Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#145145 ειναι να μην σου τυχει τελικα...
πριν απο κανα 15 λεπτο ακουσα τον υπερ σκυλο μου των 10cm να γαβγιζει εντονα πιο εντονα απο οτι συνηθιζει και λεω μαλλον φαι θα θελει ε ξυπναω καλα καλα και τον βλεπω στην πορτα να γρυλιζει...

ωπ λεω παω σιγα σιγα και ακουω καποιον απο πισω να προσπαθει να ανοιξει και να βγαλει τα κλειδια απο την πορτα μου..
τσακ μπαμ παω μεσα ριχνω τηλεφωνο στο 100 το και το τους λεω και ηρθαν μεσα σε 3-4 λεπτα μολις ακουω μια μηχανη να σταματαει ανοιγω την πορτα σχετικα "αργα" και τον ακουω να φευγει γρηγορα κριμα που τελικα απο κατω ηταν δυο διας :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
mirage έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Να θυμίσουμε επίσης ότι η ιδιοκτησία είναι κλοπή.

Αυτο Χρηστο μου ηταν flame bait ή απλη τρολια;

Κλασσικό Λάππειο χουμοράκι (νοτ)... :help:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
A-Viper7 έγραψε:
mirage έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Να θυμίσουμε επίσης ότι η ιδιοκτησία είναι κλοπή.

Αυτο Χρηστο μου ηταν flame bait ή απλη τρολια;

Κλασσικό Λάππειο χουμοράκι (νοτ)... :help:

Επειδή τα θέλει ο λώκος του πετάγοντας άσχετα σε άσχετα τόπικ και μετά φταίνε οι άλλοι:
Δε θα ήταν καλύτερο για όλους από το να έχει ένα διαμέρισμα ξενοίκιαστο και να γκρινιάζει όλοι μέρα ότι δεν έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και το οποίο να μην το έχει αγοράσει ο ίδιος για να καλύψει προσωπικές του ανάγκες, να ανήκει στο κράτος και να στεγάσει κάνα παιδάκι που πεθαίνει από τη ζέστη και τη δίψα στο Πεδίον του Άρεως? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mirage
Χρήστος Λάππας έγραψε:Flame bait εναντίον ποιου; :s_dunno

Αθωο παιδι. Κοιτα να δεις που εγινε flame bait. Κατα λαθος μαλλον. Φταινε οι αλλοι μαλλον. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#145246 Με αυτά και αυτά, αρχίζω να πιστεύω ότι ο ΧΛ όντως πιστεύει ότι η ιδιοκτησία είναι κλοπή. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#145248 Φυσικά και δεν είναι flame bait, ο συγκεκριμένος χρήστης είναι από τους πρώτους που παραπονιέται για κάτι τέτοια άρα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ. Εναντίον ποιου ήταν το υποτιθέμενο αυτό flame bait?

Δηλαδή το πιστευεις αυτό που έγραψες;
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
bill33 έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ. Εναντίον ποιου ήταν το υποτιθέμενο αυτό flame bait?

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Flame baiting θα ήταν αν είχε στόχο συγκεκριμένα άτομα των οποίων την οργισμένη αντίδραση και θα είχε στόχο να προκαλέσει.

ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ λοιπόν. Ποιος ήταν ο στόχος εδώ;
Άβαταρ μέλους
By vice246
#145264 Κοροιδευομαστε μου φαινεται…. :whistlink:

@cabala 10
Προσπαθησε απο εξω να "ελεγξει" τα κλειδια που ειχες απο την εσωτερικη πλευρα της κλειδαριας…?

Τον τσακωσαν οι ΔΙΑΣ..?
Άβαταρ μέλους
By bill33
Χρήστος Λάππας έγραψε:
bill33 έγραψε:

Δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Flame baiting θα ήταν αν είχε στόχο συγκεκριμένα άτομα των οποίων την οργισμένη αντίδραση και θα είχε στόχο να προκαλέσει.

ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ λοιπόν. Ποιος ήταν ο στόχος εδώ;

Ουτε τον ορισμό δεν ξέρεις;Γραφοντας το τι περιμένεις να γίνει;

Μεγάλα παιδιά είμαστε,δεν χωράμε να κρυφτουμε πίσω απο το δάχτυλο μας. :roll: