Φορουμ για τον υποψήφιο ή αναποφάσιστο αγοραστή, καινούριου ή μεταχειρισμένου
Άβαταρ μέλους
By drenie
#145206 πολυ οικογενειακο για τα γουστα μου αλλα θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη αν ηθελα κατι τετοιο.

Αυτο μου κανει περισσοτερο για τον πατερα μου.
Άβαταρ μέλους
By drenie
#145221 Πολύ όμορφο και είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα κοίταζα αλλά νομίζω ότι και αυτό του χρόνου θα αλλάξει και το θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα αυτό . Φοράει τον ίδιο κινητήρα νομίζω με το renegade που το γλυκό κοιτάω αλλά ανεβαίνω σε χρήματα .

.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#145249 Τα ποσοστά μου παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
By drenie
#145267 Το kuga θα πάω να το τσεκάρω αλλά ξανά λέω ότι ρώτησα μέσω γνωστού όχι με λεπτομέρειες και μου είπαν πάνω από 30000. Έχουμε λοιπόν δύο αυτοκίνητα προς το παρόν . Το renegade και το kuga ... επόμενο παρακαλώ .

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#145295 Μολις πηγα μια συντομη βολτα με το Renegade...πραγματικα μεσα ειναι εξαιρετικο απο ολες τις αποψεις. Επισης ειναι τοσο ευηλιο και με τοσο αφθονο χωρο για κεφαλια, παρολη την ηλιοροφη, που (κλισε) μοιαζει με αμαξι μεγαλυτερης κατηγοριας. Οι δε χωροι του γενικα, πλην πορτ μπαγκαζ, δεν βλεπω να διαφερουν και πολυ σε σχεση με το κατα 40cm μακρυτερο Q5.

< G3
Άβαταρ μέλους
By skous
#145324 Εντάξ, ιεροσυλία αυτό με τους χώρους, είναι επιοικώς μικροί...
Έτη φωτός είναι μπροστά το q5 (εκτός εάν εννοείς q3)... Στις αποσκευές ας πούμε το q5 είναι κάπου 60% μεγαλύτερο!!!
Αλλά το renegade και για την κατηγορία του έχει μικρούς χώρους γενικά πάντως (ειδικά αποσκευές, εσωτερικά είναι αρκετά άνετο)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#145342 Εγραψα συγκεκριμενα για αποσκευες οτι το Q5 εχει απειρως μεγαλυτερο πορτ μπαγκαζ. Κατα τα αλλα οταν βγηκα απ το ενα μπηκα στο αλλο οποτε μπορω να κρινω. Οι διαφορες ειναι αμελητεες σε οτι αφορα leg room πισω και φαρδος για τους μπροστα. Σε μηκος 4.20 που αν θυμαμαι καλα ειναι το Renegade δεν νομιζω οτι θα περιμενε κανεις καλυτερη εκμεταλλευση.

< G3
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
drenie έγραψε:Πολύ όμορφο και είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα κοίταζα αλλά νομίζω ότι και αυτό του χρόνου θα αλλάξει και το θεωρώ μεγάλο μειονέκτημα αυτό . Φοράει τον ίδιο κινητήρα νομίζω με το renegade που το γλυκό κοιτάω αλλά ανεβαίνω σε χρήματα .

.

Για 2017 ακούγεται ο αντικαταστάτης της. Βέβαια αν σε ενδιαφέρουν περισσότερο τα SUV, μάλλον δεν είσαι για G.
Άβαταρ μέλους
By skous
Deleted User 1 έγραψε:Εγραψα συγκεκριμενα για αποσκευες οτι το Q5 εχει απειρως μεγαλυτερο πορτ μπαγκαζ.
< G3

Mea culpa, δεν το προσεξα