- 18 Αύγ 2015, 10:01
Ένα update για να μάθετε και εσείς την εξέλιξη. Τον λοχία Murphy τον ξέρετε, υποθέτω. Για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε ο μπαγάσας. Την διαρροή στο θερμοστάτη την ξέραμε, το ότι θα κόλλαγε ΚΑΙ ο θερμοστάτης όχι...και φυσικά έγινε στη Τζια, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα να έρθει οδική. Κουτσά-στραβά το πήγα στο ένα και μοναδικό συνεργείο, ο μάστορας μου είπε "σίγουρα θερμοστάτης", παραγγείλαμε με το VIN το αυθεντικό καβούκι (αφού ήταν για αλλαγή έτσι και αλλιώς), κάνουμε την αλλαγή, μια μέρα δούλεψε, την επόμενη ξανά στα κόκκινα, κατά τύχη (?) στο ίδιο σημείο (επιστροφή από Σπαθί). Λέω μάλλον δεν κάνανε σωστή εξαέρωση. Ξανά πίσω, 3 ώρες εξαέρωση, γέμισμα, ξανά μανά κλπ, για μια μέρα όλα ΟΚ, επιστρέφω Αθήνα, ΑΚΡΙΒΩΣ μόλις περνάω το σπίτι μου ξαναβλέπω να ανεβάζει. Μέχρι να φτάσω Κατεχάκη είχε αρχίσει να ανεβαίνει και το λάδι. Πίσω στο σπίτι, το αφήνω Ωμέγα την άλλη μέρα, τους λέω φεύγω εκτός Αθηνών, κοιτάχτε το με την άνεσή σας, κάντε και το service των 60Κ, και φεύγω με το 206.
Τα μάθαινα από το τηλέφωνο. Λοιπόν: ψιλοτσαπατσοδουλειά στο δέσιμο του καβουκιού και 1-2 κολλάρα αλλαγή, τάπα overflow έχανε (αλλαγή), ρουλεμάν ρελαντί της αντλίας (αλλαγή), το service των 60Κ (χωρίς μπουζί και φίλτρο που τα έχω αλλάξει), και εκτός από τις μπουκάλες και τις διαρροές λαδιού (που έχουμε ήδη δει), έχουμε τώρα τακάκια σε λίγο (λογικό), δίσκους που ψιλοκοσκινίζουν (δεν τους το έχω πει, λογικά θέλουν ένα ξύρισμα), και το extra bonus του σφάλματος της αντλίας υψηλής (το πέταξε μια φορά, οπότε δεν άναψε CEL, αλλά μου είπαν να το περιμένω ωσονούπω).
Συνολάκι στα 600€, αλλά οι δουλειές που είναι σε αναμονή (μπουκάλες, φρένα, ηλεκτροβάνα και αντλία) φτάνουν πλέον τα 2Κ
ή μάλλον καλύτερα