Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
IKE έγραψε:ΎΓ. Ποπολάρε αν θές κάτσε γράψε ένα αναλυτικό πμ με τι πρόβλημα έχεις με εμένα και μετά αντί να το στείλεις σβήστο

:lol: :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Pitt
giannik1977 έγραψε:Παντως στο ολο "σκανδαλο" απ οτι καταλαβα ολα τα καρντασια ειστε κατα καποιο τροπο "μπλεγμενοι"... :hmmm:
Μονο εμεις οι Αθηναιοι κραταμε ψηλα την :s_whiteflag ...

giannik1977 έγραψε::lol: :lol:
Ρε Μαρκο χιουμορ καναμε..

Τρομάξαμε ρε συ Γιάννη! Δεν είναι μόνο το τι λέει κανείς, αλλά και ποιός το λέει... :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#147865 :lol:
Κοιτα , λογω δουλειας , η ανοχη μου σε πασης φυσεως απατεωνες ειναι μηδενικη..
Απο την αλλη , με λυπη διαπιστωνω οτι ισως το παρον φορουμ , το οποιο ολοι αγκαλιασαμε απ την αρχη , δεν εχει πολλους μηνες ζωης ακομη..εχουμε χωριστει σε αριστερους κ δεξιους κ ολες οι κοντρες απο εκει πηγαζουν (το γραφω με αφορμη την προσφατη κοντρα του τριντεντ με τον g87777).Μπορει κ να ειμαι λαθος δεν ξερω...

Νομιζω πρεπει να εφαρμοσθει ενα αυστηροτερο moderating...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#147869 Κανεις μεγάλο λάθος. Δεν χρειάζεται να είναι καποιος αριστερός (που αν εννοείς ΣυριζοΚΚΕ δεν ειμαι, ΣΟΚ;) για να μην αναγουλιασει με τα οσα μισανθρωπιστικα ποστακια του συγκεκριμενου.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#147878 g8777 κάτι που ήθελα να σε ρωτήσω καιρό.
Η μουτσούνα στο avatar σου είναι ο Μάιμος ή καμία σχέση;
Άβαταρ μέλους
By bill33
EDDIE_147 έγραψε:g8777 κάτι που ήθελα να σε ρωτήσω καιρό.
Η μουτσούνα στο avatar σου είναι ο Μάιμος ή καμία σχέση;

http://www.lennybruceofficial.com/famous-quotes/
Άβαταρ μέλους
By trident1971
g8777 έγραψε:Ναι. Δεν ειχες ενοχληθει ιδιαιτερα.Δεν ηταν αξιο λογου το θεμα. Απλα καποιος "αφελης" (copyright Διας) χρηστης βρηκε πεδιο δοξης λαμπρο να ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ στην πλατη των αλλων -ισοτιμων υποτιθεται - μελων του φορουμ. ΤΟΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ σε μια διαδικτυακη κοινοτητα στην οποια συμμετεχουμε χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ ιδιοτελη σκοπο. Να σε ενημερωσω λοιπον οτι αν ειχε γινει αυτο το πραγμα σε οποιοδηποτε αλλο σοβαρο φορουμ του κοσμου οι χριστοπαναγιες που θα επεφταν θα αντηχουσαν ακομα . Και οσον αφορα την δικη σου σταση: Οχι αγαπουλα , δεν στα πανε καλα, δεν κρατησες σταση αναμονης. Απλα βρηκες την ευκαιρια να δειξεις ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ το απυθμενο κομπλεξισμο σου , στην συγκεκριμενη περιπτωση σε ορισμενους mods. Γιατι αυτο το ΓΑΜΗΔΙ το ιντερνετ δεν σ αφηνει ν αγιασεις.

Θα μας πεις πως ακριβως ο όποιος χρηστης θα εβγαζε λεφτα στην πλατη των αλλων μπας και το μαθουμε και εμεις, ή απλα πετας τα γνωστα γκαιμπελικα πυροτεχνηματα? :hmmm:

απο το παλιο φορουμ έγραψε:Οπως πολυ σωστα έθεσες, (και μερικοι πριν απο εσενα) οι συμμετέχοντες θα καθορίσουν αν το φορουμ μετα τις τελευταιες αλλαγες ειναι κατι με το οποιο αξίζει να ασχοληθει κανείς. Σαφως και οι moderators παιζουν το ρολο τους, αλλα πιστευω οτι αν συνεχιστει το ιδιο στυλ αντιμετωπισης στα πραγματα, λιγα θα αλλαξουν, χωρις αυτο να αποτελει ψόγο για την μεχρι τωρα αντιμετωπιση των θεματων που ανεκυπταν απο το σημερινη (ή μηπως χτεσινη) ομάδα.

Προσωπικα θα συνεχισω να συμμετεχω, και ελπιζω να συνεχισεις και εσυ, οπως έγραψες οτι θα κανεις, προσπερνωνας την οποια πικρία που πιθανον να να εχεις αποκομισει απο τις εξελίξεις
.

απο το παλιο φορουμ έγραψε:Στο ποστ για τον nass, ειχα γραψει και αυτο στο τελος,

ΥΓ Ας ειναι παράδειγμα το μηνυμά σου στους νεωτερους ή/και λιγοτερο εμπειρους, για το πως αντιμετωπιζεται μια αλλαγη σε μια κατασταση χωρις κορώνες, φανφαρες και χαζοσυναισθηματισμους.

και το εσβησα... :lipsealed:

πρεπει να γραψω τζοκερ, ισως προλαβαινω.

απο το παλιο φορουμ έγραψε:Απο οτι βλεπω, η υπομονη δεν περισσευει, σε αντιθεση με τη συνηθεια να βγαζουμε συμπερασματα στο 1ο δευτερολεπτο.

γ8777 έγραψε:Οποιος θελει, μπορει να μπει και να δει με ποιος χρηστες ειχες αντιπαραθεση στο συγκεκριμενο νημα και να κρινει ο ιδιος για το ποιοι ειναι οι ηλιθιοι και οι μικροπρεπεις της υποθεσης σε τελικη αναλυση.

Ναι, τωρα που συζηταμε για ηλιθιους και μικροπρεπεις, ας ριξουμε μια ματια 2 ποστ κατω απο το πρωτο δικο μου πως κατηγορεις τον panos2171 οτι θελει να γινει mod, απλα και μονο επειδη εχει διαφορετικη αποψη. :iconcool: .
Οπως φυσικα μπορει να δει το ξεφωνητο και τον οχετο που αμολησες σε οποιον διαφωνουσε γενικοτερα. :tomato:
Τα δικα μου γραπτα οποιος θελει τα βλεπει και κρινει.

γ8777 έγραψε:Ειδες τι κουτοπονηρος εισαι Τριαινακο; ΦΥΣΙΚΑ και αμολαω και γω κλανιες, δεν καθομαι να διαβαζω τα ποστ μου και να θωπευομαι σκεφτομενος "Μλκ, τι εγραψα παλι" (ΟΚ, οταν τα ριχνα με pm στην Δριφτερ το κανα. :oops: ). Αλλα ολα ομως εχουν καποιο οριο. Σε φορουμ που θα με θεωρει υποψηφιο |λογοκρισία| ( C what i did there?) για ενταξη σε πυραμιδες λυπαμαι αλλα δεν προκειται να καθησω για να τζιραρει το μαγαζακι . ΑΛΛΟΙ δηλωναν οτι θα συνεχισουν σαν να μην εγινε τιποτα, να περιμενουμε, μην προδικαζουμε (ποιος μας εγκαλει για ψυχραιμη ματια; Ο ΤΡΙΑΙΑΝΑΣ. Μιλαμε θα ξεριζωσω οσες κ***τριχες δεν εβαλα στο καταιφι του Γκεακου προχτες). Ειναι ακριβως οι ιδιοι που μας προτρεπουν να μην ασχολουμαστε με το παρελθον σαν γριες με τσεμπερια κλπ κλπ. (Το γιατι ειναι ηλιου φαεινοτερο). Και αν μπαινω να αμολυσω κλανιες, ειναι πιο πολυ για να μην νομιζεις οτι το φορουμ ειναι τσιφλικακι σου και μπορεις να αλωνιζεις ελευθερα. Χρηστες σαν τον BEAMS :inlove: :inlove: :inlove: , τον Εrnani και αλλους που δεν θυμαμαι καταφερες και τους αηδιασες. Εγω δεν σε βαρεθηκα ομως.

Κρατα τις τριχουλες σου, θυμαμαι την ποιοτητα του Beams και τη δικη σου σε προσφατα ποστ, και σε διαβεβαιω οτι ο Ernani παρ΄ ολο που διαφωνουσαμε σε πολλα, ειναι αρκετα σκαλια παραπανω. Εχεις πολυυυυ δρομο ακομα για να φτασεις ακομα και μεχρι τα αρχιδια του. :rtfm: Παραμενει η απορια για το πως θα "τζιραρει το μαγαζακι". [/quote]

γ8777 έγραψε:Κοιτα, σου ξεδιπλωσα με αριστοτεχνικες κινησεις το μεγαλειο ενος g8777. Μεθαυριο πηγαινε σταυροφιλα την εικονα της Παναγιας της Χιουνταιτισσας που σε αξιωσε ξανα να δεις στο ξερο που παιζεις μπαλα τον Ζλαταν (Μεσσι και μλκιες) του Ελληνικου Ιντερνετ.

Και κατι ακομα. Το να πιανουμε απο το σβερκο το Δια για να μας πει αν ειναι ή αν δεν ειναι (το οτιδηποτε) πρωτον δεν τιμαει εμας και δευτερον δεν θα προσφερει τιποτα . Δοξα το θεω , ξερουμε ολοι τι εγινε πριν κανα χρονο.

Ξεδιπλωσες (ξανα) το μεγαλειο σου, πραγματι... για αυτο υποκλινομαι και κανω βηματα προς τα πισω, κρατωντας τη μυτη μου. Η ευωδια του ειναι μεγαλειωδης. :s_laughat
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#147891 Εγώ βασικα το μονο που θυμάμαι (ή θα ήθελα να θυμάμαι) απο το παλιο φορουμ, ηταν τα τραπέζια, οι πίστες, οι καφέδες...
ΑΧ ωραίες εποχές!
Άβαταρ μέλους
By trident1971
alexm έγραψε:μόνο εγώ θυμάμαι ποστ σου να βρίζεις αρκετά χυδαία τον g8777? αν κάνω λάθος συγχώρεσε με

Η μνημη σου ειναι αρκετα καλη για να θυμαται τι εγινε πριν συμβει αυτο ή θυμαται μονο το τελευταιο καρε του βιντεο?
Γιατι εχει σημασια ξερεις...
Άβαταρ μέλους
By drdino
htanso21 έγραψε:Εγώ βασικα το μονο που θυμάμαι (ή θα ήθελα να θυμάμαι) απο το παλιο φορουμ, ηταν τα τραπέζια, οι πίστες, οι καφέδες...
ΑΧ ωραίες εποχές!

Θυμήθηκες και το ΑΧ ε;
Άβαταρ μέλους
By htanso21
drdino έγραψε:
htanso21 έγραψε:Εγώ βασικα το μονο που θυμάμαι (ή θα ήθελα να θυμάμαι) απο το παλιο φορουμ, ηταν τα τραπέζια, οι πίστες, οι καφέδες...
ΑΧ ωραίες εποχές!

Θυμήθηκες και το ΑΧ ε;

Χαχαχαχα
Πλάκα πλάκα, αυτο ειχα τότε.
Ποσο θυμάμαι, το 207, που με 750 χιλιομετρακια στο κοντέρ του, μπήκε Μέγαρα. :inlove:
Ακομα εχω τις φωτο, ο Djet τις ειχε βγάλει! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By leonp
markvag έγραψε:
IKE έγραψε:Και ο ποπ έχει λυσάξει να το κλείσει αλλά θα έχει τους λόγους του.

Πρέπει να απαντάει και τον καθυστερείτε από την είσπραξη της μισθοδοσίας! :rtfm:

Εσύ δεν μας είπες, γιατί καίγεσαι τόσο πολύ για το ποιος είναι μοντ / αντμίν στο πυραμιδοφόρουμ και ποιος έχει φάει / χάσει λεφτά από την πυραμίδα;;;; Υπαρασπιστής των αδυνάτων φάση;;;;

Εγώ δεν θα μπορούσα να πουλήσω σε φίλο/γνωστό με 2.000 ένταξη στην πυραμίδα, αλλά δεν έχει σημασία.
Μέχρι τώρα η lyoness ήταν νόμιμη εταιρεία, μπορεί και ακόμη να είναι. :rtfm:

Τι διαφορά έχει κάποιος που πουλάει πυραμίδες από κάποιον που αγοράζει σπίτια που τα βγάζει σε δημοπρασία η τράπεζα;
Αυτός που αγοράζει ένα σπίτι κοψοχρονιά, στο 1/10 της αξίας του, καλύτερος είναι;
Και οι δυο λεφτά βγάζουν, νόμιμα.
Δεν ασχολούμαι μ' αυτούς που είναι στην lyoness, ούτε μ' αυτούς που αγοράζουν σε δημοπρασίες, δεν έχω σχέση μαζί τους και δεν με ενδιαφέρει.
Όπως και οι περισσότεροι που γράφουν σ' αυτό το φόρουμ δεν ήθελαν να βλέπουν διαφημιστικό της lyoness γι αυτό έφυγαν από το 4Τφόρουμ.

Όσο για τα θύματα το είχα ξαναγράψει, όλοι ξέρανε ότι μπαίνουν σε πυραμίδα γι αυτό μην κλαίτε γι αυτούς που έδωσαν 2 χιλιάρικα, δεν μπόρεσαν να μεγαλώσουν την πυραμίδα και τώρα ζητάνε πίσω τα λεφτά τους - καλά να πάθουν.

Από κει και πέρα, είναι διαφορετικό να υπάρχει θέμα με πυραμίδες αντί να γίνονται προσωπικές επιθέσεις σε 1, 2, 5 άτομα.
Το εν λόγω φόρουμ petrolheads.gr δημιουργήθηκε λόγω της lyoness :)
και το σχετικό θέμα εκτός από ειδήσεις για τις πυραμίδες έχει πολλές σελίδες που ανήκουν στο παλιό φόρουμ. :thumbsdown: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#147909 μα αυτο το θεμα υπαρχει για να μπορουν 2 ατομα να κανουν στην ουσια bullying καθε φορα που κατι για την συγκεκριμενη εταιρεια βγαινει στην επιφανεια...
ειτε ειναι μερος της ειτε ξερουν καποιον δεν τους νοιαζει αρκει να βγαλουν τον εμετο και να πετανε φημες απο εδω και απο εκει...