Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
cabala10 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Πάω να κάμω update στα 10 με το tool που έχει η MS στο site της.
Τα κατεβάζει και μόλις βγαίνει η σελίδα να διαλέξεις αν θα κρατήσεις αρχεία ή εφαρμογές ή και τα 2, μου είναι απενεργοποιημένη η επιλογή "και τα 2" γιατί λέει πάει να περάσει τα windows σε άλλη γλώσσα (Ελληνικά) ενώ τα 8.1 τα έχω αγγλικά ( δεν την παλεύω με τίποτα με ελληνικά windows και γενικά ελληνικά μενού σε κινητά/PC κλπ).
Πως γίνεται να τα περάσω στα Αγγλικά; :x

περνα τα στα ελληνικα και κατεβασε μετα την αγγλικη γλωσσα

Παίζει τέτοια μόντα; Cool.
Δοκιμάζω κάτι άλλο πρώτα. Άλλαξα τo region σε US και το region format επίσης μπας και κατεβάσει τα αγγλικά.
Αν δε δουλέψει, θα το κάνω όπως λες. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#144896 Άνοιξα το laptop πριν από λίγο για να κάνω ένα συμμάζεμα πρίν την αναβάθμιση και έριξα μια ματιά στα System Logs.
“Installation failure: Windows failed to install the following update with error 0x80240020: Upgrade to Windows 10 Home.”

Το συμβάν καταγράφηκε σχεδόν με το που έκανα login, συνεπώς επιχείρησαν να εγκατασταθούν χωρίς να το γνωρίζω, όπως είπε προηγουμένως και ο gakost. Είδα πως δεν είναι τίποτε σοβαρό (εδώ η λύση για όποιον ενδιαφέρεται) αλλά ψάχνοντας διαπίστωσα ότι γίνεται πανικός παγκοσμίως με τα error codes που αφορούν την αναβάθμιση σε Win10.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
cabala10 έγραψε:
Τα κατεβάζει και μόλις βγαίνει η σελίδα να διαλέξεις αν θα κρατήσεις αρχεία ή εφαρμογές ή και τα 2, μου είναι απενεργοποιημένη η επιλογή "και τα 2" γιατί λέει πάει να περάσει τα windows σε άλλη γλώσσα (Ελληνικά) ενώ τα 8.1 τα έχω αγγλικά ( δεν την παλεύω με τίποτα με ελληνικά windows και γενικά ελληνικά μενού σε κινητά/PC κλπ).

Τελικά έκανα αυτό που είπες. Δεν έπιασε το κόλπο με τα regional settings.
Απορώ τι στο διάολο τσεκάρουν και επιλέγουν την αντίστοιχη γλώσσα... Ξέρει κανένας; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
Bayern7 έγραψε:
cabala10 έγραψε:

Απορώ τι στο διάολο τσεκάρουν και επιλέγουν την αντίστοιχη γλώσσα... Ξέρει κανένας; :hmmm:

IP ;)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Alxnks έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
cabala10 έγραψε:

IP ;)

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά δεν είναι τελείως χαζό;
Δλδ αν ο άλλος είναι διακοπές ή για δουλειά στο εξωτερικό στα εμιράτα ας πούμε, θα του βάλει αραβικά windows? wtf? Καμία λογική... :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#144930 το εχουν προβλεψει και αυτο ειδικα στα νεα μηχανηματα αμα π.χ το αγορασεις απο γερμανια θα εχει μεσα χαρτακι με το τι να κανεις για να αλλαξεις την γλωσσα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#144940 το έβαλα στο λαπτοπ μου πάνω από τα δικά μου 7αρια (το μηχανημα ερχόταν κανονικά με 8 που δεν έτρεξα ποτέ, μπήκε ssd και 7) , έβαλα να κάνουν αναβάθμιση χθες το βράδυ έπεσα κοιμήθηκα και να'μαι

αρχικά με ικανοποιεί το γεγονός ότι συνεχίζω και έχω λάπτοπ :lol:

όλα φαίνεται να δουλεύουν σωστά και οι οδηγοί της lenovo επίσης μια χαρά..

τώρα μένει να μάθω τι ακριβώς παίζει με την όλη φάση :hmmm:

να πω ότι μου έδωσε win pro ( :lol: ) και ότι είναι activated
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#144951 ανακάλυψα μετά από λίγη ώρα ότι δεν έχω ήχο :vava:

δεν αγχώνομαι πάω στο device manager, βλέπω ότι βλέπει τη συσκευή , του λέω κάνε αναβάθμιση το driver, κάνει (ψάχνει μόνο του στα ιντερνετς) και βουαλά :iconcool: έχω ήχο χωρίς καν επανεκκίνηση

επίσης το boot από shutdown μέσα σε 7" τα σπάει :metalo:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#144957 To σίγουρο είναι ότι είναι πολύ πιο λειτουργικά από τα 8/8.1 ....Οπως έπρεπε να είναι τα 8αρια από την αρχή.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#144965 Ε ναι. Απλά από την στιγμή που προχωράμε και έχουμε 2015 προτιμώ τα 10 από τα 8. Κάτι που δεν έλεγα για τα 8 σε σχέση με τα 7.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
QsisVTS έγραψε:το έβαλα στο λαπτοπ μου πάνω από τα δικά μου 7αρια (το μηχανημα ερχόταν κανονικά με 8 που δεν έτρεξα ποτέ, μπήκε ssd και 7) , έβαλα να κάνουν αναβάθμιση χθες το βράδυ έπεσα κοιμήθηκα και να'μαι

ασε τους drivers της lenovo (απορω καν πως δεν σου ζητησε..)απενεργοποιησε τα update των driver μπες στο safe mode σβηστα ολα και ξαναβαλτα....
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#144978 Έχω 7άρια ultimate και γενικά δεν κάνω updates. Νομίζω είχε αναφερθεί κάτι σχετικό για αυτό ρωτάω, υπάρχει κάποιο update που να έχει σχέση με την προσφορά αναβάθμισης σε 10;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
cabala10 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:το έβαλα στο λαπτοπ μου πάνω από τα δικά μου 7αρια (το μηχανημα ερχόταν κανονικά με 8 που δεν έτρεξα ποτέ, μπήκε ssd και 7) , έβαλα να κάνουν αναβάθμιση χθες το βράδυ έπεσα κοιμήθηκα και να'μαι

ασε τους drivers της lenovo (απορω καν πως δεν σου ζητησε..)απενεργοποιησε τα update των driver μπες στο safe mode σβηστα ολα και ξαναβαλτα....

Κι όμως όλα δουλεύουν μια χαρά , το hw ήχου της lenovo ανέκαθεν είχε ιδιαιτερότητες αλλά λύθηκε και αυτό

δεν παίζει να σβήσω οδηγούς δεν έχω το κουράγιο, update πάνω στα 7 και αφού δούλεψαν μια χαρά

το μόνο που έχω τώρα να κάνω είναι να μου δουλέψει πλήρως το touchpad γιατί δε μου δουλευει το scroll down