Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g47
#141412 To Eλληνικο tracking number το περνανε στο Ολλανδικο συστημα?
H Royal Μail το βαζει παντως, λογικα το ιδιο θα ισχυει.

Επισης το delivered για το δευτερο δεμα, μηπως σημαινει για καποιο περιεργο λογο οτι αφου δε σε βρηκαν, σε περιμενει στο κοντινοτερο καταστημα?
Η σε καποιο γειτονα αν εχεις επιλεξει κατι τετοιο.
Οταν εμενα στο Northwood παντως και δεν εβρισκαν ουτε εμενα ουτε το γειτονα, το εβαζαν μεσα στο ντουλαπι που κρυβει τους καδους σκουπιδιων. :lol:
Κοιτα μηπως απλα το εχουν αφησει καπου.
Άβαταρ μέλους
By Chris
g47 έγραψε:Οταν εμενα στο Northwood παντως και δεν εβρισκαν ουτε εμενα ουτε το γειτονα, το εβαζαν μεσα στο ντουλαπι που κρυβει τους καδους σκουπιδιων. :lol:
Κοιτα μηπως απλα το εχουν αφησει καπου.

:lipsealed: :omg:

ούτε να το φαντάζομαι δε θέλω!

όσο για το άλλο, το τράκινγκ των ελτα αυτό δίνει, αύριο θα πάρω να τους ρωτήσω με ποιον συνεργάζονται ώστε να βγάλω άκρη με αυτόν κατευθείαν
Άβαταρ μέλους
By g47
Chris έγραψε:όσο για το άλλο, το τράκινγκ των ελτα αυτό δίνει, αύριο θα πάρω να τους ρωτήσω με ποιον συνεργάζονται ώστε να βγάλω άκρη με αυτόν κατευθείαν

Λογικα κρατικο σε κρατικο παει. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#141428 14.07.2015 12:07 Accepted from sender
18501

15.07.2015 01:58 Send item abroad (Export) Netherlands
Athens Epg

αυτά λέει το post.nl, πιάστ' αυγό και κούρευτο :lol:
Άβαταρ μέλους
By g47
#141433 Οντως ακατανοητο αλλα τουλαχιστον ειναι στο συστημα τους και δεν εχει χαθει.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#143080 Άκουσα στο ραδιόφωνο, πως ο Μάρδας είπε για τις αγορές online , το πρόβλημα είναι πολύπλοκο και θα το εξετάσουν μέσα στη βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#143678 μου έχει έρθει αυτό το mail
https://www.dropbox.com/s/30p9tjdltt8ht ... 4.png?dl=0

εδώ και 2 χρόνια που το δουλεύω με την ίδια πιστωτική, δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο :hmmm:

τα λινκ οδηγούν σε κάποιο gamereaper.net
Άβαταρ μέλους
By g8777
vasilis έγραψε:μου έχει έρθει αυτό το mail
https://www.dropbox.com/s/30p9tjdltt8ht ... 4.png?dl=0

εδώ και 2 χρόνια που το δουλεύω με την ίδια πιστωτική, δεν μου ζήτησε κάτι τέτοιο :hmmm:

τα λινκ οδηγούν σε κάποιο gamereaper.net

Phising. Πες τους
na pane na gamithounai,
sincerely yours,
Vasilis
Άβαταρ μέλους
By drdino
#143697 Seriously?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#143758 Κάρτες: πράσινο φως για συναλλαγές με το εξωτερικό

Συναλλαγές μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών με το εξωτερικό για πληρωμές και αγορές προϊόντων από το Internet μπορούν πλέον να πραγματοποιούν οι Έλληνες.

Για τη δυνατότητα αυτή, παρότι θεωρητικά παρέχεται από το περασμένο Σάββατο, κρατήθηκαν χαμηλοί τόνοι, ωστόσο αποκαλύφθηκε, στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχαν τη Δευτέρα φορείς της αγοράς όπως το ΕΒΕΑ και οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το παραμικρό, αλλά η δυνατότητα φαίνεται πως παρέχεται μέσα από τις εγκυκλίους στις τράπεζες που βασίστηκαν στην τελευταία Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Πηγή

Geo, μια και είσαι σπίτι, βουρ στον πατσά! :lol: