Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#113925 Έχω φάει και εγώ τέτοια νίλα με το τομ τομ.
Και με έβαλε σε πολυ χειρότερους χωραφόδρομους, που με δυσκολία περνούσε και αγροτικό. Μόνο για τρακτερ ήταν.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#141876 Αναζητείται καλό και οικονομικό app πλοήγησης για το motoG 2 μου. Καλό το Here αλλά θα ήθελα κάποιο με περισσότερες δυνατότητες.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Χρήστος Λάππας έγραψε:Νόμιμα δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα για όσο καιρό διαρκούν τα capital controls.

Με χρήση ελληνικής κάρτας, ναι δεν μπορείς.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#141929 Σε iPhone -αλλά φαντάζομαι και στις άλλες πλατφόρμες τα ίδια ισχύουν, μέχρι πρότινος θα έλεγα TomTom με κλειστά μάτια.
Οι τελευταίες αναβαθμίσεις όμως σε Navigon και Sygic τα έχουν καταστήσει εξίσου (για να μην πω ακόμα περισσότερο) εύχρηστα ως προς την αναζήτηση προορισμών.

Για καθοδήγηση εξακολουθώ να προτιμώ το TomTom για την απλότητα του. Κάνει αυτό που θέλω, να μου δείχνει με σαφήνεια το που πρέπει να πάω και που πρέπει να στρίψω χωρίς να χρειάζεται να κοιτάζω τον χάρτη με περισσότερο από μια φευγαλέα ματιά.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#141933 Για το HERE να σημειώσω ότι ίσως είναι σε κάποιες περιπτώσεις καλή ιδέα να βγαίνει εκτός σύνδεσης κατά την αναζήτηση διευθύνσεων.
Με σύνδεση μού έβγαζε λανθασμένη περιοχή (έψαχνε κάπου, google ίσως?), χωρίς σύνδεση τη σωστή από τον φορτωμένο χάρτη Ελλάδας.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Χρήστος Λάππας έγραψε:Σε iPhone -αλλά φαντάζομαι και στις άλλες πλατφόρμες τα ίδια ισχύουν, μέχρι πρότινος θα έλεγα TomTom με κλειστά μάτια.
Οι τελευταίες αναβαθμίσεις όμως σε Navigon και Sygic τα έχουν καταστήσει εξίσου (για να μην πω ακόμα περισσότερο) εύχρηστα ως προς την αναζήτηση προορισμών.

Για καθοδήγηση εξακολουθώ να προτιμώ το TomTom για την απλότητα του. Κάνει αυτό που θέλω, να μου δείχνει με σαφήνεια το που πρέπει να πάω και που πρέπει να στρίψω χωρίς να χρειάζεται να κοιτάζω τον χάρτη με περισσότερο από μια φευγαλέα ματιά.

Για το 6 πηρες βαση και φορτιστη αυτοκινητου; Εγω εχω καρ κιτ για το 3γς και δεν εχω παρει για το 5, τρεχω την τελευταια εκδοση του Ναβιγκον, εχει ακομα αρκετα λαθη στην επαρχια. Στην δικη μου εμπηρεια εχει ενα 80% ποσοστο επιτυχιας αλλα κανει και καποια χοντρα λαθη.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
GTS έγραψε:Για το 6 πηρες βαση και φορτιστη αυτοκινητου;

Ναι, όταν αγόρασα το τηλέφωνο πήρα και την εξαιρετική Kenu airframe plus που είχε προτείνει ο Corsair και ένα φορτιστή. Ήταν τα καλύτερα χρήματα που έχω δώσει ποτέ για ανάλογο προϊόν. Εύχρηστη, κουμπώνει ασύλληπτα εύκολα σε όλα τα αυτοκίνητα, σταθερή, καλοφτιαγμένη, γυρνάει προσανατολισμό πανεύκολα για πλοήγηση, απλά τέλεια.
Άβαταρ μέλους
By pipinos1976
Scotch έγραψε:Αναζητείται καλό και οικονομικό app πλοήγησης για το motoG 2 μου. Καλό το Here αλλά θα ήθελα κάποιο με περισσότερες δυνατότητες.

Το πιο φτηνό είναι το Sygic (τρέχει πάλι προσφορά με €20 για Ευρώπη lifetime licence), αλλά έχει χειρότερη πλοήγηση από το Here.

Αν θες κάμερες έχουν όλα (εκτός Here δηλαδή). Αν θες μπλόκα μόνο το Co-Pilot δίνει ειδοποίηση στα 1500 και 2000m για custom pois.

Αν έχεις όρεξη για παιχνίδι ψάχνεσαι για iGo που κάνει παπάδες.

Θα πρότεινα Here για να ξενοιάζεις χωρίς χρήμα. Μην νομίζεις ότι τα υπόλοιπα, πρακτικά, δίνουν κάτι παραπάνω επειδή είναι πιο εντυπωσιακά στα εφέ τους. Σκέψου ότι, παρά το νόμιμο Sygic που έχω, χρησιμοποιώ είτε το Waze στα ταξίδια, είτε το Here στην πόλη (αν και όποτε -σπάνια- χρειαστεί).

Ευχαριστώ.