Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By htanso21
JasonLouk έγραψε:Χαλαρά πριν μπει Οκτώβριος :rtfm:

Και μετα να ξεσαλώσω;
Άβαταρ μέλους
By bill33
htanso21 έγραψε:
JasonLouk έγραψε:Χαλαρά πριν μπει Οκτώβριος :rtfm:

Και μετα να ξεσαλώσω;

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:Οδήγησα για 1000 χλμ το προηγούμενο αυτοκίνητο μου, που το έδωσα στον πεθερό πριν 3-4 χρόνια, ένα Nissan almera n16 1800c.c.

Μέχρι τη μέρα που το είχα, μου φαινότανε μια χαρά αυτοκίνητο , μας πήγαινε όπου χρειαζόταν κτλ. Μετά πήρα το C5 με την υδροαναρτηση

Και μετά από ~2.000χλμ με άλλα αυτοκίνητα, ξανα οδήγησα το C5
Που πήγαν οι λακκούβες, οεο;
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#146629 Οι δρόμοι της Αυστρίας ευθύνονται μάλλον και όχι το Citroen :lol:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#146663 Ο κατήφορος της αυτοκινητιστικής κατάντιας μου δεν έχει τελειωμό. Οδήγησα Peugeot...

Εικόνα

...Bieber, ε Bipper. Κάτι τέτοιο.
Εικόνα

Περίμενα να μου δώσουν κάποιο Berlingo/Partner/Caddy, αλλά έστω και με το μικρότερο μεταξόνιο του χώρεσε ακριβώς όλα τα πράγματα που ήθελα να κουβαλήσω. Ποδήλατο πάντως δεν χωράει χωρίς να βγάλεις τροχό. Το πάτωμα είναι από Grande Punto και ο κινητήρας (1.3 Diesel) προέρχεται επίσης από Fiat αν δεν κάνω λάθος. Αν και ντίζελ, δεν έχει και πολλή ροπή χαμηλά και πρέπει να το πιέσεις γιατί αλλιώς δεν παίρνει τα πόδια του. Αναρτήσεις σχετικά σφιχτές, δεν πλέει στις ανωμαλίες του δρόμου αν και κοπανάει στις λακούβες (ναι, έχουμε και από δαύτες εκεί πάνω). Τιμόνι, φρένα σχετικά ελαφρύ, εντελώς τυπικό αυτοκίνητο.

Εσωτερικό με σκληρά πλαστικά παντού, χωρίς να τρίζει (το "δικό μου" είχε πινακίδες 13). Παραδόξως ήταν αρκετά πιο ήσυχο από Caddy 1.6 και από κινητήρα και από γενικότερη ηχομόνωση (που ως επαγγελματικά οχήματα, είναι βασικά άφαντη) Kατανάλωση ~4.5 λτ/100Χλμ με κίνηση μέσα και γύρω από τη πόλη.

Αν είχα ένα δικό μου πάντως, θα έβαφα μαύρες βούλες στις πλευρές του για να μοιάζει με ζάρι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#146724 Σουπερ αμάξι για παρέα για σκι.5 άτομα
diesel 2λίτρο φουλ έξτρα navi xenon δερμάτινα καθίσματα ηλ ρυθμιζόμενα, ηλ πόρτες ,dsg κλπ κλπ

Εικόνα

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By drdino
#146737 Ε γράψε και τίποτα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#146738 πάντως Α-ΝΕ-ΤΑ προτιμούσα ένα τέτοιο, από οποιαδήποτε "κουρσα" ή τελος παντων ότι έχουμε αρεστό στην αυτοκινητιστική μας κουλτούρα ως λαος.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
bujinkan έγραψε:Σουπερ αμάξι για παρέα για σκι.5 άτομα
diesel 2λίτρο φουλ έξτρα navi xenon δερμάτινα καθίσματα ηλ ρυθμιζόμενα, ηλ πόρτες ,dsg κλπ κλπ

Εικόνα

Δεν είναι τυχαίο ότι συνήθως τέτοια νοικιάζουμε ρε Αχιλλέα.

Είναι λίγο καράβια πάντως.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
drdino έγραψε:Ε γράψε και τίποτα παραπάνω.

τι άλλο να γράψω...α Δυστυχώς δεν ήταν το τετρακίνητο αλλά νο προμπλεμ φορούσε χιονολαστιχα και μας έβγαλε παντού.
και το τελευταίο και καλύτερο ...φουλ γεμάτο 80 λίτρα ντίζελ κάναμε ακριβώς 1000 χιλιόμετρα

send from my cave using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#146758 Ενδυση, όλα κολλεξιον.

1000 χλμ, ανετα ανεβαινει κ αλλο η αυτονομια
Άβαταρ μέλους
By IKE
edmond έγραψε:πάντως Α-ΝΕ-ΤΑ προτιμούσα ένα τέτοιο, από οποιαδήποτε "κουρσα" ή τελος παντων ότι έχουμε αρεστό στην αυτοκινητιστική μας κουλτούρα ως λαος.

Είναι το σύνδρομο της κούρσας αγαπητέ συνστρίφτη. Εσύ τι αμάξι ξεζαντώνεις αν επιτρέπεται?
Άβαταρ μέλους
By leonp
edmond έγραψε:πάντως Α-ΝΕ-ΤΑ προτιμούσα ένα τέτοιο, από οποιαδήποτε "κουρσα" ή τελος παντων ότι έχουμε αρεστό στην αυτοκινητιστική μας κουλτούρα ως λαος.

ΒΑΝ ? :)

Αυτά είναι για να μεταφέρεις πράγματα με σιγανή και προσεκτική οδήγηση.
Άβαταρ μέλους
By bill33

Γιατί;
Άβαταρ μέλους
By mirage
#146803 Γιατι δεν εχει οδηγησει ποτε ΒΑΝ.