Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#148062 Για να βοηθησω λιγο παραπανω, επειδη ειναι πολυ σπαστικο το σκρολ αν θες να τεμπελιασεις (ειδικα για αναγνωση φορουμ :metalo: ) κι επειδη ειναι λιγο κρυμμενη η ρυθμιση εγω το εκανα ετσι:

Εικόνα

^πατησα το "προσθετες επιλογες ποντικιου" βγηκε το πλαισιο δεξια κι επελεξα "ρυθμισεις" στην καρτελα που φαινεται ενεργη

Εικόνα

^βγαινει το παραπανω, με ενα κλικ στη γραμμη "κυλιση" βγαινει αυτο το γραναζι που εχει αν το πατησεις τις επιλογες που βλεπετε στο label. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By elteo
Pitt έγραψε:Ναι Πάνο, είναι ένα HP Pavillion dv6-1340ev του 2010. Είναι το παλιό laptop του μικρού, που μετά από αλλαγή δίσκου, διάλυση και φύσημα, restore των Win7 και αναβάθμιση σε Win10 πετάει.

Για τον γιό αγόρασα πρν ένα μήνα ένα Dell 15R αλλά φοβάται να του κάνει upgrade σε Win10.
Άσε λέει πρώτα να δούμε τι προβλήματα θα βγάλουν και μετά βλέπουμε. :s_dunno

panos2171 έγραψε: Το μόνο πρόβλημα μου είναι που στο σκρολλάρισμα ανοίγει το παράθυρο της αναζήτησης. :rant:

Άρα ούτε στο δικό σου δουλεύει το Scroll του touchpad!

Του 2010 είναι και το δικό μου hp probook 4710 και δουλεύουν τα πάντα άψογα.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#148089 Μήπως χρησιμοποιεί κανείς Windows live mail, να μου πει ποια είναι η default κωδικοποίηση για την γραμματοσειρά;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
vasilis έγραψε:Μήπως χρησιμοποιεί κανείς Windows live mail, να μου πει ποια είναι η default κωδικοποίηση για την γραμματοσειρά;

Greek-iso
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#148098 Κατέβασα ενα manual για τα 10αρια σε pdf να ξεστραβωθω πρωτα. Και μετα....βλεπουμε

< 3
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 14 Αύγ 2015, 19:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#148197 Σ’ ευχαριστώ Efthymis για την βοήθεια, αλλά μάλλον δεν είναι τόσο απλό. Το interface του δικού μου διαφέρει κάπως και οι ρυθμίσεις δεν είναι κρυμμένες στο εικονίδιο με το γρανάζι, αλλά σε δενδροειδές μενού. Επίσης έχω διαφορετική version touchpad (του δικού σου είναι η 7.2 ενώ του δικού μου η 6.5) όπως επίσης και διαφορετική έκδοση των οδηγών της synaptics.

Η έκδοση των δικών σου είναι v.19.0.10 με ημερομηνία 28/5/2015
ενώ των δικών μου είναι v. 19.0.12.95 με ημερομηνία 15/7/2015

Στο support forum της ΗΡ έχει πάρα πολλές περιπτώσεις σαν την δική μου. Διάβασα ανακοίνωση της ΗΡ που λέει ότι περιμένουν λύση του προβλήματος με ενημέρωση των οδηγών από την Synaptics.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω. Έως τότε το ποντικάκι να είναι καλά... :s_wink
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#148203 Κριμα ρε γμτ.. το δικο μου ειναι toshiba η αληθεια ειναι αλλα δεν περιμενα διαφορες στα μενου με το νεο λειτουργικο! Αφου την παλευεις με το ποντικι παλι καλα :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By nEK
#148423 Θελω να αναβαθμισω ενα dell λαπτομ με amd επεξεργαστη οπου φοραει νομιμα windows 7 home.
Δεν θελω να κανω φορματ. Πρεπει να προσεξω κατι πριν ξεκινησω?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
KiloMeater έγραψε:Είναι φυσιολογικό να βλέπω αυτό για ώρα πολύ..;
Εικόνα

Εξαρτάται βέβαια και για τι μηχάνημα μιλάμε αλλά γενικά μένει πολύ ώρα στο 0 και μετά πάει κατευθείαν σε διψήφιο αριθμό. Επίσης κατά το 1ο login θα αργήσει αρκετά αλλά και μετέπειτα θα καθυστερεί σε σχέση με τα προηγούμενα windows σε εκείνο το σημείο.