Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#142846 @kiloMeater
Αν ξέρεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι εσύ (μου έχει τύχει από Σαντορίνη, που δεν έχω πάει ποτέ με το αμάξι) κάνεις ένσταση, αλλά μιλάς κιόλας με τον υπεύθυνο (συνήθως τα μαζεύει ο Υπό-Δοικας) για να το προσέξουν. Πιθανότητα να μην πληρώσεις 99%.
Αν υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να ήσουν εσύ (ήρθε του πατέρα μου για Μοσχάτο, που δεν έχει πάει ποτέ εκεί που έγραφε, αλλά επειδή είναι κοντά μας -Πειραιά μένουμε - την πλήρωσε γιατί υπάρχει πιθανότητα να έκανε καμιά δουλειά εκεί και να μην το θυμάται), τότε πληρώνεις για να γλυτώσεις από την ταλαιπωρία των ενστάσεων κτλ. Πιθανότητα να μην πληρώσεις 50%.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#142891 Αν είναι €40 πλήρωσε για να μην μπλέκεις. Δεν αξίζει, αν δεν είσαι 100% σίγουρος.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By GTS
KiloMeater έγραψε:Στο Β είμαι, πιστεύω δεν με αφορά ειδικά 02.30 το πρωί, αλλά δεν μπορώ να το αποδείξω ούτε καν σε μένα

Είναι Σαββατο βραδυ/Κυριακη πρωι (27 είναι Κυριακη). Οποτε αν βγηκες εξω εκεινο το Σαββατο παιζει να εφαγες καποια κληση και να χαθηκε από το παπριζ. Μου ειχε τυχει κατι παρομοιο. Ειχα παει στον Πειραια στην εκθεση αυτοκινητου μια χρονια και ειχα παρκαρει σε ένα δρομο χυμα (όπως και πολλοι αλλοι) και μετα από καιρο μας εστειλαν την ειδοποιηση (όταν πηρα το αμαξι δεν προσεξα κατι). Την πληρωσαμε φυσικα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#142923 Θα πάω να ρωτήσω, να μου δείξουν κάποιο record από την αρχική κληση . Δεν θέλω κάτι παραπάνω , θα το πληρώσω.

Αλλά χωρίς κανένα αποδεικτικό, τι εμποδίζει τον καθένα να στέλνει τέτοιες κλήσεις τυχαία;
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#143031 Στη διασταυρωση Ευηνοχωριου Αιτ/νιας οδηγος μεγαλου 4κινητου suv που βρισκοταν. στην εξοδο Αριστερα ενω με ειδε που ερχομουν απο κοντινη αποσταση απο δεξια στον κεντρικο επαρχιακο δρομο , , με εγραψε κανονικα και βγηκε .
Δεν ειχα χλμ πολλα και με εντο (με τη μηχανη εννοειται) σταματησα στα 5 μετρα αποσταση.
Πηγαινω διπλα του και του λεω....τι κανεις βρε ανθρωπε? Δεν με βλεπεις ? Κι εκεινος σηκωνει το χερι και νευριασμενα μου λεει αντε φυγε απο δω.
Πλησιαζω και του ριχνω μια κλωτσια στη πορτα . Ερχονται και οι αλλοι φιλοι (με μηχανες) να κανουν το ιδιο και τους διωχνω.
Ε.... μεντες ο "κυριος" και απλα επιασε δεξια και πηγαινε ενω η γυναικα του διπλα του εβαζε τις φωνες.
Περα απο την παραβαση αποπειρα δολοφονιας που εγινε -αφου με ειδε και βγηκε- εγιναν και οι αναλογες απρεπεις συμπεριφορες.
Για την ιστορια και με ενα κερακι στον Αγ. Χριστοφορο απο μενα.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Bayern7 έγραψε:Τη βουλιαξες την πόρτα κουπεα; :metalo:

αφού δεν του εξηγηθηκε Σπαλιάρας τυχερός ηταν που έφυγε με βουλιαγμένη πόρτα!
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#143060 Ότι χειρότερο να σαι με μηχανή και να πεταχτεί κάποιος μπροστά σου. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#143068 Με το δεξι ποδι και με τη φτερνα . Ειχα και τις μποτες οποτε.....
Ο ανθρωπος ηταν θρασυς . Η πορτα ηταν το λιγοτερο. Ο απο πισω μηχανοβιος ηταν γνωστης μα'ι τα ι και οχι επαγγελματιας να ειναι cool. Οποτε αν τον αφηνα θα τον εκανε τοπι . Δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα οκ.
Εστω μια φιλικη χειρονομια να εκανε να δειξει οτι παραδεχεται το λαθος του και θα ειμασταν ολοι happy που δεν εγινε το μπαμ.
Γιατι ομως οι κατοχοι μεγαλων οχηματων και κυριως ακριβων φερονται λες και ειναι ιδιοκτητες των δρομων?
Αυτο δειχνουν με το τροπο οδηγησης τους και δεν υπερβαλλω καθολου. Στη μηχανη ειναι τρομακτικο να βλεπεις να οδηγουν τετοιοι τυποι .
Εδω θα πω πως προσωπικα δεν εκβιαζω ποτε προσπερασματα με τη μηχανη. Αν δεν δω κινηση συνενεσης απο το αυτοκινητο δεν περνω ποτε. Ωμο γραψιμο σε προτεραιοτητα δεν εχω κανει ποτε.
Άβαταρ μέλους
By Serf
KiloMeater έγραψε:Εικόνα

Έλαβα σήμερα την παραπάνω κληση για παράβαση του 2011.
Μάλιστα....

Έχει δύο αριθμούς μέσα, σε. Κλήσης Δήμου και σε. Κλήσης τροχαίας. Ποιό έχει προκύψει πρώτο; Γενικά που απευθύνομαι;

Έφαγα μια κληση πριν δύο μήνες Βιέννη. Μου ήρθε σε 5 ημέρες και είχε αναλυτικά το ποτέ, γιατί (στάθμευση), σε πιο δρόμο νούμερο, τα στοιχεία του οργάνου αναλυτικά....
Στο παραπάνω, πως καταλαβαίνω τι έκανα;

Καμία αντίστοιχη εμπειρία; τι κάνεις σε τέτοια περίπτωση;

Προτείνω να σβησεις το ΑΦΜ σου απο την κλήση, όπως έκανες με το όνομα.

.