Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Orestisren
makis_kanatselis έγραψε:Μια γρηγορη του δικου μου χτεσινη επ ευκαιριας της αλλαγης των ελαστικων...

Εικόνα
print screen windows

.

:s_thumbsup :inlove:

Επίσης μερικά :inlove: :inlove: για τη CLK με τη μπαγκαζιέρα
Άβαταρ μέλους
By glf
#144290 Εικόνα
Αφού τελείωσα επιτέλους με την ανάβαση Καστανιάς, πήρα τα μικρά και πετάχτηκα αυθημερόν Ηγουμενίτσα για μπανάκι.
Άβαταρ μέλους
By glf
#144334 lol το φτερό είναι από την άλλη μεριά. τόσο καιρό το έχω αφήσει ασταρωμένο και εκεί σταμάτησα λόγω... ανάβασης καστανιάς
Άβαταρ μέλους
By apav
#146096 Scotch έφτιαξες τον Γιαπωνέζο; Εάν το κυκλοφορείς κανονικά, φέρτο στο επόμενο autotest να το δοκιμάσεις. Θα έχει και άλλα παρόμοια εκεί. Είναι λίγο οικογενειακή υπόθεση.

ΕικόναP4190139 by apavinpatras, on Flickr

Εκτός και εάν θες να αλλάξεις τα λάστιχα του Γερμανού...

ΕικόναP4190145 by apavinpatras, on Flickr
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#146101 Ναι, τον έφτιαξα. Τον πέρασα mot και του άλλαξα λάδια και φίλτρο (τελικά 29£ όλα, με κουπόνι από Groupon :oops:).
Δεν είναι άσχημη ιδέα (κυρίως για τη clk, μιας και το σκέφτομαι σοβαρά να αλλάξω λάστιχα πριν αρχίσω την κατάβαση...αν και φαντάζομαι πέραν των ελαστικών ταλαιπωρούνται και άλλα πολλά). Για το που και το πότε ξέρουμε κάτι;

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By apav
#146109 Καλοτάξιδος! :s_howdy

Φέρε όποιο αυτοκίνητο οδηγείς πιο άνετα. Δεν παίζει ρόλο τι θα φέρεις, αλλά το πως θα το πας. Με βάση αυτά που λες για τα λάστιχα, ότι και να φέρεις δεν θα ταλαιπωρηθεί. Μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει κάποιον να έρθει οδικώς και να μην μπορεί να φύγει. Επιπλέον, τώρα τα test τα κάνουν πιο πολύ ως διαδρομή/πίστα και όσο πιο ομαλά οδηγείς, τόσο καλύτερο χρόνο κάνεις. Πχ έχω μετρήσει έμπειρο αγωνιζόμενο με αγωνιστικό S2000 που το καλύτερο που μπορούσε να κάνει σε σχέση με πρωτάρη με Jazz, ήταν 1 δευτερολέπτο πιο αργό χρόνο, και κλασσικά autotest ΜΧ5 σαπάκια να πηγαίνουν πιο γρήγορα με κούφιες δευτέρες σε σχέση με πρώτη στον κόφτη.

15/8 είναι το επόμενο autotest στο Ardeer. Φέρε και την οικογένεια να κάνουν καμιά βόλτα στην παραλία.

Εικόνα2013_11_09_43 by apavinpatras, on Flickr

:s_gamer
Άβαταρ μέλους
By IKE
Geo f1 έγραψε:Το μωρακι μου
Εικόνα

< 3

Απορία, κάθε φορά που το οδηγείς βγάζεις όλα αυτά τα σακουλάκια και σκατάκια και μετά τα ξαναβάζεις πάλι επάνω? :s_crazy :s_wacko
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#146120 Εχω να το οδηγησω απο τις 21/12/2011 Ικε. :sorry:

Απλα το φωτογραφιζω και το συζηταω για να μην ξεχαστει ποτε..

Ελπιζω ξανα στους δρομους στο μελλον..