Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#146912 Εικόνα

:rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

H δεν το βιδωσα καλα και εφυγε (απιθανο) ή πανω στη φουρια να γεμισω το αυτοκινητο με ολες τις :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed: για τα παιδια ξεχασα να το βιδωσω. (emoticon χειρωνακτικης παλινδρομησης).
Το ζητημα ειναι οτι εγιναν καμια 250 km :omg: χωρις καπακι και αν δεν αναβε ενδειξη (ουτε το 1/5 δεν ειχε μεινει απο παραφλου) δεν θα καταλαβαιναμε τπτ.
Παω , παιρνω καπακι και ολα ΟΚ; Η μηπως να κοιταξω και για κατι αλλο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bill33
#146913 Για ψαξε καλα στον χωρο της μηχανης μηπως εχει σκαλωσει κάπου.Αλλιως προσθετεις παραφλου και οκ .
Άβαταρ μέλους
By g8777
#146919 (Κατσε γιατι δεν μας τα λεει καλα και η μιζα τελευταια. Με τις ορεξεις της.)
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#146929 απο τη φωτο g8777 αναγνωρίζω polo 9n ??
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε::inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Επειδη μας αρεσαν μπλε και ανθρακι πηραμε 9n εγω και 9n3 η :inlove: .

:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag

:s_empathy
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
g8777 έγραψε::inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Επειδη μας αρεσαν μπλε και ανθρακι πηραμε 9n εγω και 9n3 η :inlove: .

:s_whiteflag :s_whiteflag :s_whiteflag

πάντως σαν κάτοχος 9Ν απο την πρώτη στιγμή που βγήκε (2002), η αλήθειά ειναι παρα τα προβληματακια του κατα καιρούς το αγαπαμε το σαραβαλάκι μας (130χιλ με ενα μεγαλο πρόβλημά στη πορεία ο 1.2) για αυτο αν κ θα αλλαχτει συντομα θα μεινει στη οικογένειά σαν μπαλαντερ! Αν σου βγαλει τα γνωστα σινεμπλοκ, ανακύκλωση κ αιρκοντησιον (V68, V154), π.χ σφύρα!
Άβαταρ μέλους
By g8777
#147461 Κοιτά και το δικο μου (9N 101 χορσα παλιά, τώρα καμια 90αρα τα κοβω) πέρα απο κάτι σπαστικες βλάβες γρυλλων, πολλαπλασιαστων δεν έχει παρουσιασει κάτι το σοβαρό (255k το σκασμενο). Για πες για το αρκουδισιον. :shifty:

Α, κάτι ακόμα, το μερος του ταμπλό που βρίσκεται σε επαφη με το παρμπρίζ σε τι κατασταση είναι; :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#147463 Σαν καινουργιο (βεβαια παντα το ειχα σε πυλωτή με σχεδον να μην το βλεπει ο ηλιος την ημερα)

το climatic εχει ενα θεμα κ τρώει σκάλωμα οποτε υπαρχουν δυο επιλογες τερμα κρυο η τερμα ζεστο αερα (το ιδιο εξάρτημα που δημιουργεί το πρόβλημά κολλαει κ τη ανακύκλωση κ δεν σε αφηνει να κόψεις τον αερα απ εξω), για να τα αλλαξεις κανονικα θελει ξυλωμα ολο το ταμπλο αλλα αν πιανουν τα χερια σου τα φτιαχνεις σε ενα απογευμα κ τα δυο:

http://www.polo9n.info/Wissen/anleitung ... n-tauschen

εδω βαζεις λιγο wd40 κ κομπλε:

Εικόνα
(ποτενσιομετρο πως σκατα λέγεται, το εκανα πριν 5-6 χρονια κ απο τοτε κομπλέ)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#147493 Ευχαριστω πολυ . :)
Το site το ειχα στα υποψιν, αλλα για το συγκεκριμενο fixit περισσοτερες πιθανοτητες εχω να παρω Νομπελ Φυσικης παρα αυτο. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
g8777 έγραψε:Κοιτά και το δικο μου (9N 101 χορσα παλιά, τώρα καμια 90αρα τα κοβω) πέρα απο κάτι σπαστικες βλάβες γρυλλων, πολλαπλασιαστων δεν έχει παρουσιασει κάτι το σοβαρό (255k το σκασμενο). Για πες για το αρκουδισιον. :shifty:

Α, κάτι ακόμα, το μερος του ταμπλό που βρίσκεται σε επαφη με το παρμπρίζ σε τι κατασταση είναι; :shifty: :shifty:

Εικόνα
:shifty: