Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#142064 Κοίτα, ο Chris έχει δίκαιο, αλλά επειδή δεν είσαι Kacey, θα σου έλεγα αν έχει μέρος αλλού, να μη το παρκάρεις εκεί.
Δεν ξέρεις πόσο παλαβός είναι ο παππούλης και πως μπορείς να βρεις το αυτοκίνητό σου αύριο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#142067 Κοίτα το μόνο παράνομο είναι ότι όλοι έχουν παρκάρει από την λάθος μεριά (με τους μήνες) και με παίρνει και μένα η μπάλα γιατί δεν γίνεται να πάω να το βάλω από την άλλη μόνος μου και μπλοκάρω το σύμπαν. Γενικώς αν βρίσκω αλλού το βάζω. Συνταξιούχος ΔΥ ο γέρος έμαθα, έτσι εξηγείται το βόλεμα που απαιτεί :shifty:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#142077 Αν επιτρέπεται το παρκάρισμα εκεί, καλείτε την αστυνομία μαζί. Εναλλακτικά, βάζεις κι εσύ κάτι, κανένα σαράβαλο αμάξι, κανένα φουρνάκι κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#142152 Από το πρωί της Πέμπτης που έφυγα για διακοπές (ευχαριστώ για την διαγραφή, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα έγραφα) περιστατικά:

1. Φορτηγό (νταλίκα με ρυμουλκούμενο) ξεκινάει προσπέρασμα σε ΙΧ που πηγαίνει αργά (υπολογίζω 50-60 σε όριο 90) πάνω σε στροφή. Ο οδηγός μιλούσε και στο κινητό. Τον είδα να έρχεται κατά πάνω μου. Έκανα δεξιά, ο οδηγός του άλλου ΙΧ το ίδιο, αλλά, ευτυχώς, ο οδηγός της νταλίκας εγκατέλειψε την προσπάθεια γιατί θα πέρναγε εξαιρετικά οριακά.

2. Στην ΠΕΟ Αθηνών - Κορίνθου έχουμε κομβόι λόγω σχολής οδηγών. Από πίσω διπλή νταλίκα και μετά αρκετά αυτοκίνητα. Έχω περάσει σαν σταματημένο έναν παππού, ο οποίος, εκνευρισμένος γιατί πηγαίναμε αργά (ενώ ο ίδιος πήγαινε ταχύτατα...), αποφασίζει τριπλό προσπέρασμα σε διασταύρωση. Το ατύχημα αποφεύχθηκε ως εκ θαύματος. Ελπίζω να μην έχει σβηστεί από την κάμερα το υλικό και να το ανεβάσω κάποια στιγμή μέσα στο ΣΚ. Μετά, θα κάνω ένα σχόλιο σχετικά με αυτού του είδους τα προσπεράσματα.

3. Λόγω ύφεσης και απουσίας χρήματος η κίνηση πλέον γίνεται ανυπόφορη. Πρώτη φορά είδα σε ταξίδι τόσο κόσμο να πηγαίνει στις Ε.Ο. μονίμως κάτω από το όριο, ακόμη και στα 60άρια.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
pipinos1976 έγραψε:
3. Λόγω ύφεσης και απουσίας χρήματος η κίνηση πλέον γίνεται ανυπόφορη. Πρώτη φορά είδα σε ταξίδι τόσο κόσμο να πηγαίνει στις Ε.Ο. μονίμως κάτω από το όριο, ακόμη και στα 60άρια.

+1 πλεον στις εθνικες με 160 περνας ο,τι κινειται και δε σε φτανει κανεις. παλιοτερα με 160 ησουν εμποδιο και κατι παππουδες με μερσεντικα.
Μονο εμεις με τα μικρα τουρμπακια τρεχουμε πλεον, και οι αλλοι με τα ντιζελ... :lol:
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
Dimitris_P έγραψε:Θυμάστε για έναν παππού που σας έλεγα που βάζει κουβαδάκι για να μην παρκάρει κανείς μπροστά στην πόρτα του;
Well αυτές τις μέρες δεν βάζει κουβαδάκι και πάω το βάζω (αν δεν υπάρχει αλλού θέση) εκεί, προσπαθώντας να τον ενοχλήσω όσο λιγότερο γίνεται. Σήμερα μου λέει μη το παρκάρεις μπροστά στην πόρτα γιατί είναι η πόρτα μου και δεν πρέπει και μ'ενοχλείς θα καλέσω την αστυνομία :dizzy: Τι να κάνω με δαύτον; Μου ανέβηκε πάλι το αίμα με τον τρομπόγερο

Άστον να την καλέσει, και κράτα κάμερα να γελάσουμε.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
#142192 Λόγω γκρίνιας του μικρού έμεινα μόνος ξύπνιος στο σπίτι και ανέβασα το βίντεο. Ευτυχώς που το πρόλαβα γιατί θα έσβηνε αύριο.

Το προσπέρασμα της χρονιάς. Χωρίς φόρα, χωρίς ορατότητα, χωρίς να γνωρίζει πόσους θέλει να περάσει. Αργότερα, σε όριο 60, τον πέρασα κυριολεκτικά αέρα πηγαίνοντας με 80...!!!

Δείτε την διαφορά ανάμεσα στο μαύρο Astra και τον παππού μετά. Και οι δύο παράνομοι, αλλά ο 1ος πέρασε με 100% ασφάλεια, ενώ ο 2ος θα έπαιρνε για αρχή την μηχανή και μετά όποιον άλλο έβρισκε μπροστά του. Η ταχύτητα είναι 1,5χ και ο ήχος σβησμένος γιατί ακούγονται γαλλικά (εκτός από τις κόρνες που τις άρχισα με το που είδα το ξεκίνημα του προσπεράσματος στον καθρέφτη). Μέτοχος και το φορτηγό από την Αργολίδα που έκοψε τόσο πολύ που μπέρδεψε τον παππού και του έδωσε ελπίδες ότι θα περάσει.

Παρόμοια σκηνικά θα δείτε και σε άλλα δικά μου βίντεο. Σε ένα προσπερνάω ένα κόκκινο Astra F, ακριβώς όπως το μαύρο Astra. Σε ένα άλλο με προσπερνάει μία BMW ακριβώς όπως ο παππούς από την Πάτρα. Όλα τα προσπεράσματα παράνομα, αλλά στα δύο το ατύχημα δεν έγινε γιατί υπήρχε κάποιος εκεί έξω που μας πρόσεχε όλους.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
g8777 έγραψε:Το βίντεο ειναι ξεκάθαρα σκηνοθετημένο.

Είσαι ο μόνος και πρώτος που το κατάλαβε. Και ξέρεις ποιος ήταν ο πιο δύσκολος στις διαπραγματεύσεις; Η σχολή οδηγών που είχε κι άλλο μάθημα μετά και δεν δεχόταν κάτω από €100 για 10 λεπτά γύρισμα. Ο παππούς, από την άλλη, δέχτηκε να κάνει αυτό το επικίνδυνο πράγμα για €20, ώστε να βγάλει καφέ και φαγητό στον Ισθμό της Κορίνθου.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
pipinos1976 έγραψε:
g8777 έγραψε:Το βίντεο ειναι ξεκάθαρα σκηνοθετημένο.

Είσαι ο μόνος και πρώτος που το κατάλαβε. Και ξέρεις ποιος ήταν ο πιο δύσκολος στις διαπραγματεύσεις; Η σχολή οδηγών που είχε κι άλλο μάθημα μετά και δεν δεχόταν κάτω από €100 για 10 λεπτά γύρισμα. Ο παππούς, από την άλλη, δέχτηκε να κάνει αυτό το επικίνδυνο πράγμα για €20, ώστε να βγάλει καφέ και φαγητό στον Ισθμό της Κορίνθου.

Ευχαριστώ.

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι το χιούμορ του g8777 είναι τόσο λεπτεπίλεπτο, καλοκρυμμένο και ανεπαίσθητο, που μερικές φορές περνάει απαρατήρητο....όπως αυτή τη φορά :shifty:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
Dimitris_P έγραψε:Κοίτα το μόνο παράνομο είναι ότι όλοι έχουν παρκάρει από την λάθος μεριά (με τους μήνες)...

Αν μου τη δώσει μια μέρα και πάω και το παρκάρω κανονικά στη μεριά που πρέπει και κλείσω το δρόμο, η ΕλΑσ θα 'ρθει και θα μαζέψει όλους τους αλλούς που είναι παράνομοι ή θα δίωξει εμένα διπλωματικά?

Δεν θα το κάνω γιατί δεν μου φταίνε σε τίποτα οι άλλοι να κλείσω τον δρόμο...
Άβαταρ μέλους
By kacey
#142473 πιθανως θα ειστε ολοι παρανομοι, οι αλλοι λογω πινακιδας αλλα και εσυ γιατι παρκαρες σε σημειο/με τροπο/σε συνθηκες οπου "το υπολοιπο του οδοστρωματος δεν αρκουσε για την απροσκοπτη διελευση των οχηματων".