Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By htanso21
KiloMeater έγραψε:
htanso21 έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Γιατί να του σπάσεις το κινητό;

Γιατί με αυτο με έβγαλε φωτογραφία, οπου φυσικα ανευ της συγκαταθεσης μου, δεν εχει δικαίωμα να το πράξει.

Χρειάζεται συγκατάθεση για να πάρει φωτο ένα αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο ;

Ειναι ιδιωτικό αντικείμενο, οπου χωρίς να ρωτήσεις το ιδιωτική δεν εχεις δικαίωμα.
Το οτι ειναι σε δημόσιο δρομο δεν εχει να κανει κατι.
Άβαταρ μέλους
By GTS
htanso21 έγραψε:
GTS έγραψε:Παρκαρες παρανομα γιατι βαριοσουν να περπατησεις 80 μετρα να παρκαρεις ποιο πανω και μετα θελεις να του την πεις?

Πρωτος ειπα ζώο το εαυτό μου, που πάρκαρα εκει.
Δεν το έκανα λογο βαρεμάρας, αλλα λογο οτι δεν μπορούσα να βρω αλλου να παρκάρω.
Του το εξήγησα και του ειπα οτι φεύγω μόλις φάω.
Δεν αποποιουμε την |λογοκρισία| μου.

ΑΛΛΑ παρα ταύτα δεν εχει κανενα δικαίωμα να με βγάλει φωτογραφία (να την κανει τι άραγε; ) αλλα μπορουσε κάλλιστα να πάρει την τροχαία.

Γιατι δεν πηρες εσυ τηλεφωνο στην αστυνομια να τον καταγγειλεις; :lol:

Λιγο ποιο πανω να πηγαινες θα παρκαρες, μιλαμε για 5 δευτερα οδηγηση :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By mirage
htanso21 έγραψε:
KiloMeater έγραψε:
htanso21 έγραψε:
KiloMeater έγραψε:Γιατί να του σπάσεις το κινητό;

Γιατί με αυτο με έβγαλε φωτογραφία, οπου φυσικα ανευ της συγκαταθεσης μου, δεν εχει δικαίωμα να το πράξει.

Χρειάζεται συγκατάθεση για να πάρει φωτο ένα αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο ;

Ειναι ιδιωτικό αντικείμενο, οπου χωρίς να ρωτήσεις το ιδιωτική δεν εχεις δικαίωμα.
Το οτι ειναι σε δημόσιο δρομο δεν εχει να κανει κατι.

Ποιος το λεει παλι αυτο;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
htanso21 έγραψε:ΔΕΝ μου αρέσει που δεν κατέβηκα να του σπασω το κινητο.
ΔΕΝ μου αρέσει που τα εχω βάλει μαζι μου για το οτι δεν το έκανα.
ΔΕΝ μου αρέσει που υπήρξα ζώο.

Μου αρέσει που δεν κατέβηκες να του σπασεις το κινητο, γιατί τότε θα ήσουν πραγματικά ζώο. :(
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#145266 Δηλαδή μπορώ να φωτογραφίζω τα γκομενέτα με τα σορτσάκια τώρα το καλοκαίρι και να μη μου λένε τίποτα; Ή και να μου πούνε, να μην μπορούν να κάνουν τίποτα;

:innocent: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#145273 ΟΚ ξαπλώστρες στην παραλία, νομίζω ότι εντάσσεται στα οτιδήποτε. Αν λιάζονται όμως πάνω σ αυτές; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By tazio
#145293 Και κάποιες φορές βλέπουμε "μωσαικό" πάνω στα πρόσωπα, που ίσως σημαίνει πως αν κάποιος δε θέλει να εμφανιστεί πρέπει να το σεβαστούν.

tptlk
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#145297 Δεν μπορούν όμως να του απαγορεύσουν να τραβάει πλάνα στην παραλία, ακόμα και αν είναι και αυτοί μέσα σε αυτά.
Άβαταρ μέλους
By tazio
#145306 Οπότε πάμε στο σενάριο, άλλο η λήψη και άλλο η δημοσίευση/προβολή. Ίσως κάποιος νομικός μπορεί να μας λύσει τις απορίες.

tptlk
Άβαταρ μέλους
By markvag
panos2171 έγραψε:Δηλαδή μπορώ να φωτογραφίζω τα γκομενέτα με τα σορτσάκια τώρα το καλοκαίρι και να μη μου λένε τίποτα; Ή και να μου πούνε, να μην μπορούν να κάνουν τίποτα;

:innocent: :shifty:

Φρόντισε μόνο το σορτσάκι να μην συνοδεύεται από ένα ζευγάρι μπράτσα... :lol:

Έχω την εντύπωση πάντως ότι σε δημόσιο χώρο, μπορείς να τραβήξεις ουσιαστικά όποιον και ότι θέλεις...

Ίσως κάνω λάθως βέβαια, αλλά δεν νομίζω...

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν απαγορεύεται να τραβήξεις φωτό ενός αυτοκινήτου που είναι παρκαρισμένο στο πεζοδρόμιο...
Άβαταρ μέλους
By famas
#145368 Μου αρέσει που έχει ακόμα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη που έχουν το όνομα αγγλικής πολης κ σερβίρουν την μπύρα στα 2 ευρώ με απόδειξη.