CARυοθραύστης έγραψε:Δε συνάδει αυτό που λες.
Συνάδει αν η ποσότητα που κατανάλωνα δεν επαρκούσε.
CARυοθραύστης έγραψε:Δε συνάδει αυτό που λες.
rx8_drifter έγραψε:Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάς σε διακοπές στην Ελλάδα με τη γυναίκα και τα παιδιά σου.You only live once αλλά και you only die once. Όπως λέει κι ο πεθερός μου δεν παντρεύεσαι για όταν είσαι νέος αλλά για το μετά, αφού φύγουν τα παιδιά και όταν γεράσεις να έχεις έναν άνθρωπο κοντά σου.
Ένας απ τους μηχανικούς στο καράβι ακριβώς αυτή την ιστορία μου έλεγε, μόνο που αυτός χώρισε και τώρα είναι με μια Ταυλανδο-Αμερικανή φωτιά.
Μην μιζεριάζεις, ΥΟΛΟ
rx8_drifter έγραψε:Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάς σε διακοπές στην Ελλάδα με τη γυναίκα και τα παιδιά σου.
Ένας απ τους μηχανικούς στο καράβι ακριβώς αυτή την ιστορία μου έλεγε, μόνο που αυτός χώρισε και τώρα είναι με μια Ταυλανδο-Αμερικανή φωτιά.
Μην μιζεριάζεις, ΥΟΛΟ
rx8_drifter έγραψε:Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάς σε διακοπές στην Ελλάδα με τη γυναίκα και τα παιδιά σου.
Μην μιζεριάζεις, ΥΟΛΟ
giannik1977 έγραψε:rx8_drifter έγραψε:Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάς σε διακοπές στην Ελλάδα με τη γυναίκα και τα παιδιά σου.
Μην μιζεριάζεις, ΥΟΛΟ
Να δω εσυ ποτε θα βαλεις στεφανι...![]()
Και ας ειναι κ απο το Μογκαντισου..

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]