 1974.[11] In 1977, French Polynesia was granted partial internal autonomy; in 1984, the autonomy was extended. French Polynesia became a full overseas collectivity of France in 2003.[12]

In September 1995, France stirred up widespread protests by resuming nuclear testing at Fangataufa atoll after a three-year moratorium. The last test was on 27 January 1996.

https://en.wikipedia.org/wiki/French_Polynesia

Βλεπε και εισαγωγη Godzilla της δεκαετιας '90, απο εκει ξεκινησε το ταξιδι του

EDIT
πανω στο ψαξιμο για τα links, βρηκα οτι στα Γαλλικα ο στρατιωτικος ορος "strike force" λεγεται "force de frappe" και ελιωσα. :s_rofl

Θα έπρεπε να λες OUI και όχι ΝΟΝ, μιας και αυτά που είπες δεν έρχονται σε αντίθεση με τα δικά μου.
AIDS έχει η Αϊτή (που είναι ένα από τα φτωχότερα αν όχι το φτωχότερο) κράτη στον κόσμο, αλλά δεν έχει η Καραϊβική γενικώς.
Ραδιενέργεια έχει ένα τμήμα της Γαλλικής Πολυνησίας, αλλά όχι ολόκληρη.
Άβαταρ μέλους
By bill33
REALZEUS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Όλα τα social media και η τρομακτική τους ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, είναι η απόδειξη του λάθος σου.

Δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο. Ίσως εγώ σκέφτομαι έτσι, αλλά φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Δεν μπορώ να φανταστώ (τυχαία ονόματα συμφορουμιτών-επιχειρηματιών που γνωρίζω προσωπικά) ότι ο Νίκος Παππάς, ο Sakaflias ή ο vice θα δελεάζονταν από μια ανάρτηση σε ένα φόρουμ και θα πήγαιναν να σκάσουν 2 χιλιάρικα στον πρώτο τυχόντα για να βάλουν τα μαγαζιά τους σε μια πυραμίδα. Όταν όμως μας ανέφερε το συγκεκριμένο "σχήμα" εκ του σύνεγγυς, τον ακούσαμε γιατί τον γνωρίζαμε. Και το απορρίψαμε! Άσε που ξαναλέω ότι τα 2 αυτά χιλιάρικα θα πήγαιναν αλλού, όχι στον κάθε SV. Όλος αυτός ο ντόρος για να προωθηθούν 10-20 κάρτες; Επίσης δεν νομίζω. Ασχέτως με το τι νομίζω όμως, γνωρίζω ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Εκτός αν με έχει παραπλανήσει κι εμένα ο συγκεκριμένος...

Για να καταλάβεις πόσο νοιάστηκε για το φόρουμ και όχι για την λυονες θα σου πω το εξής:η πρώτη του ενέργεια με το που μπηκε υπευθυνος στο φόρουμ ήταν να επαναφέρει τον Braker όχι απλά σαν χρήστη αλλά σαν μοντ.Ουτε καν ενα "Γεια σας παιδιά θα είμαι και εγώ εδω τώρα" .Τίποτα.Τόσο υπεράνω ήταν .
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
REALZEUS έγραψε:
mirage έγραψε:μετα ο sv2 μεσολαβησε στον ΣΧ να επανελθει

Μα ναι, το είπαμε από την αρχή αυτό Θανάση. Και για αυτό έγινε admin ο SV2. Power game!

εγώ αναπολώ ιστορίες με φερράρι κ χαρτάκια στα φανάρια... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Θα έπρεπε να λες OUI και όχι ΝΟΝ, μιας και αυτά που είπες δεν έρχονται σε αντίθεση με τα δικά μου.
AIDS έχει η Αϊτή (που είναι ένα από τα φτωχότερα αν όχι το φτωχότερο) κράτη στον κόσμο, αλλά δεν έχει η Καραϊβική γενικώς.
Ραδιενέργεια έχει ένα τμήμα της Γαλλικής Πολυνησίας, αλλά όχι ολόκληρη.

αφου λεμε τα ιδια, γιατι μου απαντησες In the first place στο σχολιο που εκανα στον Ιασονα?? :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#148417 Το πρώτο σου σχόλιο έλεγε άλλα, αν δεν βλέπεις την διαφορά, δεν φταίω εγώ.
Αν εξισώνεις για παράδειγμα το Κουρασάο με την Αϊτή, είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Το πρώτο σου σχόλιο έλεγε άλλα, αν δεν βλέπεις την διαφορά, δεν φταίω εγώ.
Αν εξισώνεις για παράδειγμα το Κουρασάο με την Αϊτή, είναι δικό σου πρόβλημα, όχι δικό μου.

Ρε συ χιουμορ εκανα, οχι μαθημα γεωγραφιας. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#148527 Ναι ναι, μακριά απο μικρονησιες, Πολυνησίες, καραιβικες, γιατί κάποιοι έχουμε εξαργυρώσει τα πόνους φιλίας και δεν θελουμε να σας τρώμε στη μάπα :rtfm: