Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
CARυοθραύστης έγραψε:Δε συνάδει αυτό που λες.

Συνάδει αν η ποσότητα που κατανάλωνα δεν επαρκούσε.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#143098 Πήγαμε για παϊδάκια σε γνωστό σχετικό "προσκυνητάρι"... Είμαι πολύ προσεκτικός και τα κόβω με το μαχαιροπηρουνο η τα χέρια, όχι με τα δόντια.
Πως κατάφερε ένα ελάχιστο κομματάκι κόκαλο και κρύφτηκε σε ένα ψαχνό... Κραατς έσπασα δόντι-σφραγισμα που το είχα πάνω από 15 χρόνια.... (2 έχω όλα και όλα)

Άντε πρωί οδοντιατρο για σφράγισμα και μετά έχουμε να φύγουμε για 3 ήμερο θάλασσα, ελπίζω να μην καθυστερήσουμε.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#143137 χωρησε την και παρε Αυστριακη.Καλυτερη θα ειναι στανταρ.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#143190 Μπα...δε λένε. Αντιθετα τώρα που έχω εκτεθεί στην πολυπολιτισμικότητα, έχω εκτιμήσει το mixed asian ιδιαίτερα :-)
Σε μια άλλη ζωή, θα το σκεφτόμουνα...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#143261 Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάς σε διακοπές στην Ελλάδα με τη γυναίκα και τα παιδιά σου.

Ένας απ τους μηχανικούς στο καράβι ακριβώς αυτή την ιστορία μου έλεγε, μόνο που αυτός χώρισε και τώρα είναι με μια Ταυλανδο-Αμερικανή φωτιά.

Μην μιζεριάζεις, ΥΟΛΟ :superman:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
rx8_drifter έγραψε:Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάς σε διακοπές στην Ελλάδα με τη γυναίκα και τα παιδιά σου.

Ένας απ τους μηχανικούς στο καράβι ακριβώς αυτή την ιστορία μου έλεγε, μόνο που αυτός χώρισε και τώρα είναι με μια Ταυλανδο-Αμερικανή φωτιά.

You only live once αλλά και you only die once. Όπως λέει κι ο πεθερός μου δεν παντρεύεσαι για όταν είσαι νέος αλλά για το μετά, αφού φύγουν τα παιδιά και όταν γεράσεις να έχεις έναν άνθρωπο κοντά σου.
Η Ταϋλανδκατιτί φωτιά θα είναι εκεί στα δύσκολα, άμα αυτός αρρωστήσει και είναι νοσοκομείο ή θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια για άλλα λιμανάκια;
Άλλωστε στο χέρι σου είναι να κάνεις διακοπές εκτός Ελλάδας. Που αν ζεις στο εξωτερικό σου βγαίνει και μάλλον φτηνότερα από το να πας Ελλάδα....
Άβαταρ μέλους
By gianik
rx8_drifter έγραψε:Η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάς σε διακοπές στην Ελλάδα με τη γυναίκα και τα παιδιά σου.

Να δω εσυ ποτε θα βαλεις στεφανι... :x
Και ας ειναι κ απο το Μογκαντισου.. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By PeterPan

Υπάρχει ένα ρητό: "Να μη φοβάσαι όσους κοιτούν τις γυναίκες στα βυζιά κ στον κ#λο, να φοβάσαι όσους τις κοιτούν στα μάτια" :rtfm:

Αυτός στα μάτια της/του(?) Ταϋλανδής τα είδε όλα? :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
giannik1977 έγραψε:

Να δω εσυ ποτε θα βαλεις στεφανι... :x
Και ας ειναι κ απο το Μογκαντισου.. :s_yes

Μουγκα, ντυσου και φυγε τωρα μωρη :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#143739 Βρογχιτιδα ο Geakos. :(
Αντιβιωση απο σημερα και αδεια ως την Πεμπτη. Η |λογοκρισία| ειναι πως κολλησα και την μπομπα και εψει 39.5 τωρα. Εγω 2 κατω. Καυσωνας και ριγη. Καυλα :( :(

< 3