Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
axel12p έγραψε:To 26 είναι υποφερτά για μέσα στο σπίτι.

Και εγώ πιστεύω πως καλά κάναμε και δεν ανεβήκαμε με τόση ζέστη, η :inlove: όμως συνεχίζει να διαμαρτύρεται για την επιλογή μου. Δε μπα να της έδειξα την απάντηση σου, τίποτα

Δείξε της αυτό:
http://www.washingtonpost.com/blogs/cap ... hits-peak/
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#147405 Δερβενι Κορινθίας τωρα ριχνει καρεκλες.
Ελπιζω να σταματησει μεχρι το απόγευμα και να μην ακυρωθεί το μπαρμπεκιου στο οποίο ειμαι καλεσμενος το βραδυ. ΑΙΝΤΕ γιατι η φαση ειναι 12 Οκτωβρίου.

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:Ενα μηνα δουλευα στα τουνελ Δερβενιου.

Λες να επηρέασε τον καιρό; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#147425 Λυκοποριά Κορινθίας ετοιμάζεται να ρίξει σιφώνια...κ εμείς εχουμε bbq αποχαιρετισμού σήμερα , ελεγχόμενο όμως από τον καιρό.
Είδα καιρό για Κυλλήνη , λίγες συννεφιες δίνει από αύριο κ για καμμία βδομάδα...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
giannik1977 έγραψε:Λυκοποριά Κορινθίας ετοιμάζεται να ρίξει σιφώνια...κ εμείς εχουμε bbq αποχαιρετισμού σήμερα , ελεγχόμενο όμως από τον καιρό.
Είδα καιρό για Κυλλήνη , λίγες συννεφιες δίνει από αύριο κ για καμμία βδομάδα...

Τελικα ο καιρος μετα τις 8 μας εκανε τη χάρη κι εφτιαξε, ψησαμε, σαβουριασαμε, ηπιαμε, χορεψαμε και το πάρτι εληξε άδοξα με τις φωνες ενός γειτονα... Κρίμα... :(

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#148064 κεντρο δυτικη Πελοποννησο σχεδον καθε μερα αρκετες ωρες με συννεφια,αλλα και πολυ λαδουρα στη θαλασσα.
Δροσερο το καλοκαιρακι.
Άβαταρ μέλους
By vice246
#150010 Εδω και μιση ωρα στη θεσσαλονκκη εχουν ανοιξει οι ουρανοι… τοσο νερο μονο ζημιες θα προκαλέσει…