Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#147916 Εγω βασικα απορω γιατι ασχολειστε και χαλιεστε με τετοια ατομιδια. Και δεν αναφερομαι μονο στους αιγυπτιους.
Άβαταρ μέλους
By dimik
mirage έγραψε:Εγω βασικα απορω γιατι ασχολειστε και χαλιεστε με τετοια ατομιδια. Και δεν αναφερομαι μονο στους αιγυπτιους.

Welcome to tha club..... Κι εγώ ακόμα περιμένω απάντηση πέρα από το "αν δεν γουστάρεις μην διαβάζεις".

< >
Άβαταρ μέλους
By bill33
#147933 Kαι το Star Trek - X men στην Lyoness!!!
Εικόνα
https://www.facebook.com/herbert.teissel/about
(δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος Herbert Teissel που εμπλέκεται με το θέμα αλλά βλέπω να έχει σχέσεις με Lyco lounge και φίλοι του να έχουν σχέση με την lyonness )
Και η https://gr.linkedin.com/pub/anna-teissel/44/56/377
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
leonp έγραψε:
Όπως και οι περισσότεροι που γράφουν σ' αυτό το φόρουμ δεν ήθελαν να βλέπουν διαφημιστικό της lyoness γι αυτό έφυγαν από το 4Τφόρουμ.

Το banner αν θυμάμαι καλά ήρθε μετά. Οι περισσότεροι ενοχλήθηκαν γιατί δεν θέλαν να αναφέρονται τα ''προνόμια'' της lyoness.
Άβαταρ μέλους
By italakias
mirage έγραψε:Εγω βασικα απορω γιατι ασχολειστε και χαλιεστε με τετοια ατομιδια. Και δεν αναφερομαι μονο στους αιγυπτιους.

Δεν φταις εσυ,ο hf φταιει που μετεφερε ολοκληρη την κλικα του προηγουμενου φορουμ εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
By IKE
panos2171 έγραψε:
leonp έγραψε:
Όπως και οι περισσότεροι που γράφουν σ' αυτό το φόρουμ δεν ήθελαν να βλέπουν διαφημιστικό της lyoness γι αυτό έφυγαν από το 4Τφόρουμ.

Το banner αν θυμάμαι καλά ήρθε μετά. Οι περισσότεροι ενοχλήθηκαν γιατί δεν θέλαν να αναφέρονται τα ''προνόμια'' της lyoness.

Ναι, ΕΤΣΙ είναι, το βρήκες γατόπαρδε :tomato:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#147950 Ποια κλίκα ακριβώς μετέφερα εγώ; Το ότι επέτρεψα σε όλο τον κόσμο να συμμετέχει, ακόμη και σε μαυρισμένους πολλάκις, δεν σου αρέσει; Αν είχαν μεταφερθεί τα πράγματα ως είχαν, κάποιοι δεν θα έγραφαν.
Επίσης κάποιοι φαίνεται πως είναι όλο εκτίμηση για ανθρώπους που έχουν την χειρότερη γνώμη γι'αυτούς... Μου αρέσει που ο trident1971 έχει καλή εικόνα για τον Ernani, έναν τύπο που αν και έχω πιει και καφέ μαζί του, φρόντισε να με βρίζει παντού, γιατί δεν... διαγράφω δια παντός από το φόρουμ τον trident1971 και τις απόψεις του. Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα αυτούς που τον έχουν φίλο, εμένα με διέγραψε...
Αν σας αρέσει να ασχολείστε με τα παλιά, κάντε το, αλλά κόσμια.
Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει, ούτε μπαίνω εδώ και πάρα πολύ καιρό στο φόρουμ το παλιό, ούτε παρακολουθώ, ούτε γράφω προφανώς.
Μην με ανακατεύετε με την βρωμιά.
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:

Δεν φταις εσυ,ο hf φταιει που μετεφερε ολοκληρη την κλικα του προηγουμενου φορουμ εδω μεσα.

Εσύ δεν έχεις πρόβλημα,όποτε θες επιστρέφεις στο αγαπημένο σου 4τφ.
italakias έγραψε:Yστερα απο 4+ χρονια εξοριας ,επιστροφη στο αγαπημενο μου φορουμ. :yahoo:
Θελω να ευχαριστησω δημοσια την νεα διαχειρηση για την τιμη που μου εκανε να με επαναφερει και να υποσχεθω οτι δεν θα επαναληφθουν τα λαθη και οι στασεις του παρελθοντος . :)

http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic. ... 7#p3092047
Άβαταρ μέλους
By vice246
#147956 Ολοι τελικα κρυβουμε ενα μικρο παιδι… μεσα μας… :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By italakias
Anonymous Founder έγραψε:Ποια κλίκα ακριβώς μετέφερα εγώ; Το ότι επέτρεψα σε όλο τον κόσμο να συμμετέχει, ακόμη και σε μαυρισμένους πολλάκις, δεν σου αρέσει; Αν είχαν μεταφερθεί τα πράγματα ως είχαν, κάποιοι δεν θα έγραφαν.
Επίσης κάποιοι φαίνεται πως είναι όλο εκτίμηση για ανθρώπους που έχουν την χειρότερη γνώμη γι'αυτούς... Μου αρέσει που ο trident1971 έχει καλή εικόνα για τον Ernani, έναν τύπο που αν και έχω πιει και καφέ μαζί του, φρόντισε να με βρίζει παντού, γιατί δεν... διαγράφω δια παντός από το φόρουμ τον trident1971 και τις απόψεις του. Αν δεν με πιστεύεις, ρώτα αυτούς που τον έχουν φίλο, εμένα με διέγραψε...
Αν σας αρέσει να ασχολείστε με τα παλιά, κάντε το, αλλά κόσμια.
Εμένα ποσώς με ενδιαφέρει, ούτε μπαίνω εδώ και πάρα πολύ καιρό στο φόρουμ το παλιό, ούτε παρακολουθώ, ούτε γράφω προφανώς.
Μην με ανακατεύετε με την βρωμιά.

Αυτοι που στοχοποιουν οποια μελη διαφωνουν μαζι τους ,τα οποια δεχονται και φραστικες επιθεσεις.
Γιατι εαν εγω απαντησω στον mirage οτι το ατομιδιο ειναι ο ιδιος,θα γινω ο κακος και θα δεχτω και warn.
Αυτα λοιπον τα ατομιδια ,δρουν ανενοχλητα .
Ο Ερνανι εφυγε οχι μονο για τον τριντετ αλλα και για μενα.
Δικαιωμα του και ουτε με νοιαζει.
Άβαταρ μέλους
By otso
#147973 Προβολή προφίλ - Anonymous Founder

Όνομα μέλους:
Anonymous Founder
Βαθμός:
4TF Gr. B Driver
Ομάδες:

Προσθέστε φίλο

Προσθέστε εχθρό

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Anonymous Founder

Προσωπικό μήνυμα:
Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Στατιστικά μέλους

Τελευταία επίσκεψη:
09/07/15 12:38

Συνολικές δημοσιεύσεις:
15796 | Αναζήτηση δημοσιεύσεων μέλους
(0.54% επί συνόλου / 4.73 δημοσιεύσεις ανά ημέρα)

Anonymous Founder έγραψε

το χειροτερο ειναι ο αλλος ο μουργος που ειναι ολη την ωρα εκει με αλλο νικνειμ και κατασκοπευει.
ρε τον μπιλλακο ειναι και φιλη με τον κυριο γιωργο στο φεισμπουκ.
τελικα μου εστειλε ενας συμφορουμιτης το ονομα του κυριου , και με ενα προχειρο ψαξιμο στο γκουγκλ δεν ειδα να αναφερεται πουθενα εκτος σε μια διαφημηση της λιονεςς και σε μια εκδηλωση για ασφαλιστες μιας και ειναι ασφαλιστης
τιποτε το ιδιαιτερο δηλαδη , στο μυαλο μου τον ειχα πλασει για μεγαλοπαραγοντα της βορειου ελλαδος.
παντως ο ΙΚΕ δεν μου το εστειλε , και δεν μπορω να τον καταλαβω γιατι εχει αναλαβει αυτη την σταυροφορια.
η δικη μου αποψη που προφανως δεν ενδιαφερει , ειναι κοντα σαυτην του λεο και γιατι να προστατεψουμε τα απληστα κοροιδα. ειναι οι ιδιοι ενηλικες που ψηφιζουν οτι ναναι .
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:ρε τον μπιλλακο ειναι και φιλη με τον κυριο γιωργο στο φεισμπουκ.

Φιλενάδα είσαι σίγουρη για αυτό που γράφεις;Οτι είμαι φίλος με τον sv2?