Τα SC5 εχουν αρχισει να τα φτυνουν, συνεχιζοντας την μετριοτητα τους, στην καλυτερη των περιπτωσεων.
Τα SC5 εχουν αρχισει να τα φτυνουν, συνεχιζοντας την μετριοτητα τους, στην καλυτερη των περιπτωσεων.
Billopoulos έγραψε:Στην C4 VTS μαλλον συντομα παμε σε PS3, για δοκιμη και αυτα.Μήπως τα PS3 είναι κάπως κοντά σε ύφος με αυτά που θεωρείς μέτρια. Σκέφτομαι μήπως να δοκίμαζες κάτι από άλλο κατασκευαστή με άλλο στύλ (Pirelli, Bridgestone, Goodyear, Dunlop).
popolaros έγραψε:με ποση αντοχη ειστε ευχαριστημενοι;Με το δικό μου σκεπτικό αυτό πρέπει να έχει σχέση και με το πόσα χλμ κάνει κανείς το χρόνο. Από την προσωπική μου εμπειρία παίρνω για δεδομένο ότι στην Ελλάδα σε 2-3 χρόνια τα λάστιχα θα έχουν ξεραθεί οπότε θέλουμε να κρατάνε περίπου τόσο. Αν λοιπόν κάνεις 8-10000χλμ θέλεις από αυτά που τελειώνουν στα 20-30000χλμ ενώ αν κάνεις 15+Κ χλμ θέλεις από εκείνα που κρατάνε 45+Κ χλμ.

Billopoulos έγραψε:Στην C4 VTS μαλλον συντομα παμε σε PS3, για δοκιμη και αυτα.
kostis20 έγραψε:Billopoulos έγραψε:Στην C4 VTS μαλλον συντομα παμε σε PS3, για δοκιμη και αυτα.
Και εγω είχα ακούσει πολλά παράπονα για την ευαισθησία των SC5 ,τα είχα γράψει και εδω.Μεγάλη ευαισθησία τόσο στα πλαινα όσο και στο πέλμα.Οπότε έβαλα τα Dunlop sport maxx RT.10000km ως τώρα κανένα παράπονο.Ομοιόμορφη φθορά,πολύ καλό κράτημα και άνεση.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]