Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:Τον περιορισμό χιλιομέτρων εννοεί μάλλον.
Αυτο ακριβως!
.
Εγγυηση 1200!!!!!!!
Καραφλιασα λιγακι κυριως γιατι εγινε ηλεκτρονικη προπληρωμη του ποσου και σε κανενα σημειο της αιτησης δεν ενημερωθηκα για κατι τετοιο...
Ευτυχως ειχα χρηματα στον λογαριασμο!
Το δε βανακι σε κακο χαλι μεσα... Βρωμικο με μπουκαλια που ειχαν νερο και αποτσιγαρα!
Ολα αυτα απο την Hertz! Δεν με λες και ικανοποιημενο πελατη....
Για την κατάσταση του αυτοκινήτου θα έπρεπε να κάνεις παράπονα, και να ζητήσεις άλλο, ακόμη και φασαρία στα κεντρικά.
Δεν ειναι πολλες οι καρτες που εχουν τοσο μεγαλο υπολοιπο!
Φασαρια δεν θα ειχε νοημα να κανω γιατι θα το επαιρνα οπως και να εχει! Επρεπε να κανω την μετακομιση εκεινη την ημερα πασει θυσια!
Αλλα αυτο δεν με εμποδιζει απο το να ενημερωσω ενα φορουμ... ;)
Sent from space >
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:Ξέρουμε καμία εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ξάνθη ή αεροδρόμιο Χρυσούπολης; Οι πιο φθηνές αγγελίες που έχω είναι 330€ για κατηγορία Terios (αν είμαστε καλά για αυτό το κονσερβοκούτι) για 3 μέρες το ερχόμενο ΠΣΚ.
Sent from space >
fixed για τους τύπους
PeterPan έγραψε:Ξέρουμε καμία εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ξάνθη ή αεροδρόμιο Ελευθερούπολης; Οι πιο φθηνές αγγελίες που έχω είναι 330€ για κατηγορία Terios (αν είμαστε καλά για αυτό το κονσερβοκούτι) για 3 μέρες το ερχόμενο ΠΣΚ.
Sent from space >
www.autoeurope.de στο αεροδρομιο με 240 απο thrifty, δλδ hertz, στο αεροδρόμιο για compact σου κάνει;
http://www.evroscar.gr/
mirage έγραψε:PeterPan έγραψε:Ξέρουμε καμία εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ξάνθη ή αεροδρόμιο Ελευθερούπολης; Οι πιο φθηνές αγγελίες που έχω είναι 330€ για κατηγορία Terios (αν είμαστε καλά για αυτό το κονσερβοκούτι) για 3 μέρες το ερχόμενο ΠΣΚ.
Sent from space >
http://www.autoeurope.de στο αεροδρομιο με 240 απο thrifty, δλδ hertz, στο αεροδρόμιο για compact σου κάνει;
ωραία, αυτή η enterpise που έχει καλυτερη βαθμολογία από την thrifty ξέρουμε με ποια συνεργάζεται? europcar?
mirage έγραψε:Με τον εαυτο της. Τους εχω χρησιμοποιησει στην θεσσαλονικη μια χαρα
ωραία, τότε θα πάρω focus κατηγορία με 220€ από αυτούς. δλδ τί να περιμένω περίπου?