MotoGP, World Superbikes και κάθε άλλο είδος αγώνων με μοτοσικλέτες
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol

:inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#153657 Ωραίος αγώνας στο Silverstone, μου άρεσε ο Petrucci και μου άρεσε που οι Ducati δεν πήγαν τόσο χάλια όπως φαινόταν από τις δοκιμές.
Ο Lorenzo πάλι παραπονέθηκε για την υγρασία στην ζελατίνα... :svivhaha:
Συγνώμη ρε Jorge, αν άνοιγες μια σκάλα την ζελατίνα για λίγο, δεν θα ξεθάμπωνε; :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Ωραίος αγώνας στο Silverstone, μου άρεσε ο Petrucci και μου άρεσε που οι Ducati δεν πήγαν τόσο χάλια όπως φαινόταν από τις δοκιμές.
Ο Lorenzo πάλι παραπονέθηκε για την υγρασία στην ζελατίνα... :svivhaha:
Συγνώμη ρε Jorge, αν άνοιγες μια σκάλα την ζελατίνα για λίγο, δεν θα ξεθάμπωνε; :s_biggrin

Όντως ωραίος αγώνας :thumbsup: η αποκάλυψη ήταν το Πετρούτσι με περσινό Ducati, μας τα έπρηξε βέβαια ο εκφωνητής με τον "πιο γρήγορο αστυνομικό του κόσμου" :lol:

Να ανοίξει την ζελατίνα στα 300χλμ/ω :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#153678 Γιατί σε όλη την πίστα πάει με 300; Ας την ανοίξει στις αργές στροφές, μια χαρά θα γινόταν η δουλειά.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Γιατί σε όλη την πίστα πάει με 300; Ας την ανοίξει στις αργές στροφές, μια χαρά θα γινόταν η δουλειά.

Πρόσεξε τώρα, πριν απο κάθε στροφή πρέπει....

να πάρει θέση το σώμα του
να αφήσει το γκάζι
να κατεβάσει ταχύτητα
να φρενάρει
να στρίψει

αν βάλεις και το άνοιξε κλείσε του κράνους τον σκότωσες :lol: πάει όλη η αυτοσυγκέντρωση κλπ κλπ

κι όλα αυτά χωρίς να υπολογίζουμε την βροχή
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#153706 Θα άνοιγε την ζελατίνα μια σκάλα και θα την άφηνε έτσι ένα γύρο.
Και στην ευθεία σκυμμένος είναι μπροστά στο fairing, δεν θα τον ενοχλούσε.
Δεν λέω πως δεν ήταν ενοχλητικό, αλλά περισσότερο για δικαιολογία μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Θα άνοιγε την ζελατίνα μια σκάλα και θα την άφηνε έτσι ένα γύρο.
Και στην ευθεία σκυμμένος είναι μπροστά στο fairing, δεν θα τον ενοχλούσε.
Δεν λέω πως δεν ήταν ενοχλητικό, αλλά περισσότερο για δικαιολογία μου φαίνεται.

Δεν είμαι οπαδός του Lorenzo, το αντίθετο μάλιστα αλλά νομίζω ότι σε συνθήκες αγώνα δεν είναι τόσο εύκολο, ειδικά βρόχινου.
Άβαταρ μέλους
By nass
#153716 Οι ζελατίνες ασφαλίζουν, δεν είναι τόσο απλό να κάνεις αυτή τη δουλειά.
Pinlock δεν έχουν ?
Άβαταρ μέλους
By dimik
nass έγραψε:Οι ζελατίνες ασφαλίζουν, δεν είναι τόσο απλό να κάνεις αυτή τη δουλειά.
Pinlock δεν έχουν ?

Δεν έχω προσέξει Pinlock σε κανέναν πλάκα πλάκα, πρέπει να πορεύονται με antifog κλπ
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#153719 Η πιθανότητα να είναι άλλη μία δικαιολογία του Λορένθο, δεν παίζει ;;
Μου φαίνεται παράξενο να θολώνει η ζελατίνα με τις ταχύτητες που κινούνται.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Νίκος Παππάς έγραψε:Η πιθανότητα να είναι άλλη μία δικαιολογία του Λορένθο, δεν παίζει ;;
Μου φαίνεται παράξενο να θολώνει η ζελατίνα με τις ταχύτητες που κινούνται.

Δεν θα έκανε μεγάλη διαφορά και να μην θόλωνε, πάντως εγώ τον είδα να μπαίνει στο παντοκ και να δείχνει νευριασμένος την θολωμένη ζελατίνα. Στην συνέντευξή του είπε ότι τους πρώτους δεν τους έφτανε με τίποτα, αν δεν θόλωνε η ζελατίνα ίσως να ήταν καμια θέση πάνω.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#153732 ειναι δυσκολο το ανοιξε κλεισε σε συνθηκες που που εισαι αφοσιωμενος
τωρα για το αν μπορεις να αφησεις λιγο ανοικτο το κρανος στα 300.... οκ.. δοκιμαστε με 200 η και 150 και τα λεμε μετα
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#153741 Θα μπορούσε να μην ανασαίνει, τι διάβολο Σπαρτιάτης είναι αν δεν μπορεί να βγάλει τον αγώνα με μια ανάσα ?
Άβαταρ μέλους
By ripper
#158972 Τιναφτάρε; Μας δουλεύουν; Τέτοια εγκλήματα ούτε ο Τζακ δεν έκανε.
Αυτοί συγκρίνονται με την F1; :svivhaha:
Ούτε για νηπιαγωγείο δεν κάνουν. :thumbsdown:

Τυχερός ο Rossi. Φαβορί πλέον για το κατσαρολικό.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#158973 |λογοκρισία| rossi ηθελα να' ξερα τι διάολο περίμενες για να μπεις και να αλλάξεις μηχανη με τα λάστιχα για στεγνό!!!
ο marcuez δηλαδή ηταν χαζος που μπηκε 2 γυρους πιο νωρις και εστειλε την διαφορα στον Θεο?
όχι τιποτ' άλλο αλλα θα μπορουσες να ειχες ανεβει στο ποντιουμ (μεγαλη υποθεση εκει μεσα στην εδρα σου). οι θεατες ακομα φωναζαν τ' ονομα σου και ουτε που τους ενοιαζαν ποιος κερδισε!
δεν πιστευω τα βαθμουλακια που θα μπορουσες να τσιμπησεις παραπανω, να είναι καθοριστικα στο τελος.

Lorenzo αγόρι μου τι να σου πω. ευχήθηκα απλα να σου καεί το βιντεο αλλά εσυ το τερμάτισες. εύχομαι βέβαια η ακτινογραφία να μην δείξει τίποτα. νταξ και το να "ζοριστείς" σε ένα-δυο αγώνες ακόμα δεν θα με χάλαγε καθόλου :iconcool:

σούμα...
με ίδιους αγωνες στην συνέχεια, ο γιατρος δύσκολα το χανει.
και εχω την αίσθηση, πως πιο εύκολα μπορεί να τον πιάσει στην βαθμολογία ο μικρος ισπανός παρά ο μεγάλος!