Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By IKE
nass έγραψε: ΔΕΝ είχε να κάνει με τη Lyoness,

nass έγραψε:ΕΙΧΕ όμως να κάνει με power game του ΣΧ "δείτε ποιός είναι το αφεντικό" απ΄όταν αρνηθήκαμε να ξεμπανάρουμε το τσιράκι του sv2 .

Νοιώθεις την αντίφαση ε?
Άβαταρ μέλους
By nass
#147761 Δεν υπάρχει καμία αντίφαση. Η Lyoness προέκυψε αργότερα (|λογοκρισία| του Braker), δεν ήταν αιτία των πραγμάτων (EDIT: ΟΚ ήταν στο βαθμό που ο Braker μπαναρίστηκε επειδή το είχε παραχέσει στη διαφήμιση αλλά ό,τι έγινε θα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο ακόμα και αν δεν ήταν η Lyoness στη μέση απλά αν ήταν ίδιοι οι πρωταγωνιστές)
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#147763 Ο braker ήταν μέλος στη lyoness ή στους ιδρυτές; Παίζει να τον τρέχουν τώρα;
Άβαταρ μέλους
By IKE
nass έγραψε:Δεν υπάρχει καμία αντίφαση. Η Lyoness προέκυψε αργότερα (|λογοκρισία| του Braker), δεν ήταν αιτία των πραγμάτων (EDIT: ΟΚ ήταν στο βαθμό που ο Braker μπαναρίστηκε επειδή το είχε παραχέσει στη διαφήμιση αλλά ό,τι έγινε θα είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο ακόμα και αν δεν ήταν η Lyoness στη μέση απλά αν ήταν ίδιοι οι πρωταγωνιστές)

Ούτε ο δίας δε τα λέει αυτά
Άβαταρ μέλους
By IKE
#147775 Ο καθένας σας έχει τις πίκρες του και τις αμαρτίες του, το'πιασες nass ;)

Εσένα ΔΙΑ σε έχω για τόσο σπίρτο που όχι μόνο να μην έχεις πάρει 1 ευρώ, να έχεις φεσωθεί κιόλας για τον φιλαράκο σου, μποαχαχα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#147777 Ούτε χρεώνομαι, ούτε βγάζω λεφτά από τέτοια πράγματα γιατί απλούστατα δεν τα πλησιάζω.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι όσοι ξέρουν, γελάνε με όσα λες.
Άβαταρ μέλους
By IKE
REALZEUS έγραψε:Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι όσοι ξέρουν, γελάνε με όσα λες.

Και εγώ γελάω μαζί τους, είναι προφανές νομίζω

nass έγραψε:Ο καθένας έχει τις πίκρες του και τις αμαρτίες του ΙΚΕ :rtfm:

:s_howdy

κουράγιο, μείνε συντονισμένος
Άβαταρ μέλους
By dimik
#147781 Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση εμμονή. Αν βρήκαν έστω κι έναν πελάτη από αυτό, που αμφιβάλλω, κακό του κεφαλιού του πελάτη. Ήταν θέμα χρόνου να καταρρεύσει η πυραμίδα και από ότι φαίνεται θα συμβεί σύντομα. Από εκεί και πέρα γιατί όλο αυτό το σκαλισμα? Οκ απέδειξε ότι την είχε μεγαλύτερη σε εκείνη την φάση ο αντίπαλος και σωτηρες κανείς δεν χρειάζεται εφόσον από την αρχή δεν έπεσε λουκέτο στο επίμαχο διασκεδαστικο κατά τα άλλα νήμα.

Από εκεί και πέρα κάναμε το χαβαλέ-χομπυ μας εκεί και συνεχίζουμε εδώ.... Σιγά τα ωα.

Όποιος θέλει να πει κάτι με επιχειρήματα-αποδειξεις ας το κάνει, το να προσπαθούμε εναγωνίως να αποδειξουμε δημόσια ότι είμαστε εξυπνοτεροι από αυτόν που μας έφαγε στην στροφή δεν αποδεικνύει κάτι.

< >
Άβαταρ μέλους
By IKE
#147782 Δεν καταλαβαίνω γιατί ανοίγεις αυτό το τόπικ αφού δεν σε ενδιαφέρει. Μπορείς να μας το εξηγήσεις? Και ο ποπ έχει λυσάξει να το κλείσει αλλά θα έχει τους λόγους του.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
g8777 έγραψε:Τριαινα εσυ τι ζορι τραβας; Επειδη (κανεις πως) δεν θυμασαι , να σου υπενθυμισω οτι το παρον φορουμ που σου δινει βημα για να αμολας τις καθημερινες κλανιες σου δημιουργηθηκε επειδη καποιες κατινες δεν γουσταραμε να μας πουλαει συνδρομες και mlm το καθε λαμογιο λες και ειμαστε αγελη προβατων. Αν δεν γουσταρεις, μπορεις να επιστρεψεις στους αλλους. Ετσι και αλλιως, οταν ειχε γινει της πουτανας πριν κανα χρονο δεν ενοχληθηκες ιδιαιτερα.

Προφανως και δεν ειχα ενοχληθει ιδιαιτερα γιατι το θεμα δεν ηταν αξιο λογου. Καποιος εκανε μαλακιες, καποιοι ενοχληθηκαν. Θυμαμαι βεβαια οτι το γεγονος οτι δεν ειχα ενοχληθει ιδιαιτερα το ειχαν παρει αρκετοι (μεταξυ των οποιων και εσυ) πολυ σοβαρα, λες κι οφειλα για καποιο λογο να εχω την ιδια αποψη. Μεχρι και για "βλεψεις για Moderatοποίηση" ειχα κατηγορηθει :lol: , απο εξεχοντα (στην ηλιθιότητα και στη μικροπρέπεια) μελη του παλαιου και του παροντος φορουμ.
Τουλαχιστον ενας (αν θυμαμα καλα) ειχε τη "δικαιολογια" οτι τον ειχαν κοροϊδεψει με παρομοιο τροπο και εβρισκε ετσι διεξοδο να πει τον πονο του.

Το παρον φορουμ που μου δινει βημα "να αμολαω τις κλανιες μου" δινει ακριβως το ιδιο δικαιωμα και σε εσενα, και απο οτι βλεπω το εξασκεις ΠΟΛΥ ΤΑΚΤΙΚΑ. Ειλικρινα δεν βλεπω το λογο να φορας τσεμπερι και να καθαριζεις φασολακια μνημονευοντας το ονομα μου για πραγματα που εγιναν στο παρελθον, εκτος αν θελεις για καποιο λογο δικο σου να εισαι ο μοναδικος. Το "αν δεν γουσταρεις", ισχυει και για εσενα το ιδιο, χωρια που δεν σου πεφτει λογος που γραφω και τι.
Απορια ειναι αν αγορασες και εσυ τελικα απο Lyoness και πιαστηκες μαλακας και σε τσουζει, ή απλα αυτοανακυρηχθηκες καποιου ειδους Μπατμαν του φορουμ (με τον οποιο ομως πρεπει να συμφωνουν ολοι για τη σοβαροτητα του καθε θεματος, ή τον τροπο αντιμετωπισης του). Μηπως παραπαίρνεις σοβαρα τον εαυτο σου?

@all
Αντι να μην ασχολειται κανενας με το θεμα ή εστω να αναρωτιεται αν καποιος απο εδω ειναι θυμα, θυμηθηκαμε τις μαλακιες που εγιναν περυσι ελλειψει αλλων διασκεδαστικων θεματων, αυτη ειναι η γνωμη μου. Για την επιθεση δε στον Realzeus, μονο "ντροπη" θα μπορουσα να πω.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#147787 Αν βρεις που γράφω ότι δεν με ενδιαφέρει κερνάω λουκουμα.

Αν προσέξεις μάλιστα θετω ερωτήματα γιατί ακριβώς με ενδιαφέρει.

Επαναλαμβάνω, γιατί τόση εμμονή? Άντε εσύ αν θυμάμαι καλά είχες προηγούμενα γιατί σου την έδινε το στυλακι του και σε χάλασε που τελικά το ρημαξε το μαγαζι. Οι υπόλοιποι? Είχαν καμια μπίζνα και χάλασε?

Μπηχτες και σουξουμουξου ειρωνειες και υπονοούμενα δεν λένε κάτι εκτός από τσουξιμο, αποδειξουλες για τον λαό υπάρχουν? Αλλιώς τζάμπα πάει η χολή.

< >