τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
REALZEUS έγραψε:@g47: Το report ήταν στον ΙΚΕ για τις αστήριχτες και κατασκευασμένες χαζομάρες του, όχι σε σένα. Εσένα σου απάντησα. Αν δεν δέχεσαι την απάντηση δεν μπορώ, ούτε με ενδιαφέρει, να κάνω κάτι.
Εισαι ο ΑΕ4ΤΦ η οχι?
panos2171 έγραψε:, λες και πρέπει να είναι 24 ώρες πίσω από ένα petrolheads.gr και πρέπει να απαντάει αμέσως.
JasonLouk έγραψε:παράλληλα γράφεις σε όλα τα υπόλοιπα ενεργά θέματα (και στα 2 forum) , πηγαίνεις σε συναντήσεις
Νομίζω αυτό που έγραψα ήταν πολύ ξεκάθαρο .

@JasonLouk: Έγραψα ότι συνειδητά απείχα από το λαϊκό δικαστήριο που είχε στηθεί πέρσι. Ο Πάνος όμως είπε κάτι διαφορετικό, αναφερόταν στο τώρα όχι στο τότε.
REALZEUS έγραψε:@G47: Το πρωί ναι. Το βράδυ είμαι ο Μπάτμαν!![]()
Δεν καταλαβαινω αν εισαι η οχι οπως απαντας. Θες να απαντησεις χωρις αποτυχημενο χιουμορ?
Το θεμα ειναι αυτος τι λεει.
Προς το παρον αποφευγει την αμεση απαντηση.
g47 έγραψε:REALZEUS έγραψε:@G47: Το πρωί ναι. Το βράδυ είμαι ο Μπάτμαν!![]()
Δεν καταλαβαινω αν εισαι η οχι οπως απαντας. Θες να απαντησεις χωρις αποτυχημενο χιουμορ?
Προφανώς και όχι, τι δεν καταλαβαίνεις; Αν ο ΙΚΕ σου έλεγε ότι είμαι ο Άσαντ θα το πίστευες;
REALZEUS έγραψε:g47 έγραψε:REALZEUS έγραψε:@G47: Το πρωί ναι. Το βράδυ είμαι ο Μπάτμαν!![]()
Προφανώς και όχι, τι δεν καταλαβαίνεις; Αν ο ΙΚΕ σου έλεγε ότι είμαι ο Άσαντ θα το πίστευες;
Ασε τι μου ειπε και ποιος, ξερω αν και τι εισαι, το θεμα ειναι πως το αντιμετωπιζεις.
Btw o ΙΚΕ δε μου ειπε τιποτα.
Συγχαρητηρια για τη σταση σου!
Επίσης, είναι γνωστή η διαφωνία μου με τον REALZEUS σε πάρα πολλά θέματα αλλά η επί προσωπικού επίθεση εναντίον του στη βάση φημών είναι απαράδεκτη. Αν κάποιος μπορεί να αποδείξει ότι AEA4TF = REALZEUS ας το κάνει, διαφορετικά καλύτερα
Και στο κάτω-κάτω δικαίωμά του είναι, δεν βλέπω γιατί πρέπει να απολογείται (οποιοσδήποτε) στο "λαϊκό δικαστήριο" για τις επιλογές του.Τέλος, τι σχέση έχουν όλα αυτά του 4TF με το petrolheads.gr ? Μήπως εκτός από
είναι και ένδειξη χαζού κολήματος ?