Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#128213 To παράθυρο του οδηγού έχει αρχίσει να κάνει νούμερα. Αρχικά δε δουλεύει η αυτόματη λειτουργία ούτε στο ανέβασμα ούτε στο κατέβασμα. Από κει και πέρα στο ανέβασμα κάθε 15 εκατοστά περίπου σταματάει με αποτέλεσμα να θέλει καμία 20αρια φορές πάτημα για να κλείσει πλήρως. Στο κατέβασμα δεν έχει θέμα. Παίζει να χάλασε κανα μοτερακι η κακή επαφή καλωδίων;

< K910 μου
Άβαταρ μέλους
By drdino
#128214 Κατέβασέ το τέρμα, μόλις φτάσει τέρμα πατα και κρατα το κουμπί προς τα κάτω μέχρι το δεύτερο κλικ και κρατα το για μερικά δευτερόλεπτα. Επανάλαβε το ίδιο και για πάνω.
Άβαταρ μέλους
By htanso21
#134351 Κύριοι, δυο κουλά που μου φέρνουν στο μυαλο BSI (;).

Τις προάλλες μπαίνω στο αμαξι και με το που το βάζω μπρος, αρχίζει απο μονο του να δουλευει το κλιματιστικο και να ανεβοκατεβάζει την θερμοκρασία.
Το εκλεισα και δεν το ξανα εκανε.
Εχθές, ενω ήμουν στον δρομο, ωραία και καλα, αρχίζει να δουλευει μονος του ο πισω υαλοκαθαριστηρας και να ψεκάζει και νερο και σταμάτησε μονος του.
:dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#134355 Ρε συ, τι είναι αυτά που γράφεις; Σε αυτοκινητιστικό φόρουμ νομίζεις ότι βρίσκεσαι; Έχουμε σοβαρά πολιτικά ζητήματα να λύσουμε. :lol:

Δοκίμασε να κάνεις reset στην BSI.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#134356 Στοιχειωμένο.... :s_omg
Άβαταρ μέλους
By red_monster
htanso21 έγραψε:Κύριοι, δυο κουλά που μου φέρνουν στο μυαλο BSI (;).

Τις προάλλες μπαίνω στο αμαξι και με το που το βάζω μπρος, αρχίζει απο μονο του να δουλευει το κλιματιστικο και να ανεβοκατεβάζει την θερμοκρασία.
Το εκλεισα και δεν το ξανα εκανε.
Εχθές, ενω ήμουν στον δρομο, ωραία και καλα, αρχίζει να δουλευει μονος του ο πισω υαλοκαθαριστηρας και να ψεκάζει και νερο και σταμάτησε μονος του.
:dizzy:

Peugeot + ηλεκτρολογικά προβλήματα = :inlove: F.E.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#144353 Εικόνα
Νεο 308 Station wagon!

.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#144524 Sorry αλλά fail photo. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
elteo έγραψε:Sorry αλλά fail photo.

Ηταν ο,τι πιο κοντινο μπορουσα να τραβηξω πριν αρχισει το προσωπο, τα παραπονα στυλ "αμαν πια! Ολο αμαξια παρατηρεις!!"

Α ξεχασα! Η φωτο ειναι απο το Πορτο Κατσικι!!

.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#144605 περιεργο :hmmm: :hmmm:
οι περισσότερες γκρινιαζουν οταν κοιταμε αλλες γκομενες
:lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
alexandros.K έγραψε:περιεργο :hmmm: :hmmm:
οι περισσότερες γκρινιαζουν οταν κοιταμε αλλες γκομενες
:lol:

Συνεβη στ αληθεια ο παρακατω διαλογος.

-Αγαπη μου κοιτα μια ωραια που χει απο δω η ταβερνα!
-Κατσε γιατι περναει ενα νεο Mazda 6! :inlove:
- :rant: :s_mad
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#146585 To εξάρτημα από το οποίο περνάει το λάδι από το καρτερ για να πάει στο μοτέρ είναι αναλώσιμο; Χρήζει αντικατάστασης μετά από κάποια χλμ; Είναι δυνατόν να ραγίσει;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#146586 Σε ποιο εξάρτημα αναφέρεσαι ακριβώς; Στην αντλία, στην σιτα, στο σωληνάκι;
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#146588 Αυτό που είναι πάνω από το κάρτερ, έχει και μια σίτα ναι. Σε αυτό βάζουν και το ματσούκι για να αφαιρέσουν τα λάδια. Για το 1,6 diesel μιλάμε, δεν ξέρω αν είναι όλα ίδια.