Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
trident1971 έγραψε:
Η μηδαμινή φορολογία και το πολύ χαμηλό εργατικό κόστος (μισθοί της τάξης των 120 ευρώ) στα Σκόπια δίνουν τη δυνατότητα στον κ. Οζκάν, το μεγαλεπήβολο πορτρέτο του οποίου δεσπόζει στην κεντρική είσοδο του καζίνο, να προσφέρει σειρά ελκυστικών παροχών. Δωρεάν είσοδος, δωρεάν φαγητό και ποτά σε όλους

Θα σχολιάσω μόνο αυτό: άρα ο EL που 'ναι κατά των χαμηλών μισθών, μια χαρά επιβραβεύει αυτούς που δίνουν μισθούς της τάξης των 120 ευρώ.
Επίσης, συμπέρασμα, οι χαμηλοί μισθοί όντως φέρνουν επενδύσεις και ανάπτυξη.
Άβαταρ μέλους
By DAP
Panosss έγραψε:
trident1971 έγραψε:
Η μηδαμινή φορολογία και το πολύ χαμηλό εργατικό κόστος (μισθοί της τάξης των 120 ευρώ) στα Σκόπια δίνουν τη δυνατότητα στον κ. Οζκάν, το μεγαλεπήβολο πορτρέτο του οποίου δεσπόζει στην κεντρική είσοδο του καζίνο, να προσφέρει σειρά ελκυστικών παροχών. Δωρεάν είσοδος, δωρεάν φαγητό και ποτά σε όλους

Θα σχολιάσω μόνο αυτό: άρα ο EL που 'ναι κατά των χαμηλών μισθών, μια χαρά επιβραβεύει αυτούς που δίνουν μισθούς της τάξης των 120 ευρώ.
Επίσης, συμπέρασμα, οι χαμηλοί μισθοί όντως φέρνουν επενδύσεις και ανάπτυξη.

Ρε αγορι μου χεστηκανε/με για τους μισθους των Σκοπιανων.Ας τους ανεβασουν οσο θελουν....Φτανει να διατηρηθουν οι (χαμηλες ως προς τις δικες μας) τιμες των προιοντων και υπηρεσιων.....Μολις εξισωθουν με τις δικες μας θα σχολασει το νταβαντουρι.......Για τα καζινο μονο δεν ξερω γιατι ο τζογος εχει αλλα κριτηρια και δομες...
Και τωρα που τα λεμε το ιδιο ρευμα υπηρχε νομιζω και προς τη Βουλγαρια η μηπως ανεβηκαν και εκει......
Άβαταρ μέλους
By Panosss
DAP έγραψε:Ρε αγορι μου χεστηκανε/με για τους μισθους των Σκοπιανων.

Ακριβώς, το πιο γνήσιο EL μότο, όξω από τον κώλο μας κι ας μπει σε όποιου να 'ναι.
Παίρνεις πιστοποιητικό ELληνικότητας.
Άβαταρ μέλους
By xenos
Hannibal έγραψε:Ελα. Πειτε την αληθεια. Ποιος μετακομισε στην Ν. Σμυρνη πριν κανα χρονο. :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

...

http://www.athensmagazine.gr/portal/weird/131326

Ο ήρωας μου! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By vice246
Από «ιερά εξέταση» θα περάσουν οι εφοριακοί, με βάση συγκεκριμένα κριτήρια που ορίζει η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κυρία Κατερίνα Σαββαΐδου, για να αποκαλυφθούν περιπτώσεις ύποπτου πλουτισμού. Στο μικροσκόπιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων θα βρεθούν οι υπάλληλοι της ΓΓΔΕ , με έλεγχο πόθεν έσχες και με συγκεκριμένα κριτήρια όπως:
Αναλυτικά, η απόφαση της ΓΓΔΕ Κ. Σαββαϊδου, αναφέρει ότι «ως κριτήρια για τον προσδιορισμό της κατηγορίας των υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για τους οποίους θα πραγματοποιηθούν έλεγχοι της περιουσιακής τους κατάστασης καθορίζουμε τα παρακάτω:
1. Απόκλιση φορολογητέου εισοδήματος με τραπεζικό υπόλοιπο,
2. Μεταβολή τραπεζικών καταθέσεων,
3. Εμβάσματα στο εξωτερικό,
4. Απόκλιση τεκμηρίων διαβίωσης και δηλωθέντων εισοδημάτων,
5. Μεταβολή περιουσιακής κατάστασης,
6. Απόκτηση και μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων εντός του ίδιου έτους,
7. Απόκλιση του συνόλου των καταθέσεων από ανάλωση κεφαλαίου,
8. Υπηρεσία που υπηρετεί, θέση έργου, θέση ευθύνης, χρόνος παραμονής σε θέση ευθύνης,
9. Συνυπηρέτηση με σύζυγο στην ίδια υπηρεσία,
10. Σύζυγος και συγγενείς Α΄ βαθμού λογιστές.
Οι έλεγχοι της περιουσιακής κατάστασης των υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων θα διενεργηθούν, κατά προτεραιότητα, σύμφωνα με εμπιστευτικό πρόγραμμα που θα υποβάλλει η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων στη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων και κατόπιν εγκρίσεώς της.
Ο έλεγχος της περιουσιακής κατάστασης θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις και τις εγκύκλιες διαταγές.
Εξαιρούνται του δείγματος οι υπάλληλοι για τους οποίους διενεργείται έλεγχος περιουσιακής κατάστασης από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ή άλλη Υπηρεσία.
www.newmoney.gr/article/67017/apo-koskino-oi-eforiakoi-gia-kryfa-eisodimata

μπρρρρρρρρ......τρόμαξαν..... :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#14812 http://www.argiro.gr/Recipe/%CF%87%CF%8 ... E%B4%CE%B1

Image

Κατερινάκι... πετσούλα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#15010 Έχουμε ένα μεγάλο συνέδριο αυτές τις μέρες, πολύς κόσμος , έκθεση για τα πυρηνικά τους προγράμματα κτλ....
Κάτι σημαντικό, φαίνεται ότι κάνει join επιτέλους και η Κίνα
(Πέντε χώρες δεν έχουμε στα member States στο agency, εύκολο να μαντέψει κανείς ποιες είναι

Μακάρι να μπούνε κανονικά, να έρχονται και από εκεί τίποτα funds, κλασσικά τα λεφτά τα δίνει το us μέχρι τώρα και έχουνε δυσανάλογα μεγάλη επιρροή εδώ μέσα...

http://english.cri.cn/12394/2014/09/23/3761s845252.htm
Άβαταρ μέλους
By Panosss
KiloMeater έγραψε:Έχουμε ένα μεγάλο συνέδριο αυτές τις μέρες, πολύς κόσμος , έκθεση για τα πυρηνικά τους προγράμματα κτλ....

cabala10 έγραψε:μια ασχετη ερωτηση τα παλια εισητηρια των 1.40 εχουν ακομη ισχυ?

Άσχετο, τελικά υπάρχουν πολλά παράλληλα σύμπαντα, α ρε Αινστάιν σ' έφαγα! :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By DAP
Panosss έγραψε:

Ακριβώς, το πιο γνήσιο EL μότο, όξω από τον κώλο μας κι ας μπει σε όποιου να 'ναι.
Παίρνεις πιστοποιητικό ELληνικότητας.

:s_scratchhead Δεκτον αλλα για εξηγησε μου σε παρακαλω.Τι δουλεια εχει ο κωλος μας με τη μισθοδοσια ενος τυχαιου Σκοπιανου; Βλεπεις εσυ να εχει καμια επιπτωση στην Ελληνικη οικονομια το υψος των μισθων των Σκοπιανων; Τα Ευρω που τους αφηνουμε λογω διαφορας τιμων ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που ειναι ομως στο χερι μας να το λυσουμε.....
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#15124 Κοίτα να δεις, με κάποιον που το μόνο που τον απασχολεί είναι 'πού είναι το πρόβλημα για μένα αν ο άλλος παίρνει 120 ευρώ το μήνα' δεν έχω να πω κάτι, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#15240 Ο παρτακιας ο Ελληνας, θα παει στα Σκοπια να αφησει τα λεφτα του...
και μετα θα παει και σε μια διαδηλωση για την ανεργια και τα κλειστα μαγαζια στην περιοχη του, θα βρισει το κρατος που δεν εχει λεφτα κλπ.

Τα παραδειγματα Γαλλιας Ελβετιας κλπ, ειναι ομοια με την μαθηματικη εννοια, οι διαστασεις τους ειναι που διαφερουν σημαντικα. Αν ημασταν και εμεις Γαλλια Ελβετια Δανια κλπ, δε θα υπηρχε νοημα συζητησης για τον αν παμε να ψωνισουμε ζαρζαβατικα στα Σκοπια.
Άβαταρ μέλους
By spiros
#15245 οι Γερμανοι περνανε κατα 100δες τα συνορα καθημερινα και πηγαινουν στην Πολωνια, για ψωνια, για κουρεμα, για γιατρους. Υπαρχουν ολοκληρα χωρια στα συνορα που συντηρουνται και αναπτυσσονται μονο απο αυτο.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#15259 Εγώ δεν έχω αντίρρηση με το να πηγαίνει κάποιος για ψώνια στα Σκόπια για όποιο λόγο, αλλά βρίσκω αηδιαστική τη νοοτροπία "εγώ να περνάω καλά και δεν πα να γαμηθεί το σύμπαν":

που 'ναι η κυρίαρχη στην Ελλάδα.

Όμως αν πηγαίνω για ψώνια εκεί, αυτόματα, δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να διαμαρτυρηθεί ξανά για την ανεργία και τα κλειστά μαγαζιά στην περιοχή μου, ή για τον αυξημένο φόρο που θα κληθώ να πληρώσω λόγω αδυναμίας των χρεοκοπημένων/ανέργων.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Panosss έγραψε:Εγώ δεν έχω αντίρρηση με το να πηγαίνει κάποιος για ψώνια στα Σκόπια για όποιο λόγο, αλλά βρίσκω αηδιαστική τη νοοτροπία "εγώ να περνάω καλά και δεν πα να γαμηθεί το σύμπαν":

που 'ναι η κυρίαρχη στην Ελλάδα.

Σου περναει απο το μυαλο οτι ο Σκοπιανος με τον μισθο του μπορει να περναει καλυτερα απο τον Ελληνα με τον δικο του ?

Ο μισθος σαν νουμερο δεν λεει και πολλα, αυτο που λεει ειναι ποσα βασικα προιοντα αγοραζεις και αφου υπολογισεις τις παγιες δαπανες ( φως, νερο, τηλεφωνο, κοινοχρηστα κλπ).
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#15264 Όποιος πάει να ψωνίσει ή να πάρει ιατροφαρμακευτική φροντίδα σε φτηνές γειτονικές χώρες το κάνει προφανώς από ανάγκη και όχι από γούστο. Όρεξη έχει τώρα ο καθένας να κάνει δεκάδες/εκατοντάδες χιλιόμετρα για να πάρει βενζίνη, ρούχα ή μπύρα από τα Σκόπια. Αναγκάζεται προφανώς γιατί δεν μπορεί να τα βρει στην χώρα του σε τιμή που του επιτρέπει να τα αποκτήσει.