Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
panos2171 έγραψε:Κάτω δεξιά, στην ώρα, θα πρεπε να σου βγάλει ένα εικονίδιο των windows.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι αγορασμενο τον Φεβρουαριο, και να μην μπορει να κανει αναβαθιση σε windows 10? Δεν ειναι λιγο περιεργο?
Άβαταρ μέλους
By glf
#146172 έκανα μια φρέσκια εγκατάσταση σε atom based pc και μπήκανε μια χαρά. σκέφτομαι να στήσω home group και να δω πως θα συγχρονιζει accounts σε 2 Pc και μια ταμπλέτα στο σπίτι..
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Mad_Max_Geo έγραψε:
panos2171 έγραψε:Κάτω δεξιά, στην ώρα, θα πρεπε να σου βγάλει ένα εικονίδιο των windows.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ ειναι αγορασμενο τον Φεβρουαριο, και να μην μπορει να κανει αναβαθιση σε windows 10? Δεν ειναι λιγο περιεργο?

Το "Get Windows 10" app δεν εμφανίζεται στα Windows 7 ή 8.1
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
Mad_Max_Geo έγραψε:

Πιθανον θελει αναβαθμιση bios
Άβαταρ μέλους
By Mad_Max_Geo
#146209 Ωραία θα ξεκινησω με το bios, και μετά θα βάλω το media creation tool που έκανα αναβάθμιση το δικό μου of Επίσης !

< μου
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#146355 Φαίνεται ότι η MS τρέχει να μπαλώσει τρύπες.
Έκανα έναν έλεγχο για ενημερώσεις και βρήκε μια συγκεντρωτική ενημέρωση (KB3074683) που ούτε λίγο ούτε πολύ περιέχει 2.107 αρχεία! :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Pitt έγραψε:Φαίνεται ότι η MS τρέχει να μπαλώσει τρύπες.
Έκανα έναν έλεγχο για ενημερώσεις και βρήκε μια συγκεντρωτική ενημέρωση (KB3074683) που ούτε λίγο ούτε πολύ περιέχει 2.107 αρχεία! :lipsealed:

ειναι παλιο update (εποχες insider) μαζι με 3 νεα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#146374 Πιθανόν. Πάντως το timestamp των περισσότερων αρχείων είναι πολύ πρόσφατο. Επίσης η ms λέει ότι αντικαθιστά παλαιότερη ενημέρωση με το ίδιο ΚΒ3074683.

Ζήτησε να κάνει restart με την σημείωση ότι θα χρειασθεί περίπου 20' για την ενημέρωση.
Το άφησα για αύριο.

Sent through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#146389 Αφού το έψαξα λίγο τελικά έκανα τα update που ήθελε (2 είναι) αλλά ειδικό σήμα δεν προέκυψε. Οπότε τελικά το πήρα αλλιώς και κατέβασα το σχετικό στο USB και είμαι περίπου έτοιμος για εγκατάσταση..... ξέρει κανείς αν από 7 32άρι μπορώ να πάω σε 10 64άρι;
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
sknipper έγραψε:ξέρει κανείς αν από 7 32άρι μπορώ να πάω σε 10 64άρι;

Δεν γίνεται, το δοκίμασα σε laptop, ίσως γίνεται βέβαια με clean installation.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bihlas87 έγραψε:
sknipper έγραψε:ξέρει κανείς αν από 7 32άρι μπορώ να πάω σε 10 64άρι;

Δεν γίνεται, το δοκίμασα σε laptop, ίσως γίνεται βέβαια με clean installation.
Το δωρεάν μοιάζει να αφορά σε upgrade μόνο. Μπορείς να κάνεις clean installation σε άδειο σκληρό δωρεάν; Πως;
Άβαταρ μέλους
By manosky
#146477 Στα καλά καθούμενα, ένα μήνυμα που δεν έχω ξαναδεί ποτέ, μετά από δεκάδες εγκαταστάσεις λειτουργικών.

"Windows cannot be installed on this disk. The selected disk has an MBR partition table. On EFI systems, Windows can only installed on GPT disks."

Επειδή έχω ένα partition όπου βρίσκονταν εγκατεστημένα windows 7 και άλλο ένα όπου υπάρχουν διάφορα αρχεία και ΔΕΝ θέλω να κάνω ολικό format στον δίσκο (δηλαδή μεταφορά αρχείων σε εξωτερικό σκληρό, φτιάξιμο νέων partition, εγκατάσταση λειτουργικού, επαναφορά αρχείων κλπ), υπάρχει τρόπος να δει η εγκατάσταση των win 8 (που μετά θα αναβαθμιστούν σε 10, γι' αυτό ποστάρω εδώ....) τον σκληρό σωστά;
Δηλαδή [unallocated space] - [partition με αρχεία] --> δημιουργία partition στο allocated space και εγκατάσταση win8;

Μα όλα τα στραβά δηλαδή, πόση γκαντεμιά επιτέλους; :vava:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#146507 Service Release 1 στις 10 Αυγούστου.
Ελπίζω να διορθώσε κάποια από τα προβλήματα που μου βγάζε κάθε τόσο.

Πηγή