bill33 έγραψε:The Ace έγραψε:Μπορεί να μην φταίει καν αυτός, μπορεί να είναι απλά λάθος στην πληκτρολόγηση, όπως έγινε με μένα...το τηλέφωνο το δώσαμε μια φορά σε ένα έντυπο, και ενώ στο πεδίο της συζύγου είναι σωστό, σε μένα είναι λάθος (λείπουν ψηφία). Άρα για τη μ@λ@κί@ του υπαλλήλου στη ΔΟΥ, πρέπει να ξανατρέχω εγώ....
Μπορεί να φταίω εγώ μπορεί ο υπάλληλος που την καταχώρησε.Δεν θυμάμαι που έχω το χαρτί που μου έδωσαν ,δεν θυμάμαι καν να μου έδωσαν κάτι.
Λογικά αντιγραφή απο την ταυτότητα θα έκανα γιατί ακόμα και τώρα δεν το θυμάμαι το νούμερο της απ'έξω.
Για οποιαδήποτε μεταβολή γίνεται από το Μητρώο, εκτυπώνεται και παραδίδεται στον φορολογούμενο το Έντυπο Μεταβολής στο οποίο φαίνονται οι αλλαγές. Το έντυπο εκδίδεται από το σύστημα και δεν συμπληρώνεται από υπάλληλο.
Είναι σίγουρο ότι ο αναριθμητισμός του ΑΔΤ σου ή η λανθασμένη καταχώρηση του αριθμού τηλεφώνου του ACE οφείλεται στον υπάλληλο της ΔΟΥ που το πληκτρολόγησε. Αυτό που εννοούσα προηγουμένως είναι ότι η δική σας συμμετοχή στο λάθος είναι ότι δεν ελέγξατε το έντυπο μεταβολής, το οποίο θεωρήσατε ότι ήταν σωστό.
No big deal.
Serf έγραψε:Θα επιβεβαιώσω τον σύντροφο QsisVTS. Διεύθυνση έχω αλλάξει ηλεκτρονικά πριν δύο χρόνια και μερικές ημέρες αργότερα έφτασε στη νέα διεύθυνση πρωτοκολλημένο έγγραφο με την αλλαγή διεύθυνσης και - κατ' επέκταση - ΔΟΥ. Όμως, το τηλέφωνο ηλεκτρονικά ΔΕΝ αλλάζει
Θυμάστε από που αλλάζει; Μήπως μιλάτε για τα στοιχεία επικοινωνίας του χρήστη όπου αναφέρονται e-mail κλπ;