Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#146555 συνφορουμαδες μου ηρθαν κι εμενα τα 10ρια, σε λαπτοπ με i5 διπυρηνο και 3GB ram το καλο ειναι πως κολλαει λιγοτερο και ειναι πιο smooth σε σχεση με τα 7ρια το κακο ειναι πως ενω στην αρχη δουλευαν ολα οπως πριν, στην 1η επανεκκινηση χαθηκαν το wifi το scroll του touchpad και κατι συντομευσεις του πληκτρολογιου. Το ιντερνετ εφτιαξε με χειροκινητη αναβαθμιση του driver, to touchpad ομως ειναι πιο σκληρο καρυδι δε χαμπαριαζει απο αναβαθμισεις... Εχει κανεις λυση?? Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#146557 παραμένω αρκετά ικανοποιημένος με τα 10αρια, κάποιες μικρολεπτομέρειες που με προβλημάτιζαν νομίζω ότι τις έλυσα

παρόλα αυτά δεν ξέρω κατά πόσο μου φαίνονται τόσο πιο γρήγορα απο τα 7αρια ακόμα, δηλαδή ένα αρκετά γρήγορο pc με ssd δε νομίζω ότι είχε θέμα

παρόλα αυτά το πιο σύγχρονο είναι πάντα επιθυμητό

μου αρέσει πάρα πολύ το ότι μπορείς να έχεις 4 παράθυρα ταυτόχρονα ανοικτά πλέον αντί για 2 , πιστεύω ότι σε μεγάλα monitor θα βοηθήσει τρομέρα ήδη μου είναι αρκετά εύχρηστα για τη καθημερινότητά μου τα 2 , βέβαια αυτή την εποχή δουλεύω σε xp, οπότε απλά σπαταλάω χαρτί όταν θέλω να βλέπω παράλληλα κάτι :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 07 Αύγ 2015, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By manosky
nass έγραψε:@manosky
Βοηθάει αυτό ?

Μπα, τελικά έκανα τη μπελαλίδικη μέθοδο, τώρα κάνουν τα 8 μερικές εκατοντάδες αναβαθμίσεις και περιμένω πότε θα μού βγάλει το μήνυμα για τα 10άρια, να πιάσει τόπο ο μπελάς.

Μεγάλη η χάρη τους. :twisted:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
QsisVTS έγραψε:παραμένω αρκετά ικανοποιημένος με τα 10αρια, κάποιες μικρολεπτομέρειες που με προβλημάτιζαν νομίζω ότι τις έλυσα

παρόλα αυτά δεν ξέρω κατά πόσο μου φαίνονται τόσο πιο γρήγορα απο τα 7αρια ακόμα, δηλαδή ένα αρκετά γρήγορο pc με ssd δε νομίζω ότι είχε θέμα

παρόλα αυτά το πιο σύγχρονο είναι πάντα επιθυμητό

μου αρέσει πάρα πολύ το ότι μπορείς να έχεις 4 παράθυρα ταυτόχρονα ανοικτά πλέον αντί για 2 , πιστεύω ότι σε μεγάλα monitor θα βοηθήσει τρομέρα ήδη μου είναι αρκετά εύχρηστα για τη καθημερινότητά μου τα 2 , βέβαια αυτή την εποχή δουλεύω σε xp, οπότε απλά σπαταλάω χαρτί όταν θέλω να βλέπω παράλληλα κάτι :shifty:

εγω δουλεψα λιγο με τα vd και ειχα ανοιξει 4 και στο καθενα ειχα 3 lineage2 ανοιχτα τολμω να πω πως η διαχειριση μνημης ειναι το κατι αλλο σε σχεση με τα windows 7
Άβαταρ μέλους
By Pitt
QsisVTS έγραψε: βέβαια αυτή την εποχή δουλεύω σε xp, οπότε απλά σπαταλάω χαρτί όταν θέλω να βλέπω παράλληλα κάτι :shifty:

Τι εννοείς; Τι το κάνεις το χαρτί; Στα ΧΡ μπορείς να ανοίξεις και να δουλέψεις παράλληλα όσα παράθυρα χωράει η οθόνη σου. Πολλές φορές δουλεύω με άπειρα παράθυρα ανοικτά. Άσε που με το Virtual Desktop (δεν θυμάμαι αν είναι της ΑΤΙ ή της ΗΡ) αν χρειαστώ έχω άλλες 3 Virtual οθόνες.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#146605 έχω και μικρή οθόνη στη δουλειά έτσι κι αλλιώς και γενικά σπαταλάω χαρτί όπως και να 'χει γιατί έτσι πρέπει (για αρχείο και καλά δεν είναι αποδεκτό το να τα έχεις απλά σε pdf) , οπότε μέσα σε αυτό το χαμό τυπώνω κάτι αν θέλω να το βλέπω παράλληλα

σκέψου ότι μέχρι και σπίτι τυπώνω (όχι μόνο εγώ βέβαια) έως 2000 σελίδες το χρόνο, τη τελευταία χρονιά ήμουν οικονομικός και έφτασα μόλις τις 1000

πάντως δεν ήξερα ότι και στα xp μπορείς να κρατήσεις έστω και 2 παράθυρα ταυτόχρονα ανοικτά και να γράφεις και στα δύο :oops:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#146618 Καλώς εκτυπώνεις τα αντίγραφα που δίνεις στους πελάτες, τα αντίγραφα όμως για το αρχείο σου γιατί τα εκτυπώνεις; Δεν μπορείς να τα έχεις αρχειοθετημένα σε pdf και να τα εκτυπώνεις όταν χρειάζεται; Περιττή σπατάλη σε χρήμα, χρόνο και χώρο, άσε το οικολογικό του πράγματος.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#146622 είναι κατάλοιπο του παρελθόντος να υπάρχουν όλα σε φυσική μορφή σε πολλές δουλειές, θέλουμε κάποια χρόνια να πάνε οι μεγαλύτεροι σπίτια τους για να αλλάξουν κάποιες νοοτροπίες
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#146630 Αυτό που σου είπε ο Βασίλης είναι η καλύτερη λύση. Αλλιώς δοκίμασε μ΄αυτό.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
QsisVTS έγραψε:είναι κατάλοιπο του παρελθόντος να υπάρχουν όλα σε φυσική μορφή σε πολλές δουλειές, θέλουμε κάποια χρόνια να πάνε οι μεγαλύτεροι σπίτια τους για να αλλάξουν κάποιες νοοτροπίες

Και εγώ κραταω hard copies, έχω σωθεί αρκετές φορες...