Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#146453 Σε ευχαριστω!!!Ναι ειναι λιγο.
Ενα λευκο μαυρο ηθελα πιο πολυ αλλα δεν το βρηκα σε 47,5.

Αλλα και παλι δεν χρειαζοταν γμτ..Αφου περιμενω και το vintage του 95, :(
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#146510 Μιας και πιάσαμε και δουλειά μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχουν πουθενά σε καλή τιμή τα Air Jordan Future?

Geo καλοταξιδα!
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#146515 Γενικα στα 100 παιζουν πια,ριξε μια ματια σε foot locker και house of hoops ομως γιατι εχουν σε πολλα 20-30% εκπτωση

Δες κ εδω : https://petersport.gr/nike-air-jordan-f ... Color=8211
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#147210 Tα Αsics Nimbus τι λένε για τρεξιματάκι σε ταρτάν; Τα 16 ή τα 17; Υπάρχει αξιόπιστο online store για αγορά; Αν και πάντα θέλω να τα δοκιμάζω...
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Geo f1 έγραψε:Να τα αφορετα μου..Ηρθε και το ζευγαρι του ερωτα σημερα.
Εικόνα

< 3

Ωραιος. Λιώσε και κανένα στην γυμναστική τώρα.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Dodger έγραψε:Tα Αsics Nimbus τι λένε για τρεξιματάκι σε ταρτάν; Τα 16 ή τα 17; Υπάρχει αξιόπιστο online store για αγορά; Αν και πάντα θέλω να τα δοκιμάζω...

Τα Nimbus είναι η ναυαρχίδα της assics για όσους έχουν ουδέτερο πάτημα, έχουν πολύ μαλακή σόλα για να απορροφούν τους κραδασμους, θεωρητικά τα 17 είναι καλύτερα αλλά μάλλον πρέπει να τα δοκιμάσεις να δεις τι σου αρέσει.Λογικά σε όποιο καλό παπουτσαδικο πας θα τα βρεις. Δοκίμασε και τα cumulus αν θες κάτι πιο οικονομικό.Αν κάνεις υπερπρηνισμο όταν τρέχεις δες τα Kayano 21
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#147237 Καμία σχέση το 16 με το 17, το 16 είναι αδικαιολόγητα σκληρό σε σχέση με τα 2 3 μοντέλα, και το 17 είναι μαλακωσιά φουλ, και πιο εύκαμπτα (flexible), σε σημείο που αν τρέχεις σε ταρτάν που θα είναι πιο μαλακό π.χ. από άσφαλτο δεν έχεις καλό έλεγχο "πληροφόρηση". Δοκίμασέ τα καλά, δεν είναι για όλα τα γούστα.

Αν όντως πατάς με την καμάρα περισσότερο από το φυσιολογικό δες κ τα kayano τα οποία και αυτά πλέον από σκληροπυρηνικά παπούτσια υπερπρηνιστή, γυρίσαν κάπως προς το nimbus.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#147278 @geo τα uptempo φορεσε τα σιγα σιγα γιατι αμα τ αφησεις καμια διετια ακομα θα τεινουν στην αποσυνθεση με το που τα φορεσεις πρωτη φορα :rtfm:

<
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#147358 Ποιος ο λόγος να πάρεις παπούτσι και να μη το φορέσεις τουλάχιστον 1 χρόνο μετά; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#147361 Ειναι κατι σαν συλλεκτικο μωρε. Δεν μου πηγαινε η καρδια..Το ειχα φυλαγμενο στην ντουλαπα.
Αλλα πρεπει να αφησω τους συναισθηματισμους!! :x
Άβαταρ μέλους
By socratesn
panos2171 έγραψε:Ποιος ο λόγος να πάρεις παπούτσι και να μη το φορέσεις τουλάχιστον 1 χρόνο μετά; :hmmm:

Αν εχεις αρκετα,εχεις την "πολυτελεια" να κρατησεις καποια αφορετα για αργοτερα.
Προσωπικα καποιες φορες αγοραζω ενα παπουτσι σημερα επειδη το θελω αλλα ξερω οτι αυριο μεθαυριο δε θα το ξαναβρω διαθεσιμο ή δε θα το βρω στην προτεινομενη αρχικη τιμη.Ε ενα τετοιο παπουτσι μπορει να μεινει στο κουτι για 6 μηνες ή για 1 χρονο.

edit,επισης μερικα σε ''ποναει'' να τα φορεσεις ειτε επειδη τα πηρες ακριβα ειτε επειδη πλεον κοστιζουν πολυ.π.χ αυτα του geo αυτη τη στιγμη εχουν μια αξια στην αγορα πανω κατω στα 300$ ,δε τα φορας κ ευκολα :lol:

<
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Geo f1 έγραψε:Να τα αφορετα μου..Ηρθε και το ζευγαρι του ερωτα σημερα.
Εικόνα
Geo μου να τα χαρείς ειλικρινά το λέω αλλά βρε παιδί μου, δεν βλέπονται, κανένα από τα τρία για τα οποία είσαι τόσο περήφανος. :svivhaha: Προφανώς έχουμε τελείως διαφορετικά γούστα σε παπούτσια. :roll: