Για μοτοσικλέτες, σκούτερ και άλλα δίτροχα
Άβαταρ μέλους
By j.marr
red_monster έγραψε:http://www.cnet.com/products/2016-honda-rc213v-s/

χωρίς seamless κιβώτιο, χωρίς πνευματικές βαλβίδες και με απόδοση χωρίς στο κιτ <160hp δεν μπορώ πω οτι τρελάθηκα

Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι αγοράζουν τα 180Κ που στοιχίζει. Πέρα απο το exclusive του θέματος. :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#123024 Marketing + R&D ... εαν ο κινητηρας δε, ειναι one of a kind απο τα MotoGP ... τοτε σε τεραστια ποσοτητα ακομα και χωρις τις πνευματικες βαλβιδες, παιρνεις 2 τσουβαλια ερευνας και εξελιξης στο γκαραζ.

Οσο για το seamless κιβωτιο... δεν ειναι για casual καταστασεις. (Θα μου πεις, τα υπολοιπα ειναι;;)
Άβαταρ μέλους
By NxOxT
j.marr έγραψε:
red_monster έγραψε:http://www.cnet.com/products/2016-honda-rc213v-s/

χωρίς seamless κιβώτιο, χωρίς πνευματικές βαλβίδες και με απόδοση χωρίς στο κιτ <160hp δεν μπορώ πω οτι τρελάθηκα

Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι αγοράζουν τα 180Κ που στοιχίζει. Πέρα απο το exclusive του θέματος. :hmmm: :hmmm:

ενα μηχανακι πολυ κοντα στο μοτο gp που θα το βαλουν στο γκαραζ διπλα απο το NR τη desmocedici και τη superlegera kai μαζι με τα αλλα 10-20 που ειδη εχουν και σε 10-20 χρονια θα εχει την τριπλασια τιμη.
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#123413 Ξεκίνησα προχθές από Κομοτηνή για Θεσσαλονίκη, παρακάμπτω τα διόδια του Ιάσμου και της Μουσθένης και γεμίζω στη shell δίπλα στο Λέφα πριν ξαναμπώ Εγνατία. 10 χιλιόμετρα μετά άρχισαν τα πρώτα βηχάκια, σκέφτομαι ότι θα ήταν κανένα σκουπιδάκι και θα το έκαψε, αργότερα έγιναν πιο συχνά και ξεκίνησαν τα πρώτα σκασίματα της εξάτμισης... Έκοβα συνεχώς ταχύτητα και τα τελευταία 25 χιλιόμετρα τα έκανα με 80χαω τέρμα δεξιά. Μου έσβησε 2 φορές στον περιφερειακό και έφτασα κουτσά στραβά στην έξοδο για Νεάπολη και την άφησα να τσουλήσει στην κατηφόρα, βρίσκω ένα συνεργείο και μου βάζει ενισχυτικό βενζίνης. Κάνω 2 χιλιόμετρα μια χαρά και μετά πάλι τα ίδια, πετυχαίνω και μια ατελείωτη ανηφόρα όπου μου έσβηνε κάθε 20 μέτρα και έτριζαν τζάμια από τα σκασίματα. Την παράτησα εκεί για να μην τελειώσει η μίζα την μπαταρία, 10 λεπτά μετά έπιασα το πλαίσιο και έκαιγε. Αύριο θα την πάω τσουλώντας (αν την βρώ εκεί) σε συνεργείο που βρήκα στα 500 μέτρα να δούμε τι ζημιά έχει γίνει. Ενα ταξίδι είπαμε να κάνουμε ρε πούστη μου και μας βγήκε απ τη μύτη, δεν με θέλει καθόλου η Θεσσαλονίκη...

< > 4
Άβαταρ μέλους
By bujinkan

send from my cave using smoke signals
Τελευταία επεξεργασία από mirage και 14 Ιουν 2015, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά Αιτία: Quote της αμεσως προηγουμενης δημοσιευσης
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#140357 TESLA MODEL M

Εικόνα

http://silodrome.com/tesla-model-m/

Όταν βγει αυτή η αηδία θα αγοράσω ένα DUCATI ξεροκάμπανο και θα χάνομαι στα βουνά. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Morx
#140422 Ωραια μετατροπη ηλεκτρικης σκουπας σε Cafe racer.
Ειδικα τα μαρσπιεδακια οδηγου που φαινονται σαν μοντερνο βουρτσακι τουαλετας, oh excuse me futuristic designers... το πηγκαλ εννοω! :lol:
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#143361 Για να γράψω και εδώ τον πόνο μου... Ήμουν εχθές σε ένα γάμο, φεύγοντας σταματάω σε ένα
περίπτερο να πάρω μια μπύρα για σβήσιμο στο σπίτι, αφού είχα κατεβάσει ένα μπουκάλι βότκα
μόνος μου. Πατάω με το αριστερό πόδι κάτω δυνατά και γέρνει η μοτό δεξιά, δεν προλαβαίνω να
κατεβάσω το δεξί πόδι και σωριάζομαι κάτω με το πόδι εγκλωβισμένο ανάμεσα στο καπάκι του
μοτέρ και το πεζοδρόμιο. 180 κιλά με τα χέρια προφανώς και δεν μπορώ να σηκώσω, ευτυχώς
έτυχε να περνάει ένας γνωστός και την σήκωσε, καβάλησα, πήγα σπίτι και ανέβηκα πάνω
κουτσαίνοντας. Ξεράθηκα στον ύπνο με την ελπίδα ότι δεν έπαθα σοβαρή ζημιά και όταν ξυπνήσω
θα είμαι καλύτερα. Ξυπνάω μεσημέρι με πρήξιμο και ελαφρύ πόνο, παίρνω τηλέφωνο την μάνα μου
να έρθει και να με πάει νοσοκομείο... μη μετατοπισμένο κάταγμα κνήμης :vava: Γυψονάρθηκας,
χάπια, ενέσεις στην κοιλιά και πατερίτσες για ένα μήνα σίγουρα και το κωλομήχανο την έβγαλε
με μια στραβωμένη μανέτα.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
KiloMeater έγραψε:Χωρίς να θέλω να κάνω κήρυγμα, με ένα μπουκάλι βοτκα ένιωθες σε θέση να οδηγήσεις μηχανή;

Καταρχήν, με ένα μπουκάλι βότκα, μου κάνει εντύπωση πως τη βρήκες και την καβάλησες (και από τη σωστή πλευρά κιόλας);;;

Περαστικά σου και για το καλό όλων μην το ξανακάνεις.
Άβαταρ μέλους
By apav
#143434 Περαστικά Μπίχλα! :s_empathy

Την επόμενη φορά, πάρε taxi ή λύσε τον γνωστό αλγοριθμό που σου βγάζει το αλκοόλ από το σύστημα. :s_drinks