Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#146768 Αντιθετα εγω το βράδυ δεν τις μπορώ καθολου τις βροντες. Με τρομαζουν!!

.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#146778 Πως είναι ο καιρός στα μέρη σας;
Είχαμε πει να ανέβουμε αυτή την εβδομάδα, μιας και πέρσι δεν είχαμε προλάβει να δούμε πολλά πράγματα, άλλα διάβασα για μέγιστες θερμοκρασίες 35-37 όλη την εβδομάδα, κάτι που μας αποθάρρυνε. Την ίδια περίοδο πέρσι είχε 17 και είμασταν με τα μπουφάν.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#146779 Θέλω σαν τρελός να βρέξει! Προχθές είχαμε κατι δυνατές αστραπές απο σύννεφα μακριά μας (ηλιουπολη) αλλα δεν έφτασαν εδω :(
Απο την άλλη, δεν εχω λάστιχα και το jimny θα κανει ακροβατικα :(
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#146818 Εικόνα
Έχει αρχίσει και μπουμπουναει, η πέμπτη συνεχόμενη μέρα που βρέχει το απόγευμα.
Στην Καλαμάτα αυτά όχι σε κανένα βουνό..

Από το Moto G
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#146822 Κι εδώ μας έκανε καλό καιρό από την Πέμπτη. Και όταν λέω καλό εννοώ πως επιτέλους έβρεξε λιγάκι και δρόσισε ενώ τα βράδια η θερμοκρασία πέφτει αρκετά. 3 μέρες έχω να ανοίξω A/C. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
axel12p έγραψε:Πως είναι ο καιρός στα μέρη σας;
Είχαμε πει να ανέβουμε αυτή την εβδομάδα, μιας και πέρσι δεν είχαμε προλάβει να δούμε πολλά πράγματα, άλλα διάβασα για μέγιστες θερμοκρασίες 35-37 όλη την εβδομάδα, κάτι που μας αποθάρρυνε. Την ίδια περίοδο πέρσι είχε 17 και είμασταν με τα μπουφάν.

τραγικά, πολύ ζέστη για πολύ καιρό, καλύτερα που δεν ήρθατε, για τουρισμό δε λέει καθόλου αυτές τις μέρες.

Ευτυχώς στο γραφείο εχουμε κλιματισμό αλλά τα πιο πολλά σπίτια Όχι. Η μόνη προστασία είναι να κλείνω ερμητικά παντζούρια και παράθυρα το πρωί μέχρι το απόγευμα, και καταφέρνει η μόνωση και κρατεί τη ζεστή έξω.Εικόνα
Ευτυχώς το βράδυ πέφτει στους 20.
Τώρα το σ.Κ έριξα και ύπνους στο κελάρι με σεντονακι.
Πέρυσι δεν είχε τόσο ζεστή, φέτος το παρακανε

Μια βροχούλα και μεις ρε παιδιά....
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#146865 To 26 είναι υποφερτά για μέσα στο σπίτι.

Και εγώ πιστεύω πως καλά κάναμε και δεν ανεβήκαμε με τόση ζέστη, η :inlove: όμως συνεχίζει να διαμαρτύρεται για την επιλογή μου. Δε μπα να της έδειξα την απάντηση σου, τίποτα :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#146870 Εντάξει υποφερτα είναι αλλά γύρισα απο Ελλάδα και ονειρευόμουν κάτι 25αρια για ποδήλατο και βρήκα αυτό... Άντε μια εβδομάδα ακόμα υπομονή, μετά δε νομίζω να έχει άλλο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#146924 Και από φάληρο πέρασε μια μπόρα.