Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#142762 Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν με οριζόντιες περικοπές μειώνεις την κατανάλωση
Καμμία οικονομία δεν σώζεται αν δεν περιορίσεις τις σπάταλες κρατικές δαπάνες
Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν εκτελείς στα 10 μέτρα επί 6 χρόνια τον Ιδ.Τομέα
Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν επιτρέπεις την μεγάλη φοροδιαφυγή στους έχοντες και κατέχοντες
Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν αφήνεις την είσπραξη των φόρων στους εφόρους που πολύ εύκολα διαπλέκονται.
Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν υπάρχει κρατική προστασία στους διεφθαρμένους κρατικούς μηχανισμούς.

Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν η όποια κυβέρνηση προστατεύει τους κομματικούς της πελάτες
Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν οι κρατικοί διαγωνισμοί είναι φωτογραφικοί / αδιαφανείς / με μιλημένες επιτροπές

Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν οι διαγωνισμοί των δημοσίων έργων είναι μειοδοτικοί και με αναγκαστικές οικονομικές υπερβάσεις εκ των υστέρων

Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν όλοι οι κρατικοί διαγωνισμοί είναι στημένοι από χρόνιους μηχανισμούς διαπλεκομένων ιδιωτών και κρατικών υπαλλήλων

Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν το κύριο βάρος της πραγματικής οικονομίας έχει μετατεθεί από την πρωτογενή παραγωγή στον τραπεζικό τομέα

Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν τα προηγούμενα χρόνια τα κέρδη των μετόχων των τραπεζών πήγαιναν στο εξωτερικό ή σε άλλες επενδύσεις και στην κρίση την ανακεφαλαίωση την πληρώνουν οι εξαντλημένοι πολίτες μέσω του δημόσιου χρέους αντί να κλείσουν ή να συγχωνευτούν οι αδύναμες τράπεζες

Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν υπάρχει ατιμωρησία σε όλα τα μεγάλα και μικρά οικονομικά εγκλήματα
Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα βάζει πλάτες για την συνέχιση της ατιμωρησίας

Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν το πόθεν έσχες όλου του φάσματος των πολιτικών και των κρατικών υπαλλήλων είναι στην ουσία κενό γράμμα

Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν τα δάνεια των κομμάτων είναι δανεικά και αγύριστα
Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν δίνονται μαγάλα δάνεια χωρίς εγγυήσεις σε άτομα που έχουν πρόσβαση σε πολιτικά πρόσωπα

Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν το πολιτικό προσωπικό ( υπουργοί - βουλευτές - γεν.Γραμματείς κλπ ) διαχειρίζονται εν λευκώ και χωρίς έλεγχο το δημόσιο χρήμα και τον κρατικό μηχανισμό σαν να είναι τσιφλίκι τους και κανείς δεν συγκινείται.

Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν δεν υπάρχει έλεγχος κόστους με διασταυρώσεις και όλες οι κρατικές προμήθεις από κωλόχαρτα μέχρι αεροπλάνα κοστίζουν από 2 έως 500 φορές περισότερο από τις τιμές της αγοράς.

Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν αντί για τον περιορισμό των κρατικών εξόδων υποβάλλονται οι αδύναμοι και ο Ι.Τ σε χρόνια οικονομική αφαίμαξη

Καμμία οικονομία δεν σώζεται οταν οι κυβερνήσεις αντί να αγωνιούν και να κάνουν σώφρονες προσπάθειες για την σωτηρία της οικονομίας πασχίζουν με νύχια και δόντια να σώσουν τα κεκτημένα όλου του κρατικού προσωπικού και των πολιτευτών που βρίσκονται μέσα και έξω από την βουλή όλα τα χρόνια της κρίσης και όχι μόνο αυτά τα χρόνια αλλά και τα προηγούμενα 40.

και τέλος
Καμμία οικονομία δεν σώζεται όταν σε όλο το πολιτικό προσωπικό επικρατεί ομερτά για τα χρόνια οικονομικά εγκλήματα τα οποία συνεχίζονται αμείωτα.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Anonymous Founder έγραψε:Ποστ κέντημα! Όπως πάντα...

.

Εσυ δεν μυξόκλαιγες τις προηγούμενες μέρες/εβδομάδες "Θα φυγω", "Δεν μου φτάνουν τα λεφτά", "Δεν με πληρώνουν οσο θέλω", "Herp Derp βιοτικό επίπεδο" και αλλα τέτοια. :whistlink:

Θα γούσταρες να σε κρατήσει κάποιος εδώ με το ζόρι και να φάς τη Συριζίλα και τον Πασοκισμό που στήριζες τόσα χρόνια. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By vice246
#142769 @j.marr
Ειπώθηκε ξανά….
Εαν θέλεις να ζήσεις με ορους φαρ ουεστ ή αφρικανικης ζουγκλας… να ξερεις οτι μπορει εσυ ή αγαπημενα σου προσωπα, ανα πασα στιγμη να φαγωθουν απο "λιονταρια" γιατι κανενας δεν θα υπαρχει να το αποτρέψει..

Η ελευθερη κινηση κεφαλαιων επιτρεπεται οταν οι συνθήκες το αντεχουν… οταν το συστημα "βραχυκυκλωνει" σαφως και πρεπει να λανβανονται μετρα γιατι απλουστατα και τα κεφάλαια ειναι μερος αυτής της αλυσιδας…

Γιατι δηλαδη να προλάβουν καποιοι εναντι αλλων να "σηκώσουν" τα λεφτα τους και οι υπολοιποι να τον πιουν.. γιατι ειναι μάγκες..? γιατι ο "ιδρώτας" τους εχει καλυτερο DNA..? γιατι ειχαν inside info..?
Και γιατι το "δικαιωμα" καποιων να γινει πιπα αλλων… και το κενό που δημιουργείται να το πληρώσουν ολοι οι υπολοιποι (καταθετες και μη) μεσω δανεισμου που προστίθενται στο κρατικο χρεος…?
Άβαταρ μέλους
By j.marr
vice246 έγραψε:@j.marr
Ειπώθηκε ξανά….
Εαν θέλεις να ζήσεις με ορους φαρ ουεστ ή αφρικανικης ζουγκλας… να ξερεις οτι μπορει εσυ ή αγαπημενα σου προσωπα, ανα πασα στιγμη να φαγωθουν απο "λιονταρια" γιατι κανενας δεν θα υπαρχει να το αποτρέψει..

Η ελευθερη κινηση κεφαλαιων επιτρεπεται οταν οι συνθήκες το αντεχουν… οταν το συστημα "βραχυκυκλωνει" σαφως και πρεπει να λανβανονται μετρα γιατι απλουστατα και τα κεφάλαια ειναι μερος αυτής της αλυσιδας…

Γιατι δηλαδη να προλάβουν καποιοι εναντι αλλων να "σηκώσουν" τα λεφτα τους και οι υπολοιποι να τον πιουν.. γιατι ειναι μάγκες..? γιατι ο "ιδρώτας" τους εχει καλυτερο DNA..? γιατι ειχαν inside info..?
Και γιατι το "δικαιωμα" καποιων να γινει πιπα αλλων… και το κενό που δημιουργείται να το πληρώσουν ολοι οι υπολοιποι (καταθετες και μη) μεσω δανεισμου που προστίθενται στο κρατικο χρεος…?

edit mod

Δεν απογοητεύεις vise. Keep drifting :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By vice246
j.marr έγραψε:Δεν απογοητεύεις vise. Keep drifting :s_thumbsup

you're welcome…
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
j.marr έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ποστ κέντημα! Όπως πάντα...

.

Εσυ δεν μυξόκλαιγες τις προηγούμενες μέρες/εβδομάδες "Θα φυγω", "Δεν μου φτάνουν τα λεφτά", "Δεν με πληρώνουν οσο θέλω", "Herp Derp βιοτικό επίπεδο" και αλλα τέτοια. :whistlink:

Θα γούσταρες να σε κρατήσει κάποιος εδώ με το ζόρι και να φάς τη Συριζίλα και τον Πασοκισμό που στήριζες τόσα χρόνια. :whistlink:

Εσυ μαναρι που μυξοκλαιγεσαι για το Σύρριζα γιατί δε τα μαζεύεις?
Μην ειναι η μαμα που σε ξεσκατιζει και σε ταΐζει?
Μην είναι ή πουτσα που θα ξαναφας άμα μείνεις μοναχουλι στη Νορβηγία?
Μην είναι ο ήλιος και οι κάμποι της Ελλαδιτσας?
Άβαταρ μέλους
By j.marr
rx8_drifter έγραψε:Εσυ μαναρι που μυξοκλαιγεσαι για το Σύρριζα γιατί δε τα μαζεύεις?
Μην ειναι η μαμα που σε ξεσκατιζει και σε ταΐζει?
Μην είναι ή πουτσα που θα ξαναφας άμα μείνεις μοναχουλι στη Νορβηγία?
Μην είναι ο ήλιος και οι κάμποι της Ελλαδιτσας?

:inlove:

Είσαι γνώστης της καθημερινής μου ζωής και αυτό φαίνεται. :lol: :lol:

Αλλα σε καταλαβαίνω. Λίγο το 'χεις να είσαι αριστερός και να σου τρωει ο καπιταλισμός την υπεραξία. Κάπου πρέπει να ξεδώσεις.

:s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#142829 Παραδόξως βέβαια, ο drifter και η αφεντιά μου μια χαρά τα καταφέρνουμε στα ξένα, ενώ o life coach j.Matt όταν βρέθηκε εκεί, γύρισε πίσω στην Ελλάδα τρέχοντας...
Και εδώ, ρήξη του ασφαλούς, κάνει υψηλή κριτική στους πάντες.
Ενώ λοιπόν ο ίδιος απέτυχε παταγωδώς σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, το απαιτεί για τους υπόλοιπους ως το μόνο φάρμακο-λύση.
Ωραία πράγματα!

.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
Anonymous Founder έγραψε:Παραδόξως βέβαια, ο drifter και η αφεντιά μου μια χαρά τα καταφέρνουμε στα ξένα, ενώ o life coach j.Matt όταν βρέθηκε εκεί, γύρισε πίσω στην Ελλάδα τρέχοντας...
Ενώ λοιπόν ο ίδιος απέτυχε παταγωδώς σε ανταγωνιστικό περιβάλλον, το απαιτεί για τους υπόλοιπους ως το μόνο φάρμακο-λύση.
Ωραία πράγματα!

.

Ο λόγος που ο ΕΛ βρίσκει δουλειά εξω είναι διαφορετικός απο αυτόν που έχεις στο μυαλό σου αλλα ως εκεί μπορείς δεν πειράζει. :) (tip δεν είναι ανταγωνισμός στο επίπεδο του εργαζόμενου)

Οσο για τα υπόλοιπα μ'αρέσει να βλέπω τη φαντασία σας να οργιάζει συνεχίστε. Εχει γέλιο. :lol:

(tip #2 Κάντε τες ποιο juicy τις ιστορίες που φαντάζεστε με απογοητεύεται τελευταία)
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
leonp έγραψε:Όταν υπάρχουν οικονομικά θέματα ούτε τράπεζες αλλά ούτε κράτη δεν εναντιώνονται στους Αμερικάνους.
Καλύτερα να καις Αμερικάνικες σημαίες. :)

Εκτός αν πας να τα ακουμπήσεις στους Ρωσιυς, που γράφουν τους Αμερικανους εκεί που δεν πιάνει μελάνι...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
j.marr έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Παραδόξως βέβαια, ο drifter και η αφεντιά μου μια χαρά τα καταφέρνουμε στα ξένα, ενώ o life coach j.Matt όταν βρέθηκε εκεί, γύρισε πίσω στην Ελλάδα τρέχοντας...
Ωραία πράγματα!

.

Ο λόγος που ο ΕΛ βρίσκει δουλειά εξω είναι διαφορετικός απο αυτόν που έχεις στο μυαλό σου αλλα ως εκεί μπορείς δεν πειράζει. :) (tip δεν είναι ανταγωνισμός στο επίπεδο του εργαζόμενου)

Οσο για τα υπόλοιπα μ'αρέσει να βλέπω τη φαντασία σας να οργιάζει συνεχίστε. Εχει γέλιο.

(tip #2 Κάντε τες ποιο juicy τις ιστορίες που φαντάζεστε με απογοητεύεται τελευταία)

Υπάρχει ειδικός λόγος που ο ΕΛ βρίσκει δουλειά έξω; Δεν ισχύει για όλους τους εργαζομένους το ίδιο;
Ποια η σημασία της καταγωγής, για εξήγησε μας...
Στην περίπτωση μου πάντως, όσες φορές έχω δουλέψει εκτός Ελλάδας, πάνω στην δουλειά δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς από το που κρατάει η σκούφια μου, αρκεί να κάνω την δουλειά μου σωστά.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#142840 Καμία απλά λόγο του οτι μεταναστεύουν κάμποσοι απο εδω προς τα εξω το έγραψα ΕΛ. Βάλε οπου ΕΛ= κόσμος αμα θες. Δεν αλλάζει κάτι στο γενικότερο νόημα.