Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#147000 Άρα αφού τα εισερχόμενο ειναι οκ, μπορούν να μας βάλουν απο έξω λεφτα σε λογαριασμό PayPal ή αυτο εχει κλεισει ντιπ για ντιπ ;
Άβαταρ μέλους
By bill33
htanso21 έγραψε:Άρα αφού τα εισερχόμενο ειναι οκ, μπορούν να μας βάλουν απο έξω λεφτα σε λογαριασμό PayPal ή αυτο εχει κλεισει ντιπ για ντιπ ;

Aν έχεις καποιον με υπόλοιπο paypal ή με μη ελληνική κάρτα μπορεί να σου βάλει χρήματα στο pp.Από Ελλάδα δεν μπορείς να το φορτώσεις.
(νομίζω δηλαδή)
Άβαταρ μέλους
By htanso21
bill33 έγραψε:
htanso21 έγραψε:Άρα αφού τα εισερχόμενο ειναι οκ, μπορούν να μας βάλουν απο έξω λεφτα σε λογαριασμό PayPal ή αυτο εχει κλεισει ντιπ για ντιπ ;

Aν έχεις καποιον με υπόλοιπο paypal ή με μη ελληνική κάρτα μπορεί να σου βάλει χρήματα στο pp.Από Ελλάδα δεν μπορείς να το φορτώσεις.
(νομίζω δηλαδή)

Η ερώτηση μου εχει να κανει για επαγγελματικό λογο.
Η :inlove: εχει βρει μια εταιρία που μπορει να συνεργαστεί.
Αυτη λοιπόν η εταιρία (εννοείται οτι ειναι στο εξωτερικο) πληρώνει μονο μεσο PayPal.
Μπορει να φτιάξει λογαριασμό και να την βάζουν εκει τα λεφτα;
Άβαταρ μέλους
By bill33
htanso21 έγραψε:
bill33 έγραψε:

(νομίζω δηλαδή)

Η ερώτηση μου εχει να κανει για επαγγελματικό λογο.
Η :inlove: εχει βρει μια εταιρία που μπορει να συνεργαστεί.
Αυτη λοιπόν η εταιρία (εννοείται οτι ειναι στο εξωτερικο) πληρώνει μονο μεσο PayPal.
Μπορει να φτιάξει λογαριασμό και να την βάζουν εκει τα λεφτα;

Το μόνο πρόβλημα που μάλλον υπάρχει είναι στην διαδικασία επιβεβαίωσης του λογαριασμού της.Πρεπει να παρουν 1,5€ απο τον συνδεδεμένο λογαριασμό ,να βαλει ενα κωδικό που θα της στείλουν και μετα θα της το επιστρέψουν.Αν δεν μπορεί ομως να κάνει επιβεβαίωση γιατί δεν μπορείς να στείλεις € εκτός Ελλάδας;
Περίμενε όμως να σου πουν και άλλοι με εμπειρία γιατί εγω ότι εχω διαβάσει λέω,μπορεί να κάνω και λάθος :tomato:
Άβαταρ μέλους
By bill33
htanso21 έγραψε:Α!
Σε ενεργό ήδη λογαριασμό, θεωρητικά μπορούν να μπουν λεφτα. Σωστα;

Ενεργό και επιβεβαιωμένο ναι.Δεν βλέπω γιατί όχι.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
bill33 έγραψε:
htanso21 έγραψε:Α!
Σε ενεργό ήδη λογαριασμό, θεωρητικά μπορούν να μπουν λεφτα. Σωστα;

Ενεργό και επιβεβαιωμένο ναι.Δεν βλέπω γιατί όχι.

Τέλεια!
Θα της δώσω τον δικο μου, που τον χρησιμοποιώ χρονια τωρα :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#147021 Το 1.5€ είναι αν θες να ορισεις κάρτα στο PayPal, αλλιώς θεωρητικά παραμένουν τα λεφτά εντός pp
Άβαταρ μέλους
By htanso21
Dimitris_P έγραψε:Το 1.5€ είναι αν θες να ορισεις κάρτα στο PayPal, αλλιώς θεωρητικά παραμένουν τα λεφτά εντός pp

Ναι αλλα αν δεν θες να οριστείς κάρτα, πως θα πάρεις μετα τα λεφτα;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#147136 Πριν από λιγο μου ηρθε sms και email απο την alpha για χρέωση €0.99 στον λογαριασμό μου. Αγόρασα και μια εφαρμογούλα για να σιγουρευτώ και το δέχτηκε. :)